Sveicināti, mūsu čabulīši! Ir pienācis viens no gada skaistākajiem brīžiem - Ziemassvētki. Tie, var teikt, ir kā gada noslēguma svētki, pēdējais pasākums vai notikums.. vārdu sakot, sauciet kā gribat, bet ar šiem svētkiem noslēdzas gads. Jā ir arī Jaunais gads, bet tas jau ir drīzāk durvis uz jaunu istabu.

Dažiem Ziemassvētki ir parasta pirmdiena, otrdiena un trešdiena (kā jau miniblogos tas tika minēts), bet tas nemaina faktu, ka gandrīz katrs no mums pārdomā tos darbus, kurus ir veicis pa šo gadu, tos darbus, kurus varēja veikt, bet neizdarīja dažādu iemeslu dēļ, vai arī tos darbus, kurus veica, bet labāk nebūtu veikuši. Par pēdējiem darbiem nav vairs īsti jādomā, kas bijis, bijis. Ja tā ir bijusi kāda kļūda, tad ir jādomā, kā to labot, nevis kāpēc to esat izdarījuši. Ja pārdomājat labos darbus, tad man prieks par jums, ka tādi darbi ir. Esat nopelnījuši dāvanas, nevis žagarus, malači! Ja neesat kaut ko izdarījis, bet ko vēlējāties izdarīt, tad es jūs iepriecināšu, jums vēl ir vesels gads priekšā, lai saņemtos un piepildītu savus sapņus.

eXs.lv administrācija novēl:

  • Visiem superīgus Ziemassvētkus ģimenes un tuvinieku lokā. Jaunajā gadā varēsiet ar draugiem izpriecāties, bet tagad gan ar ģimeni. Priekā!
  • Lai svētki kopā ar ģimeni izdodas tik priecīgi, ka smaida būtu vairāk nekā sniega pagalmā! smile_mini.gif Ciu ci ciu! smile_mini.gif
  • Lai jums jaunajā gadā labāks salūts nekā kaimiņiem.
  • Lai svētku sajūta nezūd, rodas, ja vēl nav atradusies, Jaunais 2013. gads piepildītām iecerēm ražīgs un plusiņu nekad neaptrūkstas!
  • Lai nav jābēdā par niekiem, lai nāk daudzi mazi prieki un to starpā ir kāds liels!
  • Lai svētki balti un sals nekož bargi degunā (tikai tā drusku)!
eXs.lv administrācija atgādina, ka Ziemassvētku vecītis nav īsts un pārmērīga alkohola lietošana var būt kaitīga jūsu veselībai!

Lai Jums visiem liriski un roķīgi Ziemīši! smile_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 2x