[Aptauja] Pelmeņi throttle25.06.2011. 22:3930.06.2011. 22:01291368 komentāri Pelmeņi: CeptiVārītiNeēdu tādus! (Atbildi aptaujā lapas malā) Lasītāju vērtējums: 5 (5 balsis)
+1 #125.06.2011. 22:39
cepti, ar krējumu
Sapienta @ 25.06.2011. 23:40 atbildēja:
cepti ar kreejumu. *rage face*
Mr. Nelietis @ 27.06.2011. 23:08 atbildēja:
gan cepti, gan varīti ar krējumu
profilsgalerija
0 #225.06.2011. 22:39
cepti ar maltiem sarkanajiem pipariem un sāli..
ņammāāā
profilsgalerija
0 #325.06.2011. 22:40
Atšķirībā, ko vēders pieprasa. Biežāk gan vārīti ar labi daudz krējumu un pipariem.
Bet teiksim cepampelmei ar sieru un gaļu arī ir vnk awesome.
profilsgalerija
+1 #425.06.2011. 22:42
Vārīti. Paldies, ka sakārdināji.
throttle @ 25.06.2011. 22:47 atbildēja:
lūdzu
profilsgalerija
0 #525.06.2011. 22:43
cepti ar kečupu, majonēzi un krējumu
profilsgalerija
0 #625.06.2011. 22:44
Vārīti.
profilsgalerija
0 #725.06.2011. 22:44
Cepti, vārītus vispār neēdu.
profilsgalerija
+1 #825.06.2011. 22:45
Vienlīdz labi garšo abi varianti, bet biežāk ēdu vārītus.
profilsgalerija
0 #925.06.2011. 22:46
man arī garšo cepti vārīts granātābola pelmenis
profilsgalerija
+1 #1025.06.2011. 22:48
Cepti, pavisam noteikti. Krējuma un siera mērcītē, ar tomātiem un pipariem
profilsgalerija
+1 #1125.06.2011. 22:53
Kāpēc nav versija omletē?
Lai nu kā, cepti.
Shattred @ 26.06.2011. 12:11 atbildēja:
Da Fu?!
Pelmeņi omletē? Šīsvasaras challange accept.
profilsgalerija
0 #1225.06.2011. 22:56
Man personīgi labāk garšo cepti pelmeņi, bet par cik tie ir neveselīgāki ēdu vārītus
profilsgalerija
0 #1325.06.2011. 23:00
Abi.
Ja vārīti - ar krējumu un garšvielām.
Ja cepti - krējums/majonēze un garšvielas, vairāk, kā vārītiem.
profilsgalerija
0 #1425.06.2011. 23:04
noteikti cepti.
agrāk čili picā bija tādi "čili pelmeņi" ar pipariem un ķiplooku mērci, ēdot tos varēja mēli norīt
profilsgalerija
0 #1525.06.2011. 23:08
Ofc cepti!
profilsgalerija
0 #1625.06.2011. 23:09
cepti pelmenji ftw.
profilsgalerija
0 #1725.06.2011. 23:10
Vārīti, bez šķidruma, ar vegetu un skābo krējumu.
profilsgalerija
0 #1825.06.2011. 23:15
Abi.
profilsgalerija
0 #1926.06.2011. 01:48
cepti!
profilsgalerija
0 #2026.06.2011. 11:46
cepti ar visu ko
profilsgalerija
0 #2126.06.2011. 12:40
gadiem neesmu cepis, esmu aizmirsis kā garšo, bet tā vārīti ar krējumu ir ņamma (mm)
profilsgalerija
0 #2226.06.2011. 15:30
Cepti, bet biežāk gan ēdu vārītus, jo vieglāk pagatavot.
profilsgalerija
0 #2326.06.2011. 22:06
PELMEŅI! Lab eju taisīt
profilsgalerija
0 #2426.06.2011. 22:39
Apvārīti 5 minūtes, lai paliek mīksti un tad apcepti, lai būtu kraukškīgi. Bestest
profilsgalerija
0 #2527.06.2011. 19:15
Protams cepti, un daudz, un ar vēl vairāk majonēzi ar dillēm un mārutkiem.
profilsgalerija
0 #2627.06.2011. 22:00
Cepti, jo agrāk tikai vārītus ēdu, bet tad laikam izbojātus apēdu un izvēmos, gf!.
profilsgalerija
0 #2728.06.2011. 09:58
nu man jau patīk cepjot pieliet nedaudz ūdens, lai viņi kļūst mīksti, un tad ūdens iztvaiko un viņi sāk cepties... un ja es būtu Latvijas karalis es aizliektu dilles.. brr... pretīgākā lieta aiz konservētiem zirņiem..
zemesdievs @ 28.06.2011. 10:02 atbildēja:
ai visp sakiet, ko gribat.. bet ejiet ****, es laižu uz veikalu pēc paciņas pelmeņu.. :/
profilsgalerija
0 #2829.06.2011. 22:32
patīk gan cepti gan vārīti. kā var pelmeņus neēst.. tā takš klasika
profilsgalerija
+1 #2930.06.2011. 01:59
Cepti: Ar kečupu!
Vārīti: Ar krējumu!
profilsgalerija