Sveiki!

Tātad, jau kādas 2-3 nedēļas kodēju vienu CS:GO pluginu - basebuilder. Dažiem protams uzreiz ir skaidrs, ka tas ir mods no cs 1.6 , bet daudziem arī varētu būt tā, ka nav īsti skaidrs, kas tas ir. Pastāstīšu mazliet īsumā par pašu modu. 

Pēc idejas tas ir zombiju mods, tikai atšķirībā no parastajiem ZM modiem, tev šajos zombijos ir dota iespēja pašam būvēt savu bāzi. Tas var būt garš tunelis, tā var būt kāda bāze gaisā, tā var būt arī kāda parasta māja. Viss kas tev nāk prātā, to arī attiecīgi var uzbūvēt.
Ir dotas 2 minūtes 30 sekundes būvēšanas laiks (ct), pa kuru viņiem ir jāuzbūvē sava bāze, tikmēr (t) zombiji ir iesprostoti tādā kā būrī. Pēc tam ir vēl 30 sekundes sagatavošanās laiks, pa kuru būvētājiem ir jātiek savā veidotājā bāzē (lai nebūtu kādas bāzes gaisā, vai bāzes kurās nevar tikt), jāizvēlas ar kādiem ieročiem šaus zombijus. Pēc sagatavošanās laika zombiji tiek izlaisti no iesprostotā būra, un uzbrūk būvētājiem. Ja zombijs nomirst, tad viņš pēc 7 sekundēm tiek atdzīvināts. Ja zombiji tiek būvētāju bāzēs un novāc visus būvētājus 4 minūšu laikā, tad zombiji uzvar raundu, ja builderi izdzīvo tās 4 minūtes, tad builderi uzvar raundu. Pēc raunda komandas tiek samainītas vietām - tie kas bija būvētāji, tie tagad ir zombiji, un tie kas bija zombiji, tie ir būvētāji. (Ceru ka kāds no šīs putras kaut ko saprata.) Ja nu tomēr vēl nesaprati, tad iemetu šeit video no 1.6 gameplay - 

Ir 3 klases zombiji - jumper, tanker un classic. 

  • Jumper [2000hp + speed 2x + gravity]
  • Classic [3000hp + speed 1,2x]
  • Tanker [4500hp + speed 0.7x]

Bloku kustināšana: Bloku paņem ar pogu +use (Parasti tā ir poga 'E'), stumj bloku uz priekšu ar mouse 1, pievelk pie sevis ar mouse 2. Tas no kontrolēm arī ir viss. Protams tad vēl nākt tādas opcijas klāt kā "!lock" , kas ļauj tev ielock'ot bloku, ka neviens tev viņu nevar kustināt.

Tad protams arī šeit pievienoju savu pēdējo uzņemto video no moda, lai rodas kāds vizuāls priekšstats par šo pasākumu:

 

Vēl pāris lietas ko gribēju piebilst - mods tagad jau ir izlaists beta versijā, tā teikt varētu rīt, parīt izveidot kādus play'testus, pamēģināt ar kādu bariņu (ja protams kāds ir ieinteresēts). Un jā, pagaidām šis ir vienīgais basebuilder mods uz CS:GO. smile_mini.gif

Ko saki par šādu modu?