Tad nu tā. Mani palūdza nedaudz pareklamēt (principā gluži vienkārši izplatīt informāciju, jo reklamēt es neprotu) kādu pasākumu. Ta kā šeit savākusies visai raiba publika, iespejams, kādu tas varētu ieinteresēt.

Pasākums, kas ieguvis daļēji officiālu nosaukumu "Pipe club", ir vairāku entuziastu rīkotas improvizāvijas par zobencīņu. Zobenu vietā tiek izmantotas polsterētas plastmasas caurules un, atkarībā no izvēlētās ieroču kombinācijas, arī koka vairogi. Inverntārs ar laiku pašu spēkiem tiek pilnveidots.

Kaujas notiek katru otrdienu un ceturtdienu Bastejkalna virsotnē. Aptuvenais ierašanās laika ir 15.30, bet īsti noteiktu sākuma un beigu laiku šiem pasākumiem nav- tas atkarīgs no cilvēkiem, kas ierodas un viņu aizņemtības un aktivitātes konkrētajā dienā. Un pievienošanās iespējama jebkurā brīdī.

Īsumā par pašām kaujām. Princips ir visai vienkāršs- dalībnieki sadalās 2 komandās, kas dodas viena otrai pretim uzbrūkot. Katram piešķirtas 10 dzīvības; trāpījums pa ķermeni atņem 5, trāpījums pa rokām vai kājām - 2. Pēc godīguma principa katrs pats seko līdzi savām dzīvībām un brīdī, kad tās beidzas, kauju pārtrauc. Ieroču kombinācijas izvēlas katrs pats pēc saviem ieskatiem. 

Gaidīts ir jebkurš interesents neatkarīgi no fiziskās sagatavotības, pieredzes uz sazin kādiem vēl kritērijiem.

 

Neliels fotogrāfisks ieskats:

Un daži video, tiesa gan no ziemas un citurienes.. Bet doma tā pati.

 

Vairāk info: https://www.facebook.com/BastejkalnaPipeClub

Laboja Twī, labots 1x