Ehm. Esiet sveicināti mana maziņajā ''Experimentā'' es gribu iepazīt un izmēģināt botus no ''www.powerbot.org'' un ''www.rsbuddy.com'', iemeslis ir vienkārš, es gribu uzināt kpc to lielakā daļa no ''Runeskeipa'' labāk bototu un pectam pārdzīvotu ''Jagexa'' skarbo sodu par ''Bota izmantošanu'' a.k.a ''Macroing'' kas skaitās viens no sliktākajiem ''noteikumu pārkapumiem'' un uzreiz tiek pieščirts Akountam ''Rolleback Statiem'' un ja tiek Akounts piečerts botojot otro reizi tiek pieščirts bans.

Bet pirms es jebko sākšu raxtīt savas domas par vissu es gribu atbildēšu uz dažiem jautājumiem. ( For Example )

 

 


 

 

Kas ir Runeskeip Bots un kā pievienot skriptus??

Runeskeip bots ir Programa kura atļauj datoram pašam pa sevi spelēt Runeskeip bez tavas klātbūtnes, viss kas tev ir jādara ir jānolādē bota programa no ''Powerbot'' vai arī ''Rsbuddy'' un pectam kad viss ir noladējies, (Pause Powerbotam un Rsbudijam ir pavisam divi savādāki veidi kā pievienot skriptus es pašu pirmo paskaidrošu ''Poweram'')

Powerbot:

Ejiet atpakaļ uz websitu un ejat mazliet uz leju un jūs ieraudzīsat raxtu ar vārdu ''Scripts'' un tur jūs varat atrast jebkādu skriptu priekš Runeskeipa, izvēle ir starp Skriptiem ir ļoti plaša, bet jūs negribētu izvelēties Skriptu ar ko ''Jagex'' tevi piečertu botošanā tapec ņem skriptus kuriem ir viss vairāk slaveni, tu gan jau ka pašreiz jautā sev kā lai es zinu kurš skripts ir Slavens un Kurš nau, tas ir vienkārši, Blakus Skripta vārdam ir ''Zvaigznīšu'' salikums jo vairāk zvaigznītes jo labāks, vai arī ja nav ''Zvaigznīšu'' tad ņem Skriptu kurš parāda ļoti daudz ''Progiju'' un ir atsauksme kad ir viņs labs. 

Lūdzu šeit ir dažas bildes:

Šeit ir Skripti:

 

Šeit es izvelējos Skriptu priekš ''Fleching'' un es paradīšu ko es domāju ar ''Zvaigznīšu'' sistēmu un Skripta populirāti:

 

Kad esi atradis pareizo Skriptu tev vajadzēs to pievienot, tā kā tas ir par daudz lai paskaidrotu es esmu ''Dabujis Atļauju'' no ''Powerbota Threada Veidotaja'' kad es varu te postot viņa Guide How to add Scripts:

For Guide Here Please: https://www.powerbot.org/vb/showthread.php?t=651504

 


 

Rsbuddy:

Man ščiet ka izmantot ''Rsbiddiju'' ir viss vienkāršāk, jo viss kas tev ir jādara:

Iejej mājaslapā ''www.rsbuddy.com'' pieregistrējies, pectam nolādē botu, un iej iekšā Skriptos un tik sameklē ko tev vajag un uzspied ''Add to Script'' un bots skillam ir added.

 


 

Okeh Lūdzu šeit ir daži Progiji no Akounta kuru es nespelēju vairs un izdomāju ar viņu mazliet pabotot.

 

Mining epic 50 hour Proggie:

 

RuneCrafting Proggie:

 

Fishing Proggie: 

 

Kpc tikai tā liku Skriptus.. Jo es šos proggijus iescreenoju arī Powerbotā, lai parādītu citiem kad bots darbojās okeh.


 

 

Manas domas par botu:

Tagad es saprotu kpc cilvēki ''boto'' jo tas ir vienkāršāk un tev nevajadzēs ziedot daudz laika pie datora skatoties uz ekrānu un neko nejiegūt par to istajā dzīve. 

Tomēr mans viedoklis par šo ir kad ja tu ''Nespēj'' pats spelēt šo spēli tad kpc tev vispāt vajadzēja to iesākt, un vēl labāk kpc tev vajadzētu to piespamot ar nederīgiem botiem, kuri tikai vien vergo. Un ļoti daudz cilvēki vēl saka es esmu ievērojis kad, ''es pelnu naudu neko nedarīdams'' bet tā nau, tu nepis nepelni, un ja arī pelni tad cik 100$ 200$ ka tik ne ar. Padomājiet cik tas izterē elektrību atstājot pc online pa nakti, + vēl P2P un vēl daudz kas, labāk būtu atraduši darbu un patiešām īstu naudu pelnijuši.


Lūdzu izsakat jūsu domas par botošanu?

Ko jūs domājat par šo rakstu?

 


 

 

Laboja Lucifers, labots 1x