UZMANĪBU: RAKSTĀ PIEMINĒTAIS PAR LIETOTĀJIEM NAV REALITĀTE, TĀPĒC, LŪDZU, RAKSTA VAROŅI, NEAPVAINOJIETIES!

Reiz, kādā vecā namiņā sēdēdams, lietotājs Govs007 izlēma pasmieties par

RuneScape.ex.lv lietotājiem. Viņš, esot viltīgs kā lapsa, izlēma sataisīt pavisam 'nekaitīgu' parakstu ar uzrakstu "The person below me is gay"(latviešu val. - persona zem manis ir gejs). Tā nu viņš ievietoja bildi internetā, RuneScape.ex.lv mājaslapā. Viņš, ilgi negaidīdams, dabūja pasmieties par veciem un jauniem, ļauniem un labiem RuneScape.ex.lv lietotājiem. Līdz ar viņu, smējās arī citi no malas vērotāji.

Ilgi nevajadzēja gaidīt, līdz radās arī citi, kas izmantoja Govs007 triku. Arī viņi

ievietoja līdzīgas bildes. Pēc tam tika arī izdomāts "Anti-gay shield", ko izmantoja tikai gudrie jeb guru. Viņi neaizvainoja citus, bet tikai pasargāja sevi ar ultra-ūber-super-duper vairogu. Pēc ilga Aukstā Kara darbības(izmantojot signature nevis aplikšanu ar mēsliem 'pa taisno') ar laiku tas tomēr pierima. Bet... parādījās citas Aukstā Kara piekritēju grupas!

Viss sākās ar Tas Ir Mans un Chuwax strīdu. Viņi neizmantoja bultiņ-metodi, kā

to darīja pārējie. Viņi izmantoja īstas Rafaēla cienīgas bildes - tik krāšņas, ka acis žilbst! Šim stilam piekrita Latgals16, Chuwax, Tas Ir Mans un Obsidian.

Paši agrākie Aukstā Kara piekritēji ir meklējami senā jo senā pagātnē - tad, kad

sākās "Ban Stassy" laikmets. Baumo, ka vēl tagad dabūjamas pret-Stassy bildes viņa paša blogā! Iespējams, šīs baumas ir patiesas... bet kurš to lai zina!? Ak, tie vecie labie laiki!

Pašreiz ir arī Aukstais Karš veidots pret Kesafo. Šim karam īpaši daudz pie-

kritēju nav, lai gan iesaistās pat mūsu visiem zināmais Nazīts! Kāpēc tad viņi grib banot Kesafo? Jā, tas ir jautājums it visiem!

 

Autors: Kaktussssss

Interesanto parakstu piekritēji:

kopa