Notikumi attīstās ik dienu un šodien tika izteikts ultimāts. Ar E. nospriedām, ka būtu interesanti uzzināt eksiešu viedokli un to, kā JŪS, mani dārgie draugi rīkotos tik stulbā situācijā. :l


   Viss sākās ar klasesbiedra E. dzimšanas dienu, kad svinējām viņa 18 g. jubileju. smile_mini.gif Jauka ballīte pie otra klasesbiedra M. uz kuru biju ielūgts gan es, gan N., gan R. .. Par nelielu pārsteigumu visiem R. bija pēkšņi izdomājis nevienam neprasot paķert līdzi vienu savu draugu (bijušais skolas biedrs, beidza skolu pirms 2 gadiem). Tobrīd tā attieksme bija tāda -a, nu labi, lai jau.. jo vairāk - jo jautrāk. smile_mini.gif Gaļa, futbols tur pat netālajā sporta laukumā, baseins, alus, bonaparts un citas lietas.. Ar visu, protams, bija par maz tāpēc vienu reizi es un M. abi rikšojām uz Spici pēc kolas (ar ko pašķaidīt bonapartu) un otru reizi ar E. un M., un R. braucām uz netālo Zolitūdes veikalu pēc alus. (Uz rīta pusi E. un M. atkal kaut kur pēc kaut kā aizbrauca, bet tas tā..). Jūs teiksiet, ka labs pasākums, tikai meiteņu pietrūka.. Es teikšu - nē, jo N. pasākuma vidū "pazuda" mobilais telefons.

   Protams, tovakar mēs domājām, ka telefons ir vienkārši kaut kur zālē nokritis un pēc pāris neveiksmīgiem mēģinājumiem to atrast ar kabatas lukturīša palīdzību atlikām meklējumus līdz rītam.. Kad konstatējām telefona pazušanu R. ar savu draugu jau bija aizbraukuši. Tā kā no rīta atrast neko neizdevās - sākām ar E. skaitļot, kas, kad notika (mēs vienīgie atcerējāmies pilnīgi visu nakti, jo pats telefona īpašnieks - N. nolikās pēc glāzes ar bonapartu.. līdz rītam bija nelietojams un M. uz rīta pusi arī bija kondīcijā..) izskaitļojām to, ka Es., M. un E. noteikti telefonu nepaņēmām, jo visu laiku bijām kopā un redzējām, ko katrs dara. Vienīgie, kas kādu brīdi nebija uzraudzīti bija R. un viņa draugs (saukšu par Rih.), turklāt vienubrīd, Rih. tika atstāts viens ar pārdzērušos un gulošu N., kamēr visi pārējie jauki braucām uz veikaliņu. :l

Kopš notikuma ir pagājis mēnesis, pa šo laiku ar abiem ir runāts - R. izturās kā vienmēr "man po***", bet Rih. savukārt interesanti izrunājas Skype čatos un citās sarunās.. "Eu, nu galvenais, lai viņš neiesaista policiju! Nu sametīsimies pa visiem un nopirksim viņam to telefonu." Šodien tad arī N. sapulcināja visus un kopā ar viņa tēvu tika izteikts ultimāts - vai nu mēs līdz nedēļas beigām atrodam vainīgo un viņš samaksā par telefonu vai maksājam mēs visi un tad skatamies uz pirkstiem visiem. Protams, šodien Rih. un R. abi varoņi nolikto laiku sarunai, protams, nokavē, bet kad ierodas - Rih. trīc kā apšu lapa.. Tas bija kā mikserim sēdēt blakus.

Nu i sēdi un domā. Oficiāli neko pierādīt nevar, taču esam par 99% pārliecināti, ka tas bija viņš. Dot pa galvu? Pašiem būs vēl lielāki sūdi, taču maksāt no savas kabatas par cita riebeklību arī negribas. Sanāk jāsavāc 70 Ls no 6 cilvēkiem.. Nauda neaug kokos..

 

 

Laboja Rocky__Lv, labots 1x