Odi- nekam nederīgi asinssūcēji, kas gandē cilvēkam dzīvi. Ir ļoti nepatīkami, kad odi tevi traucē tad, kad vēlies pavakariņot uz terases, vai pavadīt laiku vakarā, ārā. Odu dēļ cilvēki ir spiesti pirkt visādus līdzekļus, kas nevelna nelīdz. Odu dēļ, visu laiku jākasās, kas liek izskatīties neveikli un justies nelāgi, ka visu laiku niez, vai justies neērti tāpēc, ka visas kājas, rokas ir pumpās. Odu dēļ citreiz jāvelk krekls ar garām piedurknēm vai garās bikses, tikai tāpēc, lai netraucētu odi. ( karstā laikā) Vismaz, ja esi pie ugunskura, no odiem var atpūsties, jo ja visapkārt ir dūmi, tad tie maitas klāt nelidos. Vēl stulbi ir tad, kad odi ielido dzīvoklī, uz sienas ir divi mazi asins pleķīši :/

Fakts: Odu līdzekļi nekam neder.

 

Odus gribi vai negribi nākas nosist. To var izdarīt arī dažādos veidos. Daži no tiem:

  • Klasiskais variants, sist odus ar rokām.
  • Ar kājām. Ne tik ierasts variants, bet var labi noderēt ja rokas ir aizņemtas. Pa gaisu ar kājām jau nevajag vicināties, bet kājas var likt lietā, ja ods nosēžas uz, piemēram, otras kājas.
  • Ugunsmetēja variants. Ne tik ierasts variants. Pielietojams gadījumos, kad esat iekļuvis odu bandas bariņā. Nepieciešams gaisa atsvaidzinātājs/ dezodorants/ smaržas un šķiltavas. Tad atliek nostāties, aizdegt šķiltavas un pūst virsū ar gaisa atsvaidzinātāju/ dezodorantu/ smaržām. Varēsiet vērot, kā apdeguši odu līķi kritīs zemē.
  • Ar aci. Pats nezināju, kā tas ir iespējams, līdz tas izdevās. Ja ods nosēdies, blakus acij, ātri aizveriet aci, tādā veidā ods tiks saspiests.
  • Ar āmuru. Daži varbūt jautātu, kā var nosist odus ar āmuru? Vicinoties pa gaisu? Nē. Šis variants ir pielietojams, ja strādājat, piemēram, dzenat naglas. Tiklīdz ods mēģinās nosēsties līdzās jums, blieziet pa to. UZMANĪBU! Nav jābliež pa ķermeni, bet gan pa dēli, uz kura ods ir nosēdies.
  • Mēģināt odu pārspēt viltībā, tas ir odu cīņas, bet tad jums jādzīvo kā odam, jāizskatās kā odam, jābūt kā odam. Varat mēģināt ar to sadraudzēties, bet tad ‘’iedurt tam dunci mugurā’’.
  • Brutālais variants, saķeriet odu, bet neklapējiet to nost uzreiz, turiet to pirkstos, un raujiet nost pa vienai kājai, tā atraujot visus orgānus. Ja gribat justies kā ļaunais, varat uztaisīt ierīci, kas odu noturēs pie galda, un tad ar ļauniem smiekliem un pinceti darīt to, kas jādara. Labāk nevajadzētu mēģināt, jo ja sitat, tad uzreiz, bet tas, lai paliek kā variants.
  • Stulbs variants, ja ods neļauj vakarā jums aizmigt, ieviliniet to zem savas segas un palaidiet gāzes, ods mirs lēnā, mokošā nāvē.

 

Statistika*- Laukos dzīvojošs cilvēks dienā nosit ~ 16 odu

 

Interesanti*- Vakar nositu 80% ar rokām, 19% ar kājām un 1% ar aci.

 

Vienīgais labums no odiem ir tāds ( man likās, ka tādu nav), ka odu kāpuri ir ļoti laba ēsma makšķerēšanai.

___________________________________________________________________

* Personīgā pieredze

Laboja Wanted, labots 3x