Uzrakstīšu par interesantu notikumu ķēdi.

 

Viss sākās ar to, ka sēdēju @revs un pašsaprotami, ka galināju tos..tad pēkšņi, viens džeks man sāka skraidīt pakaļ..cmb nebija dižš un itemi - netty un dcim, tādēļ neuzskatīju par draudu. Tad šis aiziet..pēc laika atskrien atpakaļ un seko(Follow), tad prasa vai es varētu notankot orku(to kam 82lvl lkm), es nodomāju, ka šis vēl atvilks kkādus draugus un būšu beigts, saku, ka nē, nevaru.

Lai nebūtu liekas pļāpāšanas u.tml. mainu pasauli. Nomainu, pēc 2sec viņš man blakus! Atkal mainu, šis blakus..nomainu - blakus un tā ķadas 3 reizes vēl. Tad ar nākamo vairs viņu nemanu. Nopriecājies turpinu sist revs..atvelkas PKeri un es switch. Pēķšņi - tas džeks ir man blakus! Es sāku stressot, jo domāju, džeks, laikam sasaukt team, lai mani nosit..vienīgais par, ko biju vairāk apjucis ir tas, ka man tikai ~8k loots būtu biggrin_mini2.gif Labi, nomainu pasauli, neredzu viņu, turpinu čilot.situ revus(?) savā nodabā, neviena apkārt nav..UN VIŅŠ PARĀDAS!

Sāku stresot..cik nu sāku, drīzāk turpinu..šis sāk runāt, es ignorēju, mainu pasauli, šis atkal blakus..un uzvelk claws, 2sec pastāv un speced uz manis. Es nedaudz sabīstos, ātri uzliek prot prayer, aizskrienu prom un redzu, ka viņš aizlaidies ar teleport prom.

Galvā - WTF?! o.0 Kas..Ko.. un pēc momenta pasmejos, jo epic fail džekiņam. Dažas sec un šis man uzraksta PM - Hey. Want to be my gf?

Pasmējos saldāk un @pvp sect prasu, ko atbildēt. Tur viens saka, ka lai pieņemu. Ok, lai būtu interesanti, pieņemu. Šis prasa manu skype biggrin_mini2.gif tad tikai paprasa vai esmu meitene.(long storry short - @rs bija Female skin) Es prikola pēc - yes.

OK. Ātri nomainy skypā, ka neesmu atzīmējis un iedodu viņam name un nick. šis mani atrod, ok, prasa vai amn ir mic. Es saku, ka nē, tad prasa mvai man ir web kamera. Es sarkastiski atrakstu - i have no mic but i would have a web cam, yeah </sarcasm>.

Nodomāju, ka viņš saprata, bet nē, viņš nesaprata biggrin_mini2.gif Tad izskaidroju, ka tas bijis sarkasms. tad šis piezvana skypā, ķip runā..uzzināju, ka šim 15 gadi un no Grieķijas. Ok..so..samužģīti uzprasa cik man gp @rs..3x prasīju lai atkārto, jo nevarēju saprast. Ok pasaki, 4m, šis saka ka viņam nekas..klusums..tad prasa lai aizsūtu pic. Offic saku, ka varbūt vēlāk(myb latter)..tad vēlāk šis atkal prasa, ok, ātri dr.lv vaļā, draugi online, izvēlos vienu keiteni, ātri @PS apgriežu, tā lai varētu redzēt tikai viņas PC, aizsūtu un sākas jaukākais, šis saka, ka esmu skaista u.tml. šits. Tad dzirdu dīvainas skaņas..(Tādas skaņas..hand, you know..) Prasu, kas tās pa skaņām, atbild ka ķip brālis tur spēlējas..Ok. Šis tad jau prasa vai gribu redzēt To. Pasmejos ar brāli, ok, paspēlējui līdzi..ķip myb, dunno u.c. sūdus uzrakstu. Šis prasa pēc 2, 5 vai 10mins? Lab..klusums..Šis - varbūt bildes vai ar web kameru?

Smejos par lo*u, šis jau uzbāzīgāk..Un man pietika, jo domāku, ka vēl arī sūtīs/rādīs.

Tāds nu man Revs trips ar piedzīvojumu +gardi pasmējos par lo*u, kurš domāja, ka esmu meitene.. 

--EDIDEDD--

Starp citu, ar Fraps mēģināju nofilmēr, un nopratu, ka nofilmēju pēdējos 2 hits un vietu, kad viņš uzbruka, bet skatos vietā kur ķip būtu jābūt filmiņai, bet neredzu! Tā jau būtu ielicis video.

Laboja Shattred, labots 3x