Pavisam nesen beidzās pasaules čempionāts Counter Strike 1.6, kur 1. vietu ieņēma ESC Gaming no Polijas. Daudzi Preiļu 2. vidusskolas skolēni, kā arī daudzi no visas pasaules, sekoja līdzi un skatījās visas spēles. Malā nepalika arī mūsu informātikas skolotājs. Pēc pasaules čempionāta viņš piedāvāja skolā organizēt savu turnīru.

Tika sagatavots clan wars serveris un HLTV. Tākā turnīrs bija paredzēts uz 8 komandām, bet pieteicās 9, nācās izspēlēt atlases spēles. 

28.03.2012. Pirmā spēle bija gan kā atlases, gan kā aparatūras (visu PC) pārbaude. Datori un abas komandas atradā vienā telpā, viņus atdalija tikai uzlikts plāns ekrans un skatītāji. 

(6.klasieni, diemžēl komandas nosaukumu neviens neatceras XD)

Šajā, pirmajā, spēlē tikās P2V 6. klasnieki ar komandu Bloki. 

(Komanda Bloki)

Uzvaru un vietu starp pārējā, jau iepriekš tikušām komandām guva Bloki.

Noskaidrojās visas, turnīra piedaslošās, komandas:

  1. zM
  2. Zames.py
  3. Joker^
  4. NBD
  5. JEBAA.,
  6. B.B.P.E.
  7. desHka.Team
  8. Bloki

Komandas tika sadalītas divās grupās: A grupā un B grupā.

A grupa:

  1. zM
  2. desHka.Team
  3. Zames.py
  4. Bloki

B grupa:

  1. NBD
  2. Joker^
  3. B.B.P.E.
  4. JEBAA.,

Bet 29.03.2012. datori tika iznesti divas telpās, bet trešajā telpa uzstādīts liels ekrāns un HLTV. Sākās turnīrs! Un pirmie, savā starpā, tikās komandas zM ar desHka.Tm, kur pārliecinošu uzvaru kartē de_dust2 guva desHka.Tm. Kartes izvēlējās izsvītrošanas ceļā. Tika dotas 5 kartes: de_dust2, de_inferno, de_train, de_tuskan un de_nuke. Komandas čikojās vai svieda monētu, kura tad svītos pirmā . Izsvītojās 4 kartes un paliek viena.

(zM komanda)

(desHka.Tm, vispār neskatoties uz savu mazu vecumu ļoti laba un potenciala komanda)

(Redzams HLTV uz ekrāna un viens no organizētājiem un komandas NBD dalībniekiem. Jebkurš gribošais varēja nākt iekšā telpā un sekot līdzi spēlēm)

Pirmajā dienā savā starpa izspēlēja visa A grupa un turnīru diemžēl pameta komanda zM. Bet grupā 1. vietu un taisno ceļu uz 1/2 fināla ieguva Zames.py. Uz 1/4 finala tika komandas JEBAA., un desHka.Tm

05.04.2012. sakās B grupas spēles.

(Komanda Joker^, pašās beigās menla kreklā var redzēt mani)

Sīva cīņa gāja starp komandām Joker un B.B.P.E. uz kartes de_inferno, ar galu rezultātu 14:16, par labu B.B.P.E.

(komanda B.B.P.E., vispār Joker^ izlidoja un netika playofā, bet kurioza atgadījuma dēļ B.B.P.E nevarēja turpinat spēli un atteicās no tālākas dalības turnīrā)

(JEBAA., komanda)

Pēc B grupas spēlēm ceļu uz pusfinālu nodrošināja sev NDB, bet cīnīties 1/4 finālos JEBAA., un Joker^. B.B.P.E. diemžēl atstāja turnīru, kaut gan viņi varēja iet 1/4 finālos.

06.04.2012. sākās 1/4 fināl spēles, kur pirmajās cīņās tikās JEBAA., ar desHka.Tm, kartē de_nuke. Uzvarētājs tika noskaitrots tikai pēc papildus raundiem. Sīvā cīņā ar rezultātu 19:16 uzvaru guva JEBAA.,.

Otrajā 1/4 finālā tikās Joker^ ar Bloki, bet tākā Joker^ negaidīja, ka B.B.P.E nevarēs turpināt, arī Joker^ galu galā nācās vājā sastāvā (ātri visiem no rīta zvanīt un pusmiegainiem, gandrīz pidžamās skriet) stāties pretī. Un Uzvaru uz kartes de_nuke guva Bloki ar rezultātu 16:1 XD.

Pirmajā pusfinālā tikās JEBAA., ar Zames.py, kur uzvaru kartē de_inferno guva Zames.py ar rezultātu 16:7. 

Otrajā pusfinalā tikās NBD ar Bloki kartē de_inferno, pārliecinošu uzvaru guva komanda NBD.

Par pedestala vietām kartes izvēlējās savādāk. Jau spēlēja nevis vienu karti, bet līdz 2 uzvaram, 2 dažādās kartēs. Svieda monētu, un no sākuma viena komanda izvēlējās savu, tad otra savu karti, un tad katra komanda izsvītroja pa vienai kartei, atstājot trešo, tam gadījumam, ja par pirmam divām kartēm rezultāts būs 1:1.

Par trešo vietu cīnijās Bloki ar JEBAA., un trijās kartēs: de_dus2, kur uzvarēja JEBAA, de_train, kur uzvarēja Bloki un pēdējā, izškirošā kartē de_nuke uzvaru guva Bloki. Tādā veidā kopumā ieņemot 3. vietu.

 

 Par pirmo vietu cīnijās NBD ar Zames.py un trijās kartēs: de_train, kur uzvar NBD, de_tuskan, kur uzvar Zames.py un de_inferno, kur uzvaru gūst NBD. Ieņemot kopumā 1. vietu.

Bet otro Zames.py. 

Balvā bija tikai diplomi, atzinības un pateicības, bet šis bija tikai kā izmēģinājuma turnīrs. Vasarā tiks organizēts jauns, jau ar 12 komandām. 

Šoreiz dalības maksa bija tikai 1 Ls no komandas, tikai apkopejai komfektes nopirkt, jo viņai nācās 3 dienas pēc mums nakt un slaucīt.

 Tāka visi 9. klasnieki no Preiļiem un rajona, nākat mācīties Preiļu 2. vidusskolu smile_mini.gif

 


Laboja Whisper, labots 4x