Režisors: Michael Bay

Lomās: Mark WahlbergDwayne JohnsonAnthony Mackie


Īss apraksts:

   Trīs svarcēlāji, kuriem nav tās labākās attiecības ar naudu, ir sagrupējušies bandā. Visi viņi ir nākuši no citām pilsētām vai valstīm, un kopā nonākuši Floridā. Viņu plāns ir sagūstīt pāris cilvēkus un izspiest no viņiem to, ko viņi nav pelnijuši, bet viņiem gan kaut kas nojūk greizi.


Manas domas (Satur spoileri!!!):

  Šī filma sākumā likās, ka būs par kaut ko saistītu ar svarcelšanu, varbūt par dzīvi tajā, kā tur viss norit, no viena aspekta es biju pareizi nodomājis, bet te tikai tika apspēlēta maza daļa no svarcelšanas.

   Es īsti nevaru pateikt, vai komēdija skaitās, kur trīs cilvēki visu laiku lamājas viens uz otra un ļoti ātri saka arī visās kretīniskas lietas, nu varbūt tas tiek atveidots smieklīgi, bet nezinu, vai to var pieskaitīt pie komēdijas žanra. Nebija tāds noteikts moments, kad es gribēju smieties turot vēderu, bet pasmaidīt gan varēju. 

   (Satur vairāk spoileri, nekā vajadzētu. Ja neesi skatījies filmu, nelasi šo daļu!) Visas filmas garumā īsti domāju, ko nozīmēja filmas sākums, jo tas bija teiksim tā, nepabeigts. Man likās, ka tur kaut kādam turpinājumam vajadzētu būt, un to es arī sagaidīju filmas beigās, kur arī bija tas dramatiskais punkts, lai gan jau no otrās puses filmai varēja saprast, ka viss iet greizi, ka kaut kas nebūs labi, un ja arī nav skatīts treileris tad var saprast, ka uz drāmas žanru velk tā daļa. Pašas pēdējās 20 minūtes tiešām lika padomāt par to, kas un kā. 

   Beigu apkopojumu grūti ir teikt, jo man tomēr gribējās vairāk to komēdijas žanru piedzīvot filmā, bet nu, nekad nevar arī pārspīlēt. Ar drāmu te viennozīmīgi pietika, un tiešām lika aizdomāties. Beigu vārds - ir vērts skatīties filmu.

 

Mans vērtējums:

7/10

 

Pāris bildes:

   

Treileris:

Laboja mad, labots 4x