Tātad, diezgan nepatīkams notikums notika ar mani šodien. Vairāk nekā nepatīkams.
Sākumā biju nenormāli dusmīgs, raged kā traks, gribēju sadaudzīt savu ļevo monitoru un izlekt pa logu.
Bet dzīve ir dzīve, jāmācās no kļūdām.
Šis nepatīkamais notikums ir tāds, ka mani iztīrija rsā. Pilnīgi un galīgi. Lieta tāda, ka neesmu rs player anymore lkm, esmu IRLGP maker via RS.

Biju sapircies smuku daudzumu rsgp no cilvēkiem,  sapelnījis pats, un vēl pie manis bija 800m no čoma, kurus viņš man iedeva, jo viņu geylogged.  

Iepriekš arī nebija veicies, PP dispute zaudēju 300$.

Nu ko. Zaudēju 300$, lēnām sāku atgūties, kaut kā jau jāstrādā. Sakrāju summiņu, iztērēju visus savus irlgp. Savācās uz banker acc man 1.5b rsgp.

IRL cash tas ir gana daudz, nu puse draugam, puse man, bet still būtu smuka naudiņa.
Gan jau daudzi lies, looox, l2use pin etc, bet mans banker acc ir old acc, created special for banking, neviens nezināja details, neesmu kačājis viņu necik, neko lejupielādējis arī neesmu, pins bija. Zinu recs, email, sekundes laikā varu atgūt back.

Lkm tā nepaveikties var tikai man.
Biju dabūjis super deal, pa brīvdienām bija laiks, gribēju pārdot visus rsgp un paņemt pauzi no rsgp biznesa un visa tā, jo uz maija pusi sāk mācības spiest, maz laika paliek izklaidēm.

Tā nu atradu labu deal. Domāju, ka jātiek vaļā no visa tā sūda.

Čalis bija gatavs iet first with increments, jo man vairāk fb. Neprasīja neko baigi, tik lai parādu trade. Parādīju, viņš teica ka nice. Tad izņēmu naudu @inv, no idea why, vnk tā lai vieglāk redzēt man un jā. Tā bija mana kļūda.
Pēkšņi man vnk clost. Es domāju ka vnk nets down ok. Restartēju modemu, it kā aizgāja. Eju into RS, log in, a tu uzrādās you are already logged in, nu kā parasti uzrādās.
Domāju, ka gan jau dēl clost neesmu vnk vēl logged off.
Gaidu 1min, 3min, 5min, still netieku iekšā.
Es jau sāku satraukties, bet domāju, ka vnk rs gļuks.
Pēc kādām 15min tieku iekšā, un ko tur redzu? Šo te.

Man jau sirds pamirst, bet tomēr ceru vēl, bet skatos, še tev, viss cash gone. Sākumā likās kā ļauns sapnis, jo tomēr tie nav tikai pixeļi, tas man ir IRLGP peļņas veids.
Spaidu apkārt un joka pēc uzspiežu uz notes. Tur tāds smuks ieraksts:

Nu ko, tagad jau nostaļģiskas bēdas. Par pēdējiem 5ls varētu nopirkt šņabuci un piešauties, dzīve ir negodīga, bet mācaties no manis.

Morāle: vienmēr turiet naudu moneypouch, lai arī cik nepierasti nebūtu.  Pārdod rsgp pa daļām, t.i, dabūn 300m, tad uzreiz pārdod, nevis krāj bils.

Neesi Kambyz, nezaudē naudu cray_mini2.gif
 
Un jā, cheers bros, eju gremdēt bēdas.