Ugunsputns mani iedvesmoja rakstīt šo rakstu, un jā varbūt nebūs tik sīki un gari, bet būs viss tas labākais ko es atcerēšos. Kā nokļuvu līdz Rs'am, eXam un vēl kaut kas interesants. wink_mini.gif

Ugunsputna RuneScape vēsture.

Tā tad - sākam.

Kā es nokļuvu līdz RuneScape.

Tas bija diezgan pasen, un vispirms sākšu ar to, ka precīzus datumus netacerēšos.

Tā tad, bija rudens un man bija jābrauc pie draudzenes kurai todien bija vārda diena. Lielas ballītes viņai nepatika un vēl pie tam tā bija tikai vārda diena. Atbraucot, viņa spēlēja tieši RuneScape un man šī spēle ieinteresēja. Jautāju kas un kā, bet viņa pateica, ka izstāstīs pēc tam kad izies Dragon Slayer questu. Kad viņa bija izgājusi questu, viņa bija tik priecīga, ka viņa zvanīja savai draudzenei, kas tolaik vēl spēlēja RuneScape stāstot, ka ir izgājusi Dragon Slayer. Pēc tam viņa stāstija, ka šeit ir jātrenē prasmes, Firemaking, Woodcutting, Comabt prasmes. Tā es vēlāk tajā dienā atbraucu mājās un piereģistrējos RuneScape.

Mans pirmais RuneScape account.

Mans pirmais RuneScape acc bija vārda ''Rode96''. Atceros, ka viņa stāstīja, ka sākumā jāiziet pamācība. Kad viņa to stāstīja likās viegli, un tāpēc es klausījos tikai daļēji. Pirmās grūtības, lai arī cik tas smieklīgi neliktos man sagādāja iekurināt ugunskuru. Es nezināju, ka jāuzspiež un ''Logs'' un pēc tam uz ''Tinderbox''. Nākamās grūtības jau bija ar ''Prospect Mining Rocks'', jo nezināju, ka spēlē strādā arī peles labā poga. biggrin_mini2.gif Kad biju izgājis ''Tutorial'' mani uzreiz aizveda uz Varrock'u. Knapi biju piereģestrējies un man jau nopirka Steel setu, kā arī ''Leather Boots un Gloves'' šīs mantas man bija ļoti dārgas, kā jau pirmssākumos. biggrin_mini2.gif Kad gribēju uzvielkt savu jauniegūto ''Steel'' setu, man tas nebija iespējams, jo vajadzēja 5 ''Defence''. Man pateica, lai es eju trenēties pie ''Goblins'' un tā nu es tur nosēdēju līdz kādam 20 Combat līmenim, līdz sāku iet questus un trenēt pārējos skillus.

Kā es nokļuvu līdz RuneScape.Exs.Lv.

Vispirms sāksim ar to, ka biju quitted uz kādu laiku un kad atnācu back, jau bija ''Clan Chat''. Nevienu ''Clan Chat'' īsti labi nezināju, līdz uzzināju, ka ir ''Lv Event''. Kā es iegāju ''Lv Event'' tur iekšā bija daži cilvēki, bet viens ko tiešām atceros un cilvēks, kam es saku paldies par to, ka uzzināju par RuneScape.Exs.Lv ir Latgals16. Par cik viņš bija viens no ''Lv Event'' adminiem, viņš teica: ''Visi tie, kas ir reģistrējušies @ RuneScape.Exs.Lv dabūs smaidiņu pie sava nika''. Un tā es reģistrējus ar niku Rodzha. Pēc kāda laika uztaisīju jaunu profilu ar niku Rodzers81, jo biju aizmirsis paroli vecajam. lol_mini.gif Un tā nu beigās nonācu līdz Rodzha_81 jeb Riii, jo es nomainīju niku. wink_mini.gif

Kā es ieguvu Rakstu Autora statusu lapā? Pavisam vienkārši rakstot quides questiem, atceros, ka aizrāvos ar ''Ceļvežu'' rakstīšanu. biggrin_mini2.gif Beigās manus rakstus ievēroja un iedeva man Rakstu Autora statusu. smile_mini.gif

Blogu ieguvu -  10. Janvāris, 2009.

Es iekš RuneScape šodien.

Pagaidām spēlēju ar niku - Rnk o_o kopā ar citu Exs.Lv lietotāju Kokijs. Jā, varbūt, jums tas liekas sad, ka account share, bet pastāstīšu, kā tas notika. Vienu dienu ar Kokiju iepazinos iekš ''Lv Miners'' un tā mēs satusējām pailgu laiciņu līdz Kokijs nolēma quit un atdot acc man. Es biju ar mieru un kā es dabūju acc ''Kokijs'' es pārdevu savu ''Rode96'' savam ''gudrajam'' klasesbiedram par 10 latiem. Rode tobrīd bija labi ja 5ls vērts un arī tagad nav diez ko labs acc. Pagāja laiciņš un Kokijs teica, ka spēlēs atkal RuneScape. Man tā bija kā sēru vēsts, jo ar Kokiju man gāja diez gan labi. Domāju, ka viss būs jāsāk no jauna, bet Kokijs pateica, ka varam spēlēt kopā šo acc.

Labākie draugi no RuneScape.

Nu tā, šī būs pēdējā nodaļa un pieminēšu dažus labus ar ko man ir labi kontakti.

Kokijs - Kā jau teicu kopā sharojam acc, tāpēc esam diez gan labi draugi internetā.

Reprezurka - Mans zaķīts. :* Nezinu, kā satusējām, bet reāls džeks. Savējais.

Ugunsputns - No ''Lv Miners'', laikiem. Kāpēc izcēlu s? Tāpēc, ka toreizējais admin rpgRA bija sadusmojies uz nez ko un sāka darīt muļķīgas lietas ar šo acc, jo viņam bija Lv Miners pass. Tagad ir ''Lv Mineris''. Tā tad Ugunsputns - Foršs cilvēks, žēl, ka tagad tā mazāk kontaktējamies, jo retāk apmeklēju ''Lv Mineris''.

RpgRA - Jā iepriekš pieminētais rpgaRA. Foršs džeks, nezinu ko viņš tagad dara, bet zinu, ka bijām baigi draugi "Lv Miners'' laikā. Gajām kopā ''Starhunt''.

Rexis95 - Atmiņas ar Rexi ir labas, jo atceros, kā ar viņu mēs var teikt wastojām savus p2p, jo gājām TzHaar, Zamorak Warriors un vēl nezin kādus monstrus sitām LootShare. biggrin_mini2.gif Varbūt tieši tāpēc esmu tagad RuneScapā nūbs ar 129 comabt, vienu skillcape, ~30m. Kas to, lai zina kāds es būtu RuneScapā, ja nebūtu tā wastojis laiku.

(Nu jau ir 133 cmb, 130m, 3 skillcapes, drizumā 4.)

 

Nu tā kopumā tas arī ir viss, paldies, ka lasīji! smile_mini.gif

Laboja Rõdzhs, labots 4x