Labas ziņas latviešiem un mūsu kaimiņvalstīm! ESL ir paziņojis, ka būs jauni turnīri tikai Baltijas valstu reģioniem. Jau augustā Baltijas valstu spēlētājiem būs iespēja sacensties 3 dažādās spēlēs - Counter-Strike 1.6, League of Legends nordic/east serverī un Starcraft 2. Gaidāmas arī spēlēs Counter-Strike: Global Offensive un World Of Tanks. Šī būs iespēja visiem Baltijas valstu geimeriem sacensties šajās spēlēs par balvām, kuras sponsorē ESL. Turnīri gaidāmi jau nākamajās nedēļās pēc ESL Baltics atklāšanas! 

Vari sekot ESL Baltics facebook, vai sekot ESL Latvia. Kā arī vari apmeklēt Latvijas oficiālo sadarbības partneri skillz.lv . Sekojot facebook jaunumiem, tu vari iegūt arī turnīru kodus, kas ļauj skatīties League of Legends spēles tiešraidē.

Atlikušo laiku līdz atklāšanai vari redzēt te.

dfg

 

Kas ir ESL?

ESL oriģināli nozīmē ''Electronic Sports League'', jeb vienkārši e-sporta līga, vai arī ķibersporta līga. Tā ir vieta, kur kopā sanāk daudz dažādu geimeru un cenšas kaut ko uzspēlēt. Vai tas būtu pirmās personas šūteris, stratēģijas spēle vai kas cits, ja par to var sacensties, kurš ir labākais, kāpēc to nedarīt? Un ja var sacensties, tad kāpēc to nedarīt par balvām? Un tieši to ESL organizē, veidojot turnīrus un čempionātus, kuros cilvēki var sacensties video spēlēs. ESL līgā reģistrējušies jau ir vairāk nekā 3 400 000 spēlētāji! ESL arī piedāvā cilvēkiem pārbaudīt savu prasmi vairāk nekā 50 dažādās spēlēs. Katrā spēlē ir dažādi turnīri - gan profesionāļiem, gan amatieriem, tāpēc jebkurš varēs paspēlēt ar sava līmeņa sāncenšiem.