Režisors: Peter Wabber

Galvenajās lomās: Gaspard Ulliel, Rhys Ifans, Li Gong, Aaran Thomas

 

Sižets īsumā: Lietuvas teretorijā notiek Otrais pasaules karš. Lekters ir vēl mazs zēns, taču viņam jāpārdzīvo daudz traģisku notikumu, kas izmaina viņa domāšanu uz visu atlikušo mūžu. Kara laikā viņš zaudē visu savu ģimeni un nonāk padomju bērnu namā, kur ir savi likumi un stingra kārtība. Taču viņam ir citi plāni. Viņa vienīgā palikusī dzīves jēga ir atriebt savu ģimeni un it īpaši savu mazo māsiņu Mišu, kuru nogalināja viņa acu priekšā. Miša Lekteram trauksmainos murgos rādās ik nakti. Un tas ir jāizbeidz.


Filmas raksturojums: Filmā ir izteikta vēlme dzīvot līdzi galvenajam varonim. Pats galvenais, manuprāt, ir filmas sākums, kas parāda skarbo kara patiesību un cilvēka dabu ekstrēmos apstākļos. Filmai trūkst dažādības, kas, iespējams, ir pamatojums IMDb ne pārāk augstajam vērtējumam. Viss pārējais filmā ir baudāms. Vēlos akcentēt, ka filma māca domāt par cilvēku un viņa psihi. Par to, cik viegli tā ir sagraujama, ja notiek kas tāds, kas normālos apstākļos netiek pieredzēts.


Manas domas un komentāri: Šī nav no filmām, kuru ieteikt plašai publikai. Liela daļa noteikti to neprastu izbaudīt. Ja tajā kārtīgi iedziļinās, tā ir ar samērā smagu stāstu un vēstījumu, taču ir brīži, kad apnīk komēdijas un pozitīvas noskaņas filmas, tad nu šī ir tieši laikā.

 

Hannibal-Rising-gaspard-ulliel-618751_500_332.jpg Hannibal_Rising9.jpgUntitled435.jpg

 

Hannibal-Rising-gaspard-ulliel-618753_1280_552.jpg

 

Traileris:

Laboja mad, labots 3x