Nosaukums: Batman Begins / Betmens Sākums
Žanrs: Asa sižeta / Krimināldrāma
Iznākšanas datums: 2005. gada 15. Jūnijs
Garums: 2 stundas 20 minūtes
Lomās: Christian Bale; Michael Caine; Ken Watanabe
Režisors: Kristofers Nolans (Christopher Nolan)
Filmu Studija: Warner Brothers
 
# Filma Veidota pēc Bob Kane un David S. Goyer veidotajiem Batman komiksu varoņiem.

# Par Filmu:
Nekad nebiju iepriekš dzirdējis par šo filmu, ja arī būtu, tad noteikti paskrēja garām ausīm. Šī filma noteikti ir savādāka un absolūti foršāka par visām iepriekšējām daļām.
Šī filma nav pārģenerēta uz kautkādu vājprātīgu pasaku un lētu un pārspīlētu Fantastiku. Ļoti aizkustinoša tēma un aktieri savu darbu ir ļoti labi pastrādājuši, un es noteikti kautkad šo filmu noskatīšos vēlreiz. Pat Vislielākajiem Batman nīdējiem šī filma neatstās sliktu iespaidu. kopumā ar lieliskajiem skaņu efektiem filma ir vienreizēja.
Dodu Filmai 10/10 jo es ilgi nebiju redzējis tik izdevušos filmu. 

# Filmas Gaita:
Tātad filmā tiek stāstīts par to, kā radies šis Sikspārņ-vīrs. Sākot no viņa drausmīgās bērnības līdz atgūstot tēva Firmu. Tātad viņa vecāki tiek nošauti laupīšanas laikā un tas mazo Brūsu Veinu ļoti sagrauj. Cīnās ar bailēm no sikspārņiem un galu galā nonāk cietumā. No turienes viņu atpestī kāds vīrs, kurš apzinās Brūsa spēku un naidu. Apmāca viņu par lielisku zobenu speciālistu. Tomēr Brūs saprot, ka šis cilvēks nav tik labs, kā izliekās un perina nelāgus plānus attiecībā uz Gotemas pilsētu. Brūs aizbēg no šī vīra aizbildniecības un dodas atpakaļ pie sava onkuļa Alfrēda. Cīnoties ar dusmām un pārvarot bailes no sikspārņiem viņš nolemj, kā vēlās cīnīties pret noziedziniekiem dēļ tā, ka vecāki tiek noslepkavoti. Ar Alfrēda palīdzību viņš izveido ložnecaurlaidīgu tērpu ar unikālu apmetni, kas izplešās, kā sikspārņa spārni. Tā nu viņš sevi nodēvē par Betman, jeb Sikspārņvīru. Apbruņojis sevi viņš dodas meklēt naidu un problēmas, kas tiek perinātas no ļauna zinātnieka, saukts par - Putnubiedēkli.
Viņa plāni ir pataisīt visu Gotemas pilsētu zombiju pūli, kuri baidās paši no sevis ar Halocinogēnas gāzes palīdzību. Brūsam nu ir jāglābj sava pilsēta...

Ekrānšāviņi:







# Treileris:

 

* * *
Turpmāk saviem rakstiem likšu beigās parakstu un
vairāk piestrādāšu pie noformējuma. 
Paldies par lasījumu. !!!
Rakstu Veidoja Apple Panic.

Laboja mad, labots 2x