Šodien ir tā, kā sacīt jāsaka, ražīgā diena, kad bērni dzimst un dzimst, un dzimst.. Lai nu kā.. Šodien patiešām lieliem cilvēkiem ir dzimšanas dienas. Katram savs vecums, bet tas nozīmē, ka viņi nav ne mazāk nopietnas personības.

Sāksim ar mūsu karali, ķeizaru, sauciet kā gribat, mūsu tēvu un taisnības slavinātāju, eksiešu pielūgsmes objekts un jautrības simbols. Jā, tas ir Maadinsh jeb, tautā sauktais, Maadinsh (vēl pazīstams kā Minka, M, Admin, Mad182 un Nu_Bljaaviens). Šodien viņam paliek 23 gadiņi, jau liels puika, tāpēc labas sekmes skolā mēs tev nevaram novēlēt. Tomēr mēs varam tev novēlēt labu veselību un izturību, lai tu arī turpmāk spētu uzturēt mūsu īstās mājas - exs.lv. Lai jums abiem vēl pa 100 gadiem. Tiešām sveicu no visas sirds.

Otrs mūsu jubilārs ir visu varenais RuneScape nolaiferu Dievs (ar lielo burtu) Deff Soldier!!! Cilvēks, kuram otrā dzīve ir Real Life, cilvēks, kurš labi makšķerē ne tikai @ RS, bet arī RL. wink_mini.gif Novēlu tev katru reizi noķert arvien lielāku lomu ne tikai makšķerēšanā, bet arī dzīvē. wink_mini.gif Mūsu Rolandam šodien paliek 19 gadiņi. Sveicam!!!

Kā angļi teiktu "last but not least..", šoreiz ir par mūsu jaukāko, mīļāko, jautrāko, smieklīgāko, nobriedušāko, bārdaināko, snuffaināko, uzvalkus, dzērienus un meitenes mīlošo Ropsīti jeb kādreiz pazīstamo Streight Pure. Novēlu tev beidzot apprecēties ar Zoju. Es būšu jūsu kāzu fotogrāfs (tas ir neliels mājiens, ka mani būs jāuzlūdz). Lūk, kā es māku bildēt:

Ilūzijas, vēlmes un sapņi var tikt īstenoti. Viss ir tavās rokās. Es zinu, ka tu vari un spēsi. wink_mini.gif Un atceries, ka Zoja tevi mīl:

Sveiciens visiem šīs dienas jubilāriem!!!

Laboja Ridiculus, labots 5x