NHL ziņu izlaidums Nr. 3

Sveicināta, tauta! Ar jums atkal kopā ir "NHL ziņu izlaidums". Otrais NHL turnīrs ir noslēdzies, un ir jau sākusies pieteikšanās trešajam NHL Turnīram. Tie, kuri vēlas pārbaudīt savas spējas virtuālajā hokejā, pierādīt, ka tomēr ir spejīgs konkurēt ar pārējiem, piesakieties turnīram - šeit!

Šajā NHL Ziņu Izlaidumā:

  •  Apskatīsim Play-Off aizvadītās spēles un turnīra favorītu veikumu;
  •  Komentēsim aizvadīto NHL finālspēli;
  •  Ieskatīsimies kādā skandālā par turnīra rīkotāju, jautāsim citiem dalībniekiem viņu viedokļus, ko viņi par šo domā.

 


Iepriekšējā ziņu izlaidumā apskatījām 1. Play-Off kārtu, kad arī uzzinājām abu konferenču nākamos pārus. Nu tad sāksim ar Austrumu Konferences Ņujorkas RANGERS un Filadelfijas FLYERS maču. Lai arī nevienu no šīm komandām neuzskata par favorītiem, Mad Mac aizvada skaistas spēles un sagrauj Reperi333 visās trīs spēlēs (6:1; 5:3; 3:1). Ņujorka uzvar Filadelfiju.

 

Nākamā spēle arī būs no Austrumu Konferences. Tajā sacentās Bostonas BRUINS ar Pitsburgas PENGUINS. Mystic F1re, kurš tiek uzskatīts par šīs spēles favorītu, kā arī par vienu no visa turnīra favorītiem, ar savu Bostonas komandu uzveic Sawly vadītos Pitsburgas PENGUINS (4:0; 5:3; 2:1) un tiek Konferences Finālā.

Austrumu Konferences finālā uzvarēja Mystic F1re, pieveicot Mad Mac 4 spēlēs (1:3; 5:0; 3:2; 6:5 (SO)), kurās pēdējā spēle bija nu ļoti saspringta:


 

Mystic apliecināja savu favorīta titulu, atkal iekļūstot turnīra finālā.


Rietumu Konferencē Nikomans - pagājušā turnīra uzvarētājs - tika daudz vieglāk līdz finālam nekā Mystic, jo viņa sīvākais konkurents šajā konferencē Stroķis94 tika diskvalificēts, jo nevarēja izspēlēt spēles laicīgi. "Stroķa zarā" vēl tika diskvalificētas 2 komandas, kā arī viena atteicās turpināt spēlēt. Minnesota, kura "uzvarēja" Stroķi vēlāk tika diskvalificēta, jo bija pazudusi un nevarēja izspēlēt noteiktās spēles. Arī Dallasa, kura tika tālāk, atteicoties OILERS komandai, tika diskvalificēta par to pašu iemeslu, par ko diskvalificēja Čikāgas BLACKHAWKS un Minnesotas WILD komandas.

 

Var teikt, ka Nikomanam bija tikai 2 pretinieki visā Play-Off. Pirmais bija Rexis ar Anaheimas DUCKS komandu, kuru Nikomans sagrāva tik pat stipri, kā sagrāva Lauveenu un viņa Kolorādo AVALANCHE komandu. Līdz ar to iekļūstot Turnīra finālā, nepielietojot pūles.

 


Finālmačs šoreiz sastāvēja tikai no 3 spēlēm, kurās visās uzvarēja Nikomans, iegūstot savu otro NHL kausu. Pirmajā spēlē Nikomans uzvarēja ar minimālu rezultātu (1:0) un šķita, ka nekas traks nav noticis.

 

Otrajā spēlē bija tikai 1 vārtu starpība (5:4), kas arī liecināja par to, ka Mystic vēl var saņemties un uzveikt Niko nākamajās spēlēs.

Lai arī trešajā spēlē bija tikai viena vārtu starpība, uzvarēja Nikomans, kļūstot arī par otrā turnīra čempionu, bet Mystic - par otrreizēju vicečempionu.


Tagad ielūkosimies skandālā, kurā tika iesaistīts Nikomans gan kā dalībnieks, gan kā turnīra organizators. Mystic pamanīja, ka finālmačos kopā ar Nikomanu ar SanHosē SHARKS komandu spēlēja arī viņa draugs, kas izvērtās 2 vs 1 spēlē. Nikomans spēlēja ar tastatūru, bet viņa draugs ar pulti, kas nodrošināja gandrīz nenovēršamu zaudējumu Mystic'am. Mystic F1re apgalvo, ka tas ir ļoti negodīgi un noteikumos varēja vismaz uzrakstīt, ka tā drīkst spēlēt. Piekritīšu, ka noteikumos nav rakstīts arī, ka tā darīt nedrīkst. Tomēr, ja Nikomans būtu godīgs cilvēks, viņš kaut vai apspriestos ar Mystic pirms spēles, vai viņš piekristu šādam notikumu pavērsienam, vai vēl labāk - vispār spēlētu 1 pret 1. Bet turnīra organizators ir Nikomans, kas arī lemj, kad ir pareizi, kad ir nepareizi. Nikomans izšķir strīdus un izveido noteikumus. Lai arī neko nevar mainīt, es personīgi esmu Mystic pusē, jo Nikomana gājiens nudien bija negodīgs. Bet redzēsim, kā būs šajā turnīrā.


 

Tas nu šoreiz būtu viss. Sekojiet tālākajiem notikumiem turnīrā ar "NHL ziņu izlaidumu", un jūs tiksiet informēts par jaunākajiem rezultātiem un spraigākajām spēlēm.

Noderīgas saites:
Play-Off turnīra tabula - šeit!
Rietumu Konferences tabula - šeit!
Austrumu Konferences tabula - šeit!
Pieteikšanās 3. NHL Turnīram - šeit!

Paldies par uzmanību, un lai jums veicas!

Reportāžu sagatavoja un ar jums kopā bija Ugunsputns.

Pateicamies Stroķim94 par ideju!

Uz drīzu tikšanos!

Laboja Ridiculus, labots 2x