Spēles nosaukums: League Of Legends,

Izstrādātājs: Riot games,

Platformas: PC,

Žanrs: Action RTS,

Oficiālā mājaslapa: https://www.leagueoflegends.com/

Iznākšanas datums: 2009. gada 27. oktobris

 

Minimālās prasības: 

  • 750 MB cietā diska brīvā atmiņa,
  • 2 GHz procesors,
  • Windows XP vai labāk,
  • 1 GB RAM,
  • Jebkura ar DirectX 9.0 saderīga video karte,
  • Interneta pieslēgums.

Pirms sākat lasīt aprakstu, gribēju jums pateikt, ka spēle ir pieejama bezmaksas, un ir atrodama, kā arī lejuplādējama, šeit!

Spēles gaita:

No sākuma jūs izveidojat savu Summoner account (account, uz kura jūs saņemsiet exp, varēsiet papildināt mastery tree, piepildīt savu rune slot), kā arī account, uz kura būs jūsu IP, vai Riot points.

Šie vārdi, jums liksies nesaproti no sākuma, bet palasām tālāk.

Spēlē ir divas komandas, katrā ir no 1-5 spēlētājiem (atkarībā kādu tu spēles veidu esi paņēmis). Tev ar savu komandu ir jāiznīcina pretinieku bāze, ja to esi izdarījis tu esi uzvarējis. Izklausās diezgan vienkārši? Te nu nāk spēles grūtākā daļa. Katrs pretinieks spēlē savādāk, protams pirmajos līmeņos, tas liksies vieglāk, bet tad nāks stiprāki pretinieki, ar savām kombinācijām utt. Kā arī šajā spēlē katrai komandai ir minioni, kuri savai komandai palīdz izcīnīt uzvaru. Pa virsu visam šajā spēlē ir pieejami 70 varoņi, katram ir savi mīnusi un plusi, tātad jo stiprāks tavs varonis, jo lielāka iespēja tev nogalināt pretinieka varoni. Varoņiem ir 4 prasmes, kuras attīstoties ir iespējams palielināt, viena no četrām prasmēm ir jūsu master skill, kas ir stiprākā no visām prasmēm.

Kopumā spēles gaitu ir grūti apstāstīt, tā ir jāizspēlē.

 

Par spēli:

Spēle tika izveidota 2009. gada 27. oktobrī, spēles izstrādātāji ir Riot games, un tā ir balstīta uz divām spēlēm: DotA: All stars un Warcraft III, spēli sākumā jums būs grūti saprast, bet ar laiku piešausieties, noskatoties gameplay jūs sapratīsiet, par ko ir runa. Spēlē ir apmēram 150 tūkstoši patstāvīgu spēlētāju.

 

Mastery tree, Rune slot un Item build:

Šajā spēlē jums ir iespēja papildināt jūsu varoņa spēku, to papildinot ar Mastery tree points, kopumā tādu ir 30 un katram varonim vajag savādāk to piepildīt.

Rune slot ir apmēram tas pats, kas Mastery tree: te jūs par spēles naudu (IP), vai real life naudu (Riot points) varat sapirkt savam varonim piemērotākās rūnas, tādā veidā, padarot to stiprāku noteiktās jomās (Attack speed, Damage, Health) utt.

Item's jūs varat nopirkt spēles laikā, pa naudu (gold) To nopelnīt jūs varat sitot minionus, galinot pretnieka varoņus, kā arī katru sekundi jūs saņemiet 1 gold.

 

Spēles veikals:

Spēlē ir pieejams veikals, kur jūs par Influence points (IP), vai Riot points, spējat nopirkt sev jaunu varoņus, to tēmas (skins), Boosts (iespēja dabūt vairāk exp, vai IP), Runes, Riot Points(iespējams nopirkt no PayPal, par īsto naudu).

Atšķirība starp IP un Riot points?

Atšķirība ir tāda, ka IP ir iespējams iegūt netērējot savu rl naudu. To ir iespējams iegūt uzvarējot maču, zaudējot maču (tas gan jums dos mazāk IP).

Riot points, var nopirkt izmantojot PayPal, tātad jūsu rl naudu.

 

Manas domas par League Of Legends:

Šī spēle mani ļoti aizrauj, priecē tas ka spēle ir 90% bezmaksas, un iztērējot savu rl naudu, priekš Riot Points, jūs īpaši neizcelsieties citu vidū. Šī ir arī lieliska spēle, lai to spēlētu ar draugiem, jo tā ir tikai online. Iesaku jums vismaz pamēģināt šo spēli.

 

Spēles plusi un mīnusi: 

Plusi

  • Ir iespējams, pat spēlēt ar salīdzinoši lēnu interneta ātrumu (bezvadu interneta lietotāji, šī spēle ir priekš jums!)
  • Spēlē ir pieejami vairāk nekā 70 varoņi, tātad daudzveidība ir garantēta,
  • Spēlēt ir iespējams ar savu draugu, ienaidnieku - jebko!
  • Spēle ir pieejama bez maksas!

Mīnusi

  • Spēlē ir pieejamas tikai divas kartes,
  • Ir iespēja ka tavs komandas biedrs izlogosies, un tu paliksi ar zaudējumu, tikai dēļ viņa (neuztracieties, šādi kretīni nepaliek nesodīti)..

Gameplay video:

 

Bildes:

 

 

Dažas ieteicamās mājaslapas:

Laboja mad, labots 1x