Cooking trenēšanas padomi.

 Šie būs padomi par to, kā ātri uzkačāt cooking līmeni.

Ir iespējami vairāki veidi, ātri un dārgi un vidēji ātri iztērējot vidēji daudz naudas.

Dārgais veids.

Lvl 1-20.

Jau no paša sākuma, iespējas ir dažādas. Es ieteiktu zvejot pašam zivis un tās cept.

Vēl viena iespēja ir sist vistas un cept vistas gaļu. Divdesmito līmeni vajadzētu sasniegt bez grūtībām ļoti īsā laikā.

Lvl 20-35.

Joprojām tu vari cept paša zivis. Ja tomēr nevēlies trenēt fishing prasmi, tad pērc raw trouts (lvl 20-30) vai raw salmon (lvl 30-35.). Arī šos līmeņus tev vajadzētu sasniegt bez jebkādām problēmām.

Lvl 35-99.

Šo metodi zina tikai neliela daļa cilvēki, bet tomēr ātrākais cooking trennēšanas veids līdz pat augstajam 99 līmenim. Šī metode ir trenēt cooking ar vīnu. Vīns var sabojāties (apmēram tāpat kā sadegt parastajam food), bet katrs vīns, kas nesabojāsies, dos tev 200xp! Klīst baumas, ka ar šādu metodi var sasniegt pat 450k xp stundā!! Vienkārši dodies uz GE un nopērc grapes un jug of water. Izņem no bankas 14 jug of water un 14 grapes. Sataisi vīnu. Atkārto. No sākuma varētu likties, ka nekāds labs xp nenāk, bet ja skatīsieties cik xp esi dabūjis ik pēc pusstundas, sapratīsi, cik tas ir ātri. No 35-94 lvl vajdzēs uztaisīt ~75-80k vīnu (tas tev izmaksās ~kādus 30 miljonus(ouch.) (ne velti nosaucu šo metodi par dārgu.))

Vidēji dārgais veids.

Lvl 1-20.

No sākuma rīkojies tāpat, kā dārgajā veidā. Es ieteiktu zvejot pašam zivis un tās cept.

Vēlviena iespēja ir sist vistas un cept vistas gaļu. Divdesmito līmeni vajadzētu sasniegt bez grūtībām ļoti īsā laikā.

Lvl 20-40.

Cep paša izzvejotās zivis. Joprojām tam vajadzētu būt pietiekami ātri.

Lvl 40-86

Ja tu vairs negribi cept paš sazvejotās zivis, es ieteiktu pirkt omārus (lobsters). Omāri ir pietiekami labs un ātrs xp. Līdzko sasniegsi 86 līmeni, tu reti sadedzināsi pat Monkfishs. Es ieteiktu arī iziet kvestu family crest un iegūt cooking gauntlets. Ar tiem tu Omārus nepiededzināsi jau no 66 cooking līmeņa.

Lvl 86-94.

Cepot Monkfishes tu iegūsi ātru xp un nezaudēsi pārāk daudz naudas. 

Lvl 94-99.

Tagad tev ir jāsāk cept haizivis (sharks), bet pirmstam ej un iegūsti sev cooking gauntlets, ja tu to vēl neesi izdarījis. Cepot haizivis  94-99 līmeņos tu zaudēsi kādus 3miljonus gp. Protams Tu vari turpināt ar monkfishes, tas būs lētāk bet lēnāk.

Piezīmes. Cepjot omārus (lobster) un haizivis (shark) pārliecinies vai tev ir uzvilkti cooking gauntlets, kurus var iegūt izejot kvestu Family crest.Vienmēr cep Rogues den! Tur mūžīgs ugunskurs ir 2 soļu attālumā

Guide made by halfhack.

Laboja Kordiljers @ 13 Nov 2008 05:01 pm

Laboja , labots 1x