Loba dīna.. (tālāk jūs jau zināt). Lapā ar šo lietotāju esmu jau vairāk par 1500 dienām, ar pirmo - over 1700. Uzskatu sevi par veterānu, kurš pārdzīvojis daudzas pārmaiņas, exs.lv Tituli lapā ir bijuši visdažādākie - Lietotājs, GameMaster, Rakstu Autors, Moderators.

Mana RuneScape un eXs.lv vēsture līdz kādam noteiktam laika posmam ir aprakstīta šeit. Ja kādreiz es varēju lepoties, ka esmu sadraudzējies ar dažiem eksiešiem, tad tagad es varu teikt, ka esmu ticies ar vairākiem pat IRL, nerunājot jau par Viesty un Wanted, ar kuriem es kopā trenējos. Protams, te nu ir jāpasveicina viss Ģēķu Laidars, Janis Vimba crew un "Lāču" grupa.

Salīdzinot ar iepriekšējo rakstu, kurš tika veidots pēc 1000 dienām lapā, es pa 500 dienām esmu sakrājis šādu statistiku:

  1. ~ 3900 komentāri;
  2. ~ 8000 ieraksti miniblogos (tajā laikā to vēl nebija).
  3. ~ 1500 karmas.
  4. Izveidojis ~ 100 tēmas.
  5. Es biju Attēlu spēles ierosinātājs un rīkotājs, esmu Modesskates un NHL turnīru vadītājs, RA konkursa patrons.
  6. Mēģinu piedalīties visās exs.lv aktivitātēs.
  7. Esmu uzrakstījis vairāk par 10 RuneScape kvestu pamācībām

Vasaras sākumā sākās tā Ugunsputna nicināšana, pēc kuras man uzlika RA statusu, bet gada beigās kā Ziemassvētku dāvanu ieguvu moda statusu. Uiii.. nicinātāju kļuva arvien vairāk.. Esmu izbesījis, manuprāt, vieniem no labākajiem veterāniem lapā, bet vārdus nesaukšu, gan jau paši zinās. Žēl gan, bet cenšos to mainīt. Lai nu kā, izsakiet savas domas par mani n'stuff. Visi turpmākie miniblogi (par šo tēmu) tiks slēgti. Vēlams arī pārējiem dot linku uz šo rakstu, nevis veidot entos miniblogus.

P.S. Jā, drīkst rakstīt, cik slikts mods es esmu, tikai pieklājības robežās, protams. Kā arī ņemt vērā banus pēc šī raksta izveides. Neesmu vairs licis tik nepieklājīgus banus. wink_mini.gif

P.P.S. Jautāt unban var tikai pa PZ un Skype. Šeit varat likt banus, kuri jums šķiet nepieņemami (protams, ar pierādījumiem) kā 3. persona jeb persona no malas.

P.P.P.S. Un pēkšņi nevienam vairs nav ko teikt.. lol_mini.gif

Laboja mad, labots 3x