Omnomnom, garšīgas, garšīgas pankūkas.. Ā, es jau rakstu.. Sveiki visapkārt! Vasara jau ir iestājusies kā 2 nedēļas. It kā jau viss ir čikiniekā, viss notiek, bet tomēr vēl nav tās vasaras sajūtas.

Sākšu ar episkāko dzimšanas dienas ballīti, kādā esmu bijis. Ņemot vērā, ka esmu gandrīz vai kā Forever Alone un mazums manu klasesbiedru mani ir lūguši uz dzimšanas dienām, šī tomēr ir bijusi labākā ballīte visā mācību gada laikā. Nu vismaz viena no.. Sāksim ar to, ka tā ir 50km no Rēzeknes. Lai arī ceļš busiņā nebija no patīkamākajiem (kā jau Latvijas ceļi), tomēr paveicās, ka manā busiņā bija laba tauta. Viens čalis vispār nebeidza rēkt līdz pašam beigu punktam.. Pati pirts ir uz saliņas, uz kuras var nonākt tikai ar laivu. Tas jau ir grandiozs pirmais iespaids. Aizpeldot uz turieni ar laivām, vēl nebija visi ciemiņi klāt, daži tautas dejotāji bija kaut kādā Krāslavas festivālā.

Lai nu kā iepazināmies ar apkārtni - bija pirts, nojume, pati "dzīvojamā ēka", kur otrajā stāvā bija dažas gultas. Sagaidījām pārējos, sadāvinājām dāvanas (mēs uzdāvinājām viņam modinātāju, jo vienmēr kavē skolu, kā arī simbolisku dāvanu - magnētisku plāksteri, zinot, ka viņam izdodas satraumēt savu kāju biežāk nekā es izlasu šo skaitli 3541268187813). Lai nu kā pēc tam gājām pie galdiem un spēlējām dāžādas interesantas spēles.. Visu vakaru pavadīju pirtī un ezerā, bet naktī tusējām "dzīvojamā mājā". Protams, dzēru tikai aliņu. Vairs nedzeru neko grādīgāku (izņemot šampānieti svētkos). Izdzēru samērā daudz, bet es ne vēmu, ne man arī miegs gāja. Lai nu kā, visi ~ 4:00 gāja gulēt, bet man miegs negāja. Es jau biju domājis neiet gulēt, bet tad es būtu kā Forever Alone, man būtu garlaicīgi n' stuff. Domāju, ka paliks labāk.. WRONG! Pēc 3h gulēšanas nebiju ne izgulējies, appampis, vnk nekāds. Bet to ātri mainīja kārtējā pelde ezerā.

No rīta mums tika atnestas garšīgas brokastis - kaut kādi biezpiena plācenīši, pēc kuras devāmies uz krastu.  Nolēmu braukt ar otro reisu (mūs bija daudz, mašīnu maz), tāpēc aizgājām uzspēlējām volejbolu, vēlāk arī nopeldējām nenormālo attālumu (neteikšu, cik, lai nesamelotu). Garākā pelde manā mūžā. Lai nu kā mājās biju jau ap 16:00, bet gulēt aizgāju tikai pusnaktī, nākamajā dienā piecēlos 14:00 (klasesbiedrs aizgāja gulēt uzreiz, kā atbrauca, bet pamodās nākamajā dienā, nogulēja apmēram 21h).

Pirms šī tusiņa bija pasēdēšana un pavazāšanās pa pilsētu ar Viesturu, Arvo un mūsu ciemiņu - Rocky__lv. Izrādījām pilsētu, padzērām aliņus, redzējām Arnolda skrējienu pēc mil.. atslēgām, izvēlējāmies dāvanu manis iepriekš minētajam klasesbiedram, pasēdējām pie manis, paēdām Kristapa ciema kukuli un pabanojām dažus spammerus. Sīkāk, bet ne pilnajā versijā varat palasīt šeit. Kristaps ir feinais čalis, un, lai arī es zaudēju derībās, viņš devās pie manis. Tagad man obligāti ir jādodas uz Rīgu. smile_mini.gif

Sāku jau iet autoapmācības kursos, kuri diemžēl man pašlaik liekas nu ļoti garlaicīgi, bet es zinu, kāpēc tā ir. Esmu gājis arī citos kursos, un ir pierādīts, kamēr tu pats nerunā vai nerīkojies praktiski (vai neiešņauc snuffu), tev kursos nāks miegs. Lai nu kā, šodien skolotāja pabrīdināja, ka beidzās "haļava", un sāksies smagās un interesantās tēmas.

P.S. Pēc šī blograksta izveides jāiet pārzīmēt melnrakstu burtnīcu, kuru izmantoju stundās.

Diemžēl autoskola ir izjaukusi visus treniņu grafikus, jo notiek tajās dienās, kad man treniņi. Steidzami ir jādomā un jāsarunā ar čaļiem mainīt treniņu dienas, jo nevēlos atpalikt ne manā minimālajā un lēnajā, bet tomēr progresā. Vēl kaut kā laiks jāatrod gatavoties TKD olimpiādei Jūrmalā. Treniņi beigušies, jāgatavojas pašam. Tagad vēl arī sanāks labs Workout's laukos, jo būs jāstrādā fizisku darbu (pagājušajā vasarā vajadzēja celt šķūni, uzcēlām pa ~ 2 ned), kas varētu dažreiz pat aizstāt treniņus.

Pagājušā nedēļas nogale vispār bija pasākumiem bagāta. Pirmkārt, man 4dien bija Ekonomikas eksāmens, kuru nokārtoju uz 9, esejā vispār dabūju maksimālo punktu skaitu (iespējams tāpēc, ka ZPD bija par ļoti līdzīgu jeb saistītu tēmu). Piektdien es devos pie Silvestra, Viestura un mūsu komandas biedra Ervīna izlaidumu. Nopirku puķes un devos uz viņu skolu. Ienācu zālē tieši tad, kad 9. klases ienāca un apsēdās. Diemžēl pēc 5 min jau biju cauri slapjš. Paveicās, ka viņi bija B klase, jo pēc tam, kad visus apsveicu, devos ārā atvēsināties. Bet tas vienalga ieilga nenormāli ilgi (~2h 30min).

Vēlāk afterparty viņiem bija sagatavoti galdi aktu zālē, par kuriem bija jāmaksā 5 Ls katram. Mani vienalga aicināja iekšā, un pēc dažām missijām - "Ienest neredzamo krēslu", "Attīrīt salātu šķīvi padarot to par tukšu" - es ieekonomēju 5 Ls. lol_mini.gif Tur es garšīgi paēdu, labi pavadīju laiku, bet drīz jau devos mājās, jo nākamajā dienā brālim bija izlaidums, uz kuru es arī devos. smile_mini.gif

Omnomnom.. sausā torte. Nē, es pēc pankūkām neēdu sauso torti, vienkārši šis raksts tiek veidots visu dienu ar lieliem pārtraukumiem (iešana uzpilsētu, autoskola). Bet turpinam ar tēmu.

Nākamajā dienā pēc draugu izlaiduma pienāca brāļa izlaidums. Draugi, kuri bija uzaicināti jau bija atbraukuši un jautāja, vai es nevarot nopirkt alko priekš iesildīšanās. Es teicu, ka varu un devos uz veikalu. Tur tikāmies un nopirku katram pa aliņam un sanāca arī draugam nopirkt cigaretes. Tagad droši varu teikt, ka blakus lielveikalā man pārdot visu (man vnk vēl nav 18). Tad gājām pie mums, paēdām mielastu un tad jau pienāca izlaidums. Laiks gāja ātri, bet tas laikam tāpēc, ka šoreiz nebiju viens.

Pēc brāļa apveikšanas devāmies pie skolas gaidījām tur. Pie skolas laiks gan vilkās ļoti lēni. Tomēr mēs sagaidījām viņu, uzzinājām, ka balle būs tikai 20:00, devāmies pēc vēl viena aliņa un tad pie manis - atkal uzkost. Kad gājām uz balli, uzzinājām, ka tur vēl nekā nav, dabūjām štampu un devāmies atkal pēc aliņiem. Kopā pa to vakaru izdzēru ~ 2l alus. Balle diemžēl bija briesmīga, jo bija daudz mazu šmaru,  bet citu cilvēku maz. Satiku klasesbiedrus, un kopā ar viņiem nonācām pie secinājuma, ka jādodas uz jaunatvērto klubu.

Bija iespēja braukt ar mašīnu (mūs aizvestu), bet tikai ar vairākiem reisiem. Es ar draugiem biju otrajā reisā. Vēlāk, protams, izjutām labo klasesbiedra mašīnu gan braukšanā, gan tās mūzikas sistēmu, bet precīzāk manas kājas drebēja no basiem. Tur nonākot, radās vēl viens jautājums - kā tikt iekšā. Klubs, tātad no 18. Dabūjām dokumentus no klasesbiedriem un mani ar draugu Aļošu ielaida. Brālis ar otru draugu nolēma neriskēt un devās atpakaļ mājās. Tas bija ~2:00. Klubs, teikšu godīgi, ir superīgs, izpriecājos tur, protams, nepērkot alkoholu, jo man tā pat bija labi.

Ap 3:30 man jau bija jādodas, jo bija sarunāts transports. Bet vēl pirms iziešanas ārā, sargs pabrīdināja, lai dodos prom, jo drīz atbrauks policija un, ja pieķers kādu bez dokumentiem, būs sūdīgi. Tā nu es vēl ašāk saposos un biju aiz kluba pie mašīnas. Vēl pirms iekāpšanas redzēju episku skatu, kā ģimnāzisti (10. klase) skriešus devās aiz kluba un tiešām "rush'oja" uz pavisam citu pusi. Visdrīzāk tas notika tāpēc, ka bija atbraukuši jau policisti. Par to es gardi smējos, patiešām.

Uz savu rajonu atbraukdams, uzzināju, ka brālis vēl ir pie otrā drauga, tāpēc devos tur. Savācu brāli un devāmies uz mājām. Pa ceļam Aļoša vēl uzdeva jautājumu, par kuru varētu aizdomāties: "Diena beidzās vai vēl tikai sākās?" 

Mājās bijām ~ 4:00, paēdām, pasēdējām netā, bet diemžēl exs.lv tajā laikā negāja. Es izmazgāju traukus un tikai 4:30 aizgāju gulēt. smile_mini.gif Tā es iesāku savu vasaru. Un jūs?

P.S. Jaunajā nopirktajā MP3 atskaņotājā atradu dievīgu īru grupu - Gaelic Storm. Iesaku, dažas dziesmas jau ir rakstā. smile_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 3x