Vel viena pamaciba, pēc dažu stundu meklejumiem google un youtube un aes ari nokomentešu pēc savas pieredzes sastaptajiem minusiem tajas situacijas un plusiem...

Ši pamaciba bus vairak vērsta priekš cw miļotajiem

Šoreiz par mapi de_dust2 

A Plants, pēc manam domam a plants ir domats uz šaušanas iemaņam un precizitati

Granatu mešana no TS puses 

Lidziga mešana ari ir no ct puses tapec vel vienu video nemekleju

A planta plusi no TS- Ir bedre kur awp ir daudz lielakas priekšrocibas, ir a2 zigzags vieglak pasargaties no defiem un ari pariet uz B plantu līdz arto var feikot. 

Taktika

Šo taktiku ir diezgan gruti ispildit, jo patiešam vajag labu teamwork, bet galvenais ir doma. Galvenais no TS puses ir neuzrauties uz awp spotiem un pareizi tos nometat ar smoukiem tas redzams iepriekšeja video.

CT- meiģinat parsteigt ts ja jus uzminat vai saprotat ko vini dara,piemera, apstadinat rush ar kadam 2he vai lielu vilni fleshku. Un daudz kas atkarīgs no helpa.

B plant, pēc logikas ir priekšrocibas ir ct, bet ja ts mak pareizi izmantot C tad ct varteikt ir bez pecigi.

Saksim ar taktiku

Pati elementaraka taktika, viņu vieta es iemestu 2smoukus ct resp, lai neuzrautos uz awp no a plant (ct vairakuma spele pēc šis shemas 2b 1help(vairakuma piederas pie a) 2a)

Granatas

Vairakuma izmanto feshkas ct, bet ir 1intresants veids ka iemest smouku lai ct awp talajas kastes novaktu pretiniekus, jaiemet tjomkas arka tieši pavidu smouku.

Aceraties ari par defu skapi un protams par he.

Gaidu komentaros kadus ieteikumus ka var uzbrukt a vai b planta... 

Ja ir jautajumi atrakstiet tos komentara es pa pm atbildeshu daudz sikak un precizak.

Ja gribat lai kautkas lidzigs top pēc laika par citam cw kartem, tad actajiet komentaros par kadu karti jus veletos uzinat.

Ar cieņu mTwww