Nosaukums: NBA 2K11

Žanrs: Sport

Platforma: PC, Xbox360, PS3, PSP, Wii, PS2

Izdošanas datums: 2010. gada 5. oktobris

Izstrādātājs: 2K Sports

Izdevējs: Visual Concepts/Kush Games

Minimālās prasības:

OS: Windows XP/Vista/7
Procesors: Pentium 4 2.4 GHz

RAM: 512MB (1GB priekš Vista)

Videokarte: 128MB GeForce 6600/Radeon X1300, Shader 3.0, DirectX 9.0c

Brīvā vieta uz cietā diska: 7GB

 

Īsumā par spēli: 2K Sports izstrādātāji ir kārtīgi pastrādājuši un atgriezuši pie mums leģendāro NBA spēlētāju Maiklu Džordanu. Ar Maiklu Džordanu jūs varēsiet izspēlēt 10 viņa labākās karjeras spēlēs', un tās izejot atklāsiet modu-MJ:Creating a Legend. Šajā spēles režīmā varēsiet veidot paši savu Maikla karjeru. Tagad pieejams arī labi apstrādātais My Player mode, kurā jūs varat izveidot savu spēlētāju un izveidot NBA karjeru, sākot no Draft Combine spēlēm līdz NBA. Vēl ir pieejams arī Living Roster, kurā varēsiet apskatīt, kurš pašlaik ir rezultatīvākais spēlētājs NBA sezonā, kā arī apskatīt pagājušās nakts spēļu rezultātus.

Mans skatījums: Atzīstu, ka ši ir labākā NBA Franchise spēle, kas jebkad izveidota. Ir plaša izvēle starp iespējām un citām vērtīgām lietām.

Sižets: Sākot spēli jūs tiksiet atmests 19 gadus atpakaļ - 1991 gada NBA finālā, kurā piedalās Maikla Džordana pārstāvētā Chicago ''Bulls'' pret Medžika Džonsona pārstāvēto Losandželosas ''Lakers''. Jūs varat izspēlēt šo maču, vai arī uzspiest ''Quit'' un to izlaist.

Gameplay: 

Ekrānšāviņi:

Mans vērtējums: 10/10

IGN vērtējums: 9.5/10

Traileris: 

Laboja , labots 1x