Tātad tu tikai nesen esi sācis spēlēt cs un esi uzzinājis, ka ir visādi serveri, kā piemēram kz, gg u.c.

 

Tātad -

 

PUB - PUB ir parastākais cs serveris kuros notiek parasta pif-paf šaudīšanās. Dažreiz serveros var būt kādi papildus plugini, kā piemēram tu vari slēgt derības un izaicināt uz knife dueli.

 

GG - GunGame ! IeročuSpēle ^^ samērā populārs mods. Viss notiek t;a parasti sākumā ir warmup round un tad notiek spēlē. Tev iedod kādu no ieročiem kas ir spēlē. (Vienalga vai tu esi ct vai ts) un tev jānogalina pēc iespējas vairāk cilvēki, šeit ir atdzimšanas mods, kas garantē, ka garlaicīgi tev nebūs. Ja tu kādu nogalini ar nazi tu automātiski iegūsti nākošu leveli. Ja tu kādu nogalini tev atjaunojas patronas un parādās cik tev vēl jānokiLLo līdz nākošajam levelim.

 

CSDM - CounterStrikeDeathMach - nāves mačš. spēlē vislaik kā tu nomirsti tu atdzimsti un tev tiek piedāvāts izvēlēties ieročus. samērā vienmērīga spēle bez nekādām dižām extrām. bet ļoti iesakāms trenēt savu skillu.

 

Surf - Surf! - Sērfs - Sērfošanos serveros parasti ir mape surf_ski2 kurā ir tādi kā šķībi kalni pa kuriem neturot W burtu ir iespējam sērfot. Nekas grūts un arī ne pārāk viegls.

 

KZ - KreedzJumping - Lēkāšana. biggrin_mini2.gif Tā to saucu es. Bezjēgas lekšana pa dažādiem klucīsiem uz laiku ejot mapi. (Neiespējami.)

 

HNS - Hide'n'Seek -  Slēpies un Mūc.  ir CT kuriem ar nažiem ir jāmēģina noķert ts kuriem ir Flashi un Smoke granātas (Parasti) terori nazi nevar izmantot. Mape sastāv no daudz trepēm un parasti no dažiem MAZIEM surfiem un daudz lj.

 

MultiMod - Multi mods.  Iet viena mape ar kādu no spēlētāju izvēlētajiem modiem. Kad mape beidzas tiek piedāvāts kādu modu spēlētāji vēlas un vēlāk kad zināms mods notiek mapes izvēle.

 

Knife - naži - Rets mods kurā ar nažiem jāduras.

 

WAR3 -  Neko daudz gan par šo neteikšu zinu kas ir ar savexp un bez. Misija ir tas pats kas PUbos bet tikai ;seit ir iespējams iegūt pārdabiskas spējas.

 

SH - SuperHero- Super varoņu mods. Tu vari izvēlēties dažādus varoņus kuri tev dod dažādas spējas.

 

Rope -  Rope ir mods kur ir iespēja lidot ar virvi parasti notiek viss tas pats kas PUBos tikai ar virvi.

 

B hop - Zaķīša lēkšana.  biggrin_mini2.gif Bhop ir jālēkā pa dažādiem klučiem uz kuriem nevar apstāties (Tas pats gandriz kas KZ)

 

Pagaidām viss. vairāk plugini man prātā nenāca.

 

bY RuditO^