Laba diena exiešiem, šodien Khl izsludināja balsošanu par starta pieciniekiem zvaigžņu spēlē 2014, kura notiks Slovākijā, Bratislavā. Vadoties pēc šitā raksta https://exs.lv/read/khl-zvaigznu-spele var spriest, ka atkal piedāvāju jums balsot par latviešiem un Rīgas spēlētājiem, lai pēc iespējas vairāk mūsējo pārstāv šajā spēlē. 

Tātad balsot var http://www.khlallstar.com/#voting uzliekot gan angļu valodu, arī krievu valodā var kā es to darīju, jo, kad spiedu angļu valodā, tad rādīja, ka balsi nepieņem. Vienīgais, kas šogad ir baigi slikti, ka vienā balsojumā no komandas var balsot tikai par 2 spēlētājiem. Lai ievadītu uzvārdus lauciņā krievu valodā piedāvaju http://translit.ru/ kur var rakstit latviski un burti pārvēršas par krievu un spēlētāju sarakstu var redzēt https://www.khl.ru/players/ ja nezinat no galvas par ko gribat balsot. Pieļāvu kļūdu, ka nenobalsoju par Ozo, jo domāju, ka Vilsons un Telly ir pelnījuši tikt vairāk, bet kā redzat rezultātus uz doto brīdi... Balsot var katras 24h, bet nu var dzēst cookies un balsot atkal arī

 

 lielāka bilde - https://www.bildites.lv/images/8c1at5ph6pccntkco14.jpg

Un apskatot šī brīža rezultātus, tad var secināt, ka par Ozoliņu un Vilsonu ir jābalso, lai noturās un par Mikaelu jābalso vairāk, jo viņš ir pelnījis vairāk nekā 3 tagad sabalsotie. No otras konferences neviena no mūsējiem pagaidām nav un vispār brīnos, ka Karsums nav vēl rezultātos

 

 
Ik pa brīdim rakstu pacelšu, ja būs nepieciešams. Par starta sastāvu balsot var līdz 29. novembrim
 
update 1 :  Kulda arī ticis otras konferences aizsargos. Bārtulis arī ticis aizsargu balsojumā un pat apsteidza Zajcevu. Telkvists ir jau otrajā vietā. Diemžēl Vilsons izkritis no topa, bet Karsums par pozīciju pakāpies un Lauris arī. Ozoliņš jau apsteidz Kvintu par ~80 balsīm un Dārziņš vēl pakāpies par pozīciju
 
update 2 : Šobrīd rit otrās dienas balsojums un Ozo ir bišku atrāvies no otrās vietas aizsarga, bet Telly joprojrām ir visai patāli no pirmās vietas. Labā ziņa, ka Karsums ir jau ceturtais un līdz Cheechoo nav daudz. Artūrs Kulda ir jau piektajā vietā starp otras konferences aizsargiem, bet viņam min uz papēžiem Medvedjevs no Barsa. Bārtulis un Dārziņš savas pozīcijas nav mainījuši
 
update 3 : Izskatās, ka starta sastāva aizsargi mūsu konferencē ir noskaidroti, jo Ozoliņš ar Kvintu ir atrāvies no otrās vietas ar vairāk kā 2x pārsvaru. Bārtulis tāpat ir ceturtais, bet daudz viņam nav līdz trešajam. Pirmais Gk arī šķiet ir noskaidrots, jo Eremenko ir atravies no Telkvista par ~2700 balsīm, bet viņam min uz papēžiem Glass. Karsums ir ceturtais, bet aiz viņa Tihonovs ir. Miķelis varētu apsteigt Komarovu, jo viņam 57 balsis līdz viņam. Lauris Dārziņš beidzot apsteidza Ļisinu un ir sestais, bet Kulda vēl ir piektais un diezgan patālu no ceturtās vietas.
 
update 4 : Vakar likās, ka balsojums ir beidzies, jo bija iekrāsots citās krāsās. Maukuri maldināja tautu un pats nenobalsoju vakar un domāju kāds no jums arī nebalsoja. Lai vai kā balsojums laikam turpinās līdz 29. un pa šo dienu nekas nav mainījies ar pozīcijām startp latviešiem un rīgas spēlētājiem.
 
update 5 : Rīt beidzas balsojums un uz doto brīdi starp visiem aizsargiem visvairāk balsu ir ozoliņam, bet negaidīti kulda ir otras konferences otrs pēc balsīm aizsargs. Diezgan tālu ir līdz koļcovam, bet tuvu viņam ir lī, tāpēc jābalso. Karsums arī jau atpaliek ~1.1k balsīm un izskatās, ka nebūs starta pieciniekā
 
update 6 : Ir pienākusi tā diena, kad balsošana ir beigusies un rezultāti jau paziņoti. Ozoliņš jau no balsošanas sākuma bija pārliecinoši pirmais starp visiem aizsargiem un tā arī palika. Ļoti žēl, ka Kulda, kas vakar vēl bija otrais pretējā konferencē, beigu beigās palika trešais un atpalika tik par 86 balsīm. Balsojums izskatās šādi :
 

 

update 7 : Ir noskaidroti pēc žurnālistu balsojuma otrie piecinieki un diemžēl neviena dinamo rīgas un latvieša sarakstā nav. Pēc manām domām diezgna tups sanāca žurnālistu balsojums, jo tika dīvaini spēlētāji, bet tas pats m.hossa un k.vilsons netika. Kopumā tagad sanāk, ka pa 2 spēlētājiem ir no maskavas dynamo, maskavas cska, zagrebas, sibirj, kazaņas. Pa 3 spēlētājiem ir no magņitogorskas un sanktpēterburgas. Gaidam treneru sastāvus un ceram, ka kāds no latviešiem vai ģinamkas tiks

Tātad otrie kvinteti :

Rietumi : Uzbrucēji -  N.Prohorkins (cska), V.Tihonovs (ska), L.Komarovs (maskavas dinamo), aizsargi - K.Fosters (medveščak) un M.Čudīnovs (ska). Vārtsargs - I.Ļisutins (vitjaz).

 

Austrumi : Uzbrucēji - F.Malihins (avto), E.Ļisins (admiral) un Lehtera (sibir), aizsargi - K.Lī (magņitka) un Hietanens (torpedo). Vārsargs - K.Barūļins (ak bars) 

 

update 8 : Beidzot ir zināms, kas vadīs komandas. Rietumu treneru sastāvā ietilpst Oļegs Znaroks (Maskavas Dinamo), Juka Jalonens (Ska) un Fjodors Kanareikins (Spartak). Bet Rietumos Valērijs Belovs (Ak Bars), Maiks Kīnens (Magņitogorska) un Dmitrijs Kvartaļnovs (Sibirj). 

Godīgi sakot pārsteidza, ka Kanareikins un Kvartaļnovs ir treneru korpusos, jo viņu vietā varēja būt citi treneri, piemēram, Ābols (Rīga) un Landins (Baris). Hvz pēc kādiem kritērijiem tika pieņemti. Ja Značoks trenēs, tad redzēsim iespējams Karsumu? Jācer

update 9 : Beidzot pienāca ziņa par pēdējiem spēlētājiem un ir ļoti laba vēsts, Hossa arī piedalīsies zvaigžņu spēlē. Biju gaidījis arī Karsumu, bet nu nekas. Domāju Vilsons arī bija pelnījis tikt. Tātad treneru izvēle : 

 

Rietumi : Aizsargi - Bogdans Kisiļevičs (Severstaļ) un Iļja Gorohovs (Loko), Uzbrucēji - Milans Bartovičs un Miroslavs Šatāns (Slovan abi), Marsels Hossa (Rīga), Maksims Afinogenovs (Vitjaz).

Austrumi : Aizsargi - Jevģēnijs Medvedevs (Bars), Andrejs Zubarevs (Ufa) un Denis Kuļaš (Avangard), Uzbrucēji - Aleksandrs Popovs (Avangard), Milovzorovs (Ņeftehimik), Jakubs Petružaleks (Amur) un Talgats Žailaulovs (Baris)

update 10 : Nav ne jausmas, kas tas par prikolu, bet tika pieaicināti vēl 4 spēlētāji no 2 konferencēm. Atkal vadība kaut ko debīlu izdomā un nepaziņo to iepriekš, redz iepriekš nav ticis talants Kuzņecovs un laikam tāpēc pieaicināja vēl spēlētājus. Kaut kāds marazms, protams, līgas 5. rezultatīvākais spēlētājs Vilsons netiek paņemts, bet paņem Klepišu, kam ir 15p. Galvenais Khl mājaslapā bija rakstīts, ka spēlētājus pielika fanu dēļ, bet kad lasīju komentus, tad ļoti daudzi tieši ieminējās par Vilsonu un Kuldu, un tie nebija tikai Dinamo fani. Tātad paņemti : 

Rietumi : Džefs Plets (Minska) un Jakubs Klepiš (Ļev)

Austrumi : Denis Paršins (Torpedo) un Jevgēnijs Kuzņecovs (Traktor)

 

Laboja pj sk1ll, labots 24x