Pagājušo ceturdien atbraucu no Bulgārijas. Valsts kā valsts. Braucu uz turieni atpūsties ar mammu, baudīt melno jūru un citas lietas. Tās nedēlas laikā es sapratu ka es nespētu paciest dzīvi bez dažiem saviem draugiem.
Tāpēc pirmā lieta ko dariju kad atbraucu uz Latviju, savanijos un gribēju visus aiziet satikt, bet kaut kā nesanāca.
Tādēļ man dzīve deva labu pavērsienu, mamma brauca piektdien uz cēsu mākslas svētkiem *laikam* un man māja palika brīva. Tad uzreiz radās doma taisīt *tusu*. Kad mamma vēl nebija aizbraukusi, bet viss vakars jau bija saplānots, radās nelies pavērsiens. Mamma pateica ka naktī brauks atpakaļ uz mājām.
So, uzreiz *tuss* bija jāatliek. Par laimi vienai klasesbiedrenei mamma ar kaut kur bija aizbraukusi, tāpēc *tuss* notika pie viņas.


Visu nakti pavadiju pei viņas. Ar draugiem dzērām šņabi *citu neko man negribējās un nezin kādēļ gribēju piedzerties*. Šņabi dzēru tikai es un vēl divi mani draugi, pārējie mums tādi lielāki atturībnieki. Nopircis biju puslitrīgo LB, zinu ka nav nekas labs, bet arī nekam labāk negribējās naudu tērēt. Izrāvam pudeli šotos, katram aptuveni ~7 šoti.

Nākamais rīts nebija diez ko skaidrs, jo nebija gulēts diezgan lielu laiku.
Ap kādiem 11-12 pārrados mājās. Dīvainā kārtā uzreiz negāju gulēt, bet gan devos līdzi draugam uz latgalīti. Viņš gribēja samainīt riteņa rumbas pret kaut ko, iemainija pret kaut kādu spidometru.
Kad atnācu mājās bija jau kādi 3-4, tad gan likos uz auss un gulēju kā mazs bērns. Kad piecēlos, mamma teica ka esot mani mēģinājusi pamodināt, bet es  nēesot pat atbildējis ar jebkādu kustīnu. Biju tiešam labi atsledzies. Kad piecēlos, pirmā lieta kas notika bija drauga zvans *ar kuru dzēru* kurš aicināja mani iet pastaigāt. Izejam ārā, un kaut kā nonācām pie mūsu mīļās klasesiedrenes pie kuras pavadijām iepriekšējo nakti. Ierēcām par vienu čali kurš pie viņas aizgāja un vienkārši aizmiga, jo nespēja panest iepriekšejo vakaru, un tikai pēc kāda 3 viņas lūguma aizgāja mājās.
Ap pus 12 man piezvanija cita klasesbiedrene. Piedāvāja iet pastaigāties. Viņa pa nakti palika viens vienas savas draudzenes un vienkārsi gribēja vēl kādu izvilkt no mājas. 
Pierunājām iznākt ārā vēl vienu klasesbiedreni.
Kaut kā vakara gaitā nonācām pie viņas draudzenes, mājās. Un nakts gaitā noskatijāmies kaut kādu šausmeni un sēdējām omeglē *viņas omeglē, un es ar draugu tumblr*. Pēc šis nakts man radās problēma, jo es sapratu ka pirmo reizi esmu iemīlējies meitenē no pirmā acu skatiena.

Tāpec man tikko radās jautājums, vai jūs ticat mīlestībai no pirmā acu skatiena.