Kā jūs jau zināt, pirmajā NHL Turnīrā, ko veidoja Nikomans, finālā tikās Western un Eastern konferenču uzvarētāji - pats rīkotājs Nikomans (Chikago Blackhawks) un Mystic F1re (New-York Rangers). Nikomanam fināla sasniegšana bija samērā viegla, jo abas spēles netika izspēlētas līdz galam. Toties Mystic F1re cīnījās līdz pēdējai spēlei ar katru no pretiniekiem. Manuprāt, spēles pret New-Jersey Devils (Stroķis94) komandu bija Mystic'am vissmagākās, neskaitot finālu. Tā nu abi tika finālā, bet sīkāk par rezultātiem varat aplūkot tabulu šajā diskusijā - spiest šeit!

Šeit būs finālspēļu izklāsts ar bildēm un maniem komentāriem. Šajā diskusijā varēsiet komentēt visa turnīra gaitu, izteikt savus viedokļus, apsveikt finālistus utt. Vispār finālā notika 6 spēles. Nu aiziet! wink_mini.gif

Pirmajā spēlē Nikomans uzvar Mystic un finālspēļu sērijā izvirzās 1:0
1. spēle - CHI 4:2 NYR

Arī otrajā un trešajā spēlē uzvarēja Nikomans, nodrošinot sev zolīdu pārsvaru 3:0
2. spēle - CHI 3:2 NYR

3. spēle - CHI 4:1 NYR

Izskatījās, ka Mystic'am viss jau ir zaudēts, bet viņš saņēmās un uzvarēja nākamās 2 spēles pēc kārtas, finālspēļu sērijas rezultātam kļūstot 3:2.
4. spēle - CHI 3:2 NYR

5. spēle - CHI 4:1 NYR

Tomēr, kā jau tas pierādījās pirmajās 3 spēlēs, Nikomans bija veiklāks, spēcīgāks un veiksmīgāks, viņš uzvarēja arī sesto spēli, kas deva viņam 4 uzvaras, kā arī uzvaru NHL Turnīra finālā.
6. spēle - CHI 3:0 NYR

Varam apsveikt visus dalībniekus, kas tika Play-Off'ā, finālistu Mystic F1re par labām spēlēm un cīnīšanos līdz galam, kā arī mūsu čempionu - Nikomanu, sveicam!

Laboja Ridiculus, labots 2x