Gribētu paust savu viedokli, ka esmu par Gruziju. Jo visādā ziņā Gruzijas pagātne ir bijusi līdzīga kā Latvijai, vienīgi mums ir paveicies, ka mēs vismaz esam NATO un ES. Nevaru spriest par to, kas notiktu, ja Krievija sāktu tā pat uzbrukt Latvijai. Esmu pētijis, kas noticis vēsturē, Rakstiju ZPD un tiku uz rajonu. Latvieši pat aizstāvot savu dzimteni, cīnījās līdz pēdējai lodei, tad it kā padevās.. Kad krievi pienākuši tuvāk latviešu partizānu nometnei, tie uzspridzinājušies, pirms tam nodziedot Latvijas himnu.. Kad Krievi inscinēja it kā uzbrukumu krievu spēkiem uz Krievijas-Latvijas robežas. Uzreiz viņi to publiski izmantoja kā ieganstu, lai uzbruktu Latvijas robežai.

Man liekas, ka pilnīgi tas pats tagad notiek Gruzijā. Krievi it kā ieviešot mieru.. Kas pie velna tas par mieru? Pēc vakardienas ziņām bojā gājuši kaut kur 1400 iedzīvotāju, arī civilie.. cik šodien? Drošvien skaits trīskāršojies..
Gruzija tiek sagrauta..

"Turpinot piektdien sāktos uzbrukumus, Krievijas spēki jau nonākuši līdz Gruzijas galvaspilsētai Tbilisi, kur bombardē stratēģiskos objektus. No Tbilisi evakutēts prezidenta birojs, valdības un citas iestādes. Tikmēr ANO Drošības padome joprojām nav spējusi pieņemt nekādu lēmumu šajā jautājumā, vēsta ārvalstu mediji."
Osta jau ir iznīcināta.. Pizdec.. esmu sašutis un dusmīgs..  Cik daudz cieš cilvēki un kultūra, tas ir neizmērojami..

Krievijas armija bombardē Gruzijas valdības ēkas, totarp parlamentu. Krievijas bumbvedēji mērķē uz tādiem stratēģiskiem objektiem kā valsts lielākā osta Puti un galvenie ceļi un lidostu.

Gruzijas mediji ziņo, ka osta jau ir iznīcināta.

Turklāt Krievijas armija nogalina arī civiliedzīvotājus."