Te nu atkal es emsu, ali izteiktu savu viedokli par šo un to, un vēl kautko.
Sākšu ar pavisam vienkāršu lietu - Kāpēc autobusu biļetēm tā ceļas cenas? Labi es saprotu, ka nedaudz pieliek, bet šitik strauji... PIemēram man līdz šim bija jāmaksā 15-25 santīmi. Tagad es maksāšu apt līdz 60 par to pašu attālumu. Kautkā kaitina ne?
Kur mes dzīvojam? Visi gaida nez kādus sasniegumus sportā, bet valdība, pat musu basketbolistēm nevarēja peitiekamu finansējumu iesniegt, bet redz mūsu "dārgā"  Kultūras ministre miljonus mētā, kur pagadāš vēl sakot, ka Sportam tapat naudas pietiek. Valdība Gan uzplaukst kad kāds sasniedz labus rezultātus un tad izrada sevi kameru priekšā. Kad Britu mediji uzzināja, ka Ernests Gulbis no valsts burtiski saņem naudu sviestmaizei, viņi bija šokā. To arī var sparast - visāš citās valstis Sportam atvēl daudz vairāk. Arī Tepat kaimiņos - Igaunijā, Lietuvā.
Pēdēja laikā aizvien biezāk saskaros ar tādu situaciju, ka turīgākau vecāku bēŗni ļoti negatīvi izturās pret tiem, kam nav tā paveicies. Es nosaukšu tikai dažus piemēŗus, kurus jūs droši vien zinat paši, bet nekad par tādiem neesat aizdomājušies. Pats spilgtākais ir mobīlie telefoni. Bieži vien daži tiek atstumti tikai tādēļ, ka viņiem nav tik "krutu" telefonu kā citiem. Tiek izteiktas muļķīgas piezīmes:"Kam teu tāds mēsls" utt. Ja atbilde ir:"Es varu iztikt, jo peizvanīt tomēŗ ir iespējams' tad par viņu smejas.... Muļķīgi vai ne?
 Skolēnam i r briesmīgi grūti RuneScape izveidot kādu pasākumu. Vienmēr gribās labāk un labāk, be t nekad nevar paredzēt, vai kkas cits nebūs jādar utt. Piemeram tip.it un zybez.net pasākumus vada cilvēki, kam tādu ierobežojumu  īsti nav. Jasaka, ka es butu pateicīgs, ja cilvēki pasākumos vairāk epivērstu uzmanību tam, aks jādar nevis stulbiem izteicieniem. ES zinu, ka es nedaru visu perfekti, bet es cenšos tapēc ceru uz sapratni
  visbeidzot es esmu sapratis, ka Pati galvenā sajūta pasaulē ir mīlestība. Ja Cilveks neprot mīlēt, tad viņš ir kā koka gabals.

Tas  ari šai reizei viss un ceru, ka kādam tas viss liks aizdomāties