Jau mēnesi nebiju veidojis dienasgrāmatas ierakstu, tāpēc nolēmu padalīties ar to, kas noticis šajā laikā. Sākšu laikam ar mazāk nozīmīgo, kas varētu būt piedalīšanās vienā florbola turnīrā. Lai arī turnīrs ir "pagalma" līmenī, tomēr tas ir pietiekami labi izplānots regulārais čempionāts. Kā jau parasti, savu komandu ieraudzīju tikai pirms pašas pirmās spēles lol_mini.gif . Izrādījās, ka komandas biedri ir vienkārši super - gan labi spēlē, gan ir jautri, vienkārši laba kompānija. Pirmajā spēlē sastāvs bija nepilnīgs un mūs pamatīgi sagrāva, bet nākamās 3 spēles uzvarējām, tāpēc tagad jau esam 3. kopvērtējumā. Kopā vēl ir 2 spēles no 1. rinķa un tad ies vaļā otrais. Ceru, ka viss veiksies labi. smile_mini.gif

Turpinot sporta tēmu, beidzot man ir iespēja piedalīties TKD sacensībās. Ja no sākuma man traucēja vecuma kategorija, tad nākamajās sacensībās tā nebūs. Tātad nākamsestdien sacensības Lietuvā. Aprīlī iespējams braukšu uz Berlīni un tad vietējās Daugavpilī. Pie tam Jūnija beigās piedalīšos Jaunatnes Olimpiādē. Tā būs jau otrā reize. Ļoti ceru, ka tā nebūs tik neveiksmīga, kā pirms diviem gadiem.

Protams jāmin arī, ka turpinam ar Silvestru (Wanted) nodarboties ar Ielu Vingrošanu. Pa ziemu, kā jau pa ziemu - īsti nav sezona un iespēju, bet kaut ko jau štukojam. Protams, ka Silvestrs tur daudz aktīvāk un nopietnāk strādā, bet pavasarī jau ieiesies ierastais rudens ritms un būs OK. smile_mini.gif

P.S. Pirms piesakieties grupā, izlasiet tās aprakstu! connie_mini_huh.gif

Tālāk, protams, pastāstīšu par skolu. Viena nedēļa Februārī (kad bija tie lielie sali) bija projektu nedēļa, kas paredzēta ZPD veidošanai. Pa to pašu nedēļu kaut ko paskribinājām, apkopojām datus, klasesbiedrs, ar kuru taisu ZPD, izveidojis diagrammas, bet pēc tās nedēļas vairs nekas neiet uz priekšu. Stulbi ir tas, ka jau 2dien ir jāprezentē gatavs ZPD, bet mums ir vēl jāuzraksta praktiskā daļa. Teorētiski tur paliek tikai aprakstīt diagrammas, bet tas arī ir darbietilpīgi. Laikam rīt vajadzēs sapurināties un turpināt darbu.

Šī vakara mācība: Neatlieciet visu uz pēdējo vakaru, pārvariet savu slinkumu un, pie velna, strādājiet!

Nesen (precīzāk pagājušajā svētdienā) biju ar klasesbiedriem aizbraucis uz Rīgu uz izstādi "Skola 2011". Pirms tam jau biju domājis, ko es vēlētos darīt pēc 12. klases, kurp doties, par ko mācīties / strādāt, tāpēc izstādē neņēmu katru doto bukletu. Bija kuriozs gadījums, kad pienāk pārstāve no Meža Augstkolas. Mani protams tas neinteresē, tāpēc atbildēju: "Nē, paldies!" Uz ko viņa atbildēja: "Kā tad tā? Koki taču ir jāstāda!" Ehh.. Ja ņemtu katru doto bukletu, tad man vesels maiss būtu pilns. Ļoti daudz bija ar Ekonomiku un Menedžmentu saistītas augstskolas. Neteiktu, ka tas mani neinteresē, vnk mūsdienās šādu cilvēku ir daudz, tāpēc domāju nekādu dižo panākumu nebūtu. Jā, es mācos Ekonomiku un eju uz Menedžmenta kursiem, bet tomēr tas nav mans.

Mans sauciens ir arhitektūra. Matemātika man padodas, un zīmēšana patīk. Rasēt arī protu, jau pēc 9. klases zināju, ka vēlēšos šo profesiju, bet kur tieši mācīties nezināju. Izstādē tieši šādu augstkolu bija maz, patiešām maz un aprunāties sanāca vispār tikai ar vienu cilvēku. Viņš pārstāvēja RISEBA jeb Riga International School of Economics and Business Administration. Kāreiz šogad ir pirmais gads, kad viņi piedāvās Arhitektūras novirzienu. Man iepatikās, bet, protams, ka gala atbildi vēl nezinu. Vajadzēs kādu vakaru tā kārtīgi apskatīties paņemtos bukletus. Runājot par RISEBA, domāju, ka tā ir prestiža augstskola, pie tam stundas notiks Angļu valodā. Varbūt kāds ir kaut ko dzirdējis par šo augstkolu, vai arī ir kādas idejas par manis izvēlēto novirzienu?

Turpinot mazliet šo tēmu citās sliedēs, arvien tuvāk un tuvāk pienāk tas brīdis, kad mūsu klases ceļi šķirsies. Es domāju, ja nekas nenotiks, ar klasi jau būšu bijis 13 gadus (ieskaitot sagatavošanas grupu). Uz bērnudārzu gan negāju. Bet es domāju to, ka klase jau ir kļuvusi ļoti tuva katram no mums, tāpēc būs grūti atvadīties. Padomājiet, ka dien dienā tikāmies visu 13 gadu laikā, bet drīz tā visa iespējams nebūs. Jā, protams, man ir vēl vesels gads, pat vairāk, bet tomēr visu šo "vidusskolas dzīvi" sāku izbaudīt tikai šogad. Iespējams par vēlu, bet jāsaka godīgi, ka man ar klasi ir paveicies. Pat ļoti. Skumjas sajūtas rodas. Ja mācīšos Rīgā, tad jau nebūs problēmu sakontaktēties, bet ja aizbraukšu uz ārzemēm..

*Nostaļģisks Jānis ir nostaļģisks..*

Līdzīgi ir ar mūsu mīļo eksu. Protams, ka neviens nevar par sevi galvot, bet kas būs pēc dažiem gadiem? Vai visi šīs lapas jau-veterāni vēl būs sastopami šajā lapā? Gribētos tam ticēt, jo šis jau ir kļuvis kaut kas vairāk nekā vienkāršs Gaming Community, manuprāt. Tiešām gribētos, lai arī pēc 5 gadiem viss būtu tāpat vai vēl labāk un, atceroties šī raksta atkāpi, pasmaidītu..

Tātad plāni:

  • Jāuzvar rītdienas spēle florbolā;
  • Jāsaved kārtībā ZPD;
  • Jāpārskata augstkolu piedāvājumi;
  • Labi jānoprezentē ZPD;
  • Labi jānostartē Lietuvā.

Novēliet veiksmi! wink_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 1x