Euro Truck Simulator 2

Žanrs: Simulators

Platformas: Windows, Linux

Izstrādātājs: SCS Software

Izdevējs: SCS Software

Iznākšanas datums: 2012. gada 19. oktobris

 

Ieteicamās sistēmas prasības:

  • OS: Windows 7
  • Procesors: Divkodolu 3 GHz
  • Operatīvā atmiņa: 4 GB
  • Video karte: GeForce GTS-450
  • Video atmiņa: 1024 MB
  • Skaņas karte: DirectX saderīga

 

Par spēli:

Spēlētājs izvēlas savu sākuma pilsētu, kas var būt Austrijā, Beļģijā, Čehijā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Luksemburgā, Nīderlandē, Polijā, Slovākijā, Šveicē un Apvienotajā Karalistē. No sākuma spēlētājam ir pieeja tikai savai sākuma valstij.

Spēlētājam veicot pārvadājumus, tiek atklāti vairāk ceļi, un spēlētājam ir pieeja dažādākai kravai. No sākuma spēlētājs var veikt tikai ātros darbus, kur kompānija, kurai ved kravu jau ir piegādājusi kravas automašīnu un piekabe jau ir pievienota.

Spēlētājs iegūst naudu veicot darbus vai paņemot aizdevumu bankā. Naudu var iztērēt kravas automašīnā, tās uzlabojumos, garāžas palielināšanā un braucēju noalgošanā.

Veicot pārvadājumus, spēlētājs iegūst pieredzes punktus. Katrā līmenī spēlētājs iegūst prasmju punktu, kuru var iztērēt iegūstot atļauju pārvadāt bīstamo kravu, palielināt pārvadājumu attālumus, augstas vērtības kravu, viegli plīstošo kravu, steidzamos pārvadājumus un savu ekobraukšanas prasmi, kas ļauj veikt tālākus ceļojumus, ļaujot apstāties lai uzpildītu degvielas bāku retāk.

 

Manas domas:

+) Pēc nosaukuma likās, ka spēle nebūs laba un ātri apniks, kā citi tamlīdzīgi simulatori. Bet, kad sāku spēlēt, laiks paskrēja nemanot.

Katrai kravas automašīnai ir savas īpašības. Piemēram, Volvo ir daudz jaudīgāki dzinēji, bet DAF ir daudz stabilāki līkumos un nerodas sajūta, ka tie tūlīt apgāzīsies.

Katrai valstij ir arī savādāki ceļi. Dažās valstīs gandrīz visur ir divu vai trīs joslu ceļi, dažās - vienas joslas, lai gan ar labākiem dabasskatiem.

 

-) IRL satiksmē nepiedalos, tāpēc nevaru īsti pateikt, vai AI uzvedība ir spēles kļūda, vai arī visi braucēji ir tik neciešami. Ne reizi vien esmu apgāzies vai kā citādi sabojājis kravu satiksmes dēļ.

Lai gan katrai kravas automašīnai ir savas īpašības, dažas tomēr šķiet bezjēdzīgas.

 

  • Mans vērtējums: 8

Attēli:

 

 

Treileris: