Sveiki, man ir 12 gadi. Vakar biju vienā baigajā tusā ar draugiem un dabūjām pāris aliņus kurus ar draugiem pa kluso izdzērām. Reāli tā piemetāmies un koļījām meitenes vecākas par mums. Iedeva pamēģināt sapīpēt. Sākumā bija stulbi, bet vēlāk pamēģināju vēlreiz. Laikam iepatikās, turklāt pīpēt skaitās kruti itkā.  Pēc tam daži teica, ka no malas tas izskatījās baigi stulbi, bet viņi paši ir idioti, jo kad iedzērām mēs palikām baigi forši un visiem patikām. Visādā ziņā zinu to, ka dzert, kamēr vēl esi tāds gados jauns ir baigi kruti un vēl foršāk ar to palielīties. 

2 gadus vēlāk

Čau, man ir 14 gadi. Šorīt bija tāaaads pohmelis. Reāli atkodām 2 naktis pēc kārtas. Paņēmām 3 purni 2 pudeles 0, 7 un vēsi parkā izdzērām. Redzējām turpat mentus vazājamies, un noslēpām pudeles lai nesavāc mūs. Izdzērām un ņihuja nebija, pālī stulbības darījām. Stulbi bija, kad cigas beidzās, a sapīpēt gribējās neizturami. Viens čalis mētāja salcikus pālī, salauza roku. nevedām uz slimnīcu, kamēr nebija nopohmelējies. Tagad viņam rokai bik sūdīgāk, bet vismaz senči nedirsina. ANyway, pa šiem gadiem regulāri lielos visiem, cik un kad izdzēru a muterīte domā, ka esmu eņģelītis. Šucē gan kko dirsa, ka agri sākot regulāri dzert vēlāk visādas problēmas un kropli bērni, bet nu riktīgi neticu.

 

Nu lūk, te sākas mans bloga raksts. Iemetu pāris nedaudz pārspīlētus un izdomātus stāstus, lai raksturotu tematu, kas būs viens no maniem šodienas raksta stūrakmeņiem. Lai arī godīgi sakot pats neesmu nekāds eņģelītis un mēdzu reizēm iedzert, tomēr spēju savākties. Šokējoši ir tas, ka es, alkoholu sākot lietot īsi pirms pilngadības sasniegšanas un pirmo (arī pēdējo) reizi piedzeroties jau pēc tam, esmu bezmaz vai pozitīvs piemērs uz apkārtēja fona. Turklāt varu palielīties, ka smēķi zobos neesmu turējis nekad. Brīžiem ir pretīgi noskatīties ka daudzi jaunieši, atvainojiet, bērni dzert un pīpēt sāk gados 12 un pie 14 gadiem jau sāk runāt par atmešanu. Protams var kādu aliņu iedzert retu reizi, bet tagad ir tā, ka tādi, būsim reāli, "sīči" regulāri piedzeras. Ir vērts padomāt, vai tas ir vajadzīgs. Protams, mani daudzi ignorēs, jo kā jau atzinu - es arī iedzeru, bet es runāju par dzeršanu agrā jaunībā. Pieauguši un dzert varēsiet visu mūžu, bet bērnību izdzīvot vairs nespēsiet nekad...

Lāga neticas, ka ir palikušas vien pāris nedēļas Latvijā. Nāksies atstāt draugus ģimeni and so on, bet tai pašā laikā unikāla iespēja iemācīties lieku valodu, kas var noderēt studijām, iepazīt citu kultūru, iemācīties dzīvot patstāvīgi, kā arī iegūt jaunus draugus. Eh nav spēka daudz rakstīt, kad nāks tuvāk aizbraukšana - paturpināšu.

Tagad labu naksniņu

Jūsu Latgals

P.S. Rudzi ir gandrīz gatavi un skaidrā