Sveiki Exieši

Nolēmu uzrakstīt rakstu savā blogā par pēdējā laika notikumiem saistībā ar Clan chatu Lv Miners un ex.lv lietotāju rpgRA. Kā jau daudzi zin, vēl nesen Es Zveraboj kopā ar Rpgra (un Lauveens, kā palīgs) administrējām clan chat Lv Miners. Bijām aktīvi klana lietotāji un lēmām par klana specifiskām lietām – pieņēmām klana kārtības uzturētājus un par dažādien notikumiem no Clan chat Lv Miners. 2008. gada 02. Decembrī Rpgra visiem paziņoja par Runescape.com gaitas pārtraukšanu. Šajā sakarā viņam tika noņemta clan chat speciālā pakāpe – Gold Star un izslēgts no administrācijas. Taču Rpgra acc lietotājs Kristaps – agrāk varēja un tagad var ielogoties Lv Miners acc, zin tā Pass un citu info, jo pats savulaik uztaisija to Lv Miners kopīgām interesēm un mērķiem. Tagad nesen Rpgra atkal bija ielogojies ar Lv Miners un sāka postīt un bojāt clan chat ar savu uzvedību un attieksmi pret mani un citiem clana viesiem / biedriem.

* Daudzus kickoja bez iemesla. Jo lai kickotu vajag būt iemeslam un vairākiem brīdinājumiem.

* Daudziem bez jebkāda iemesla pacēla rank uz Gold Star! Jo lai paceltu rank kādām – par to tiek runāts un lemts Ādmīnu apspriedēs.

* Bez jebkāda iemesla ielika Ban man Zveraboj.

* Bez nekādiem paskaidrojumiem asi un neadekvāti izturējās pret mani, ka es itkā bojāju clan chat Lv Miners...

Te bus links ar bildi, viens lietotájs man atsútija screen: https://img88.imageshack.us/img88/4390/rpgraloxnubbt1.png

Šajā sakarā es vērsos pie Kristapa ar jautājumiem par viņa rīcību un prasīju paskaidrojumus. Kristaps no sākuma izlikās, ka neko nezin par to, tad atzinās, bet paskaidrot rīcību man nevarēja. Pēc šiem notikumiem es nolēmu rīkoties, kā uzskatīju labāk:

* Iet prom no Lv Miners – jo Rpgra zin pass un citu info.

* Veidot jaunu clan chat – kur vienīgais pass zinātājs esmu es.

* Pārvest visus biedrus un kārtības uzturētājus uz jauno Clan chat – jaunajā saglabāsies visi rank un amati.

* Atstāt Lv Miners acc Rpgra ziņā

 

Gribēju vēl mazliet vērsties pie Kristapa: Nu ko Tu panāci ar savu tizlo nostāju pret mani? Tāpat Tu tagad vairs neesi nekāds lēmējs, pats tikai visu čakarē un spried privātas lietas pa visu clan chat. Ja Tev kautkas neapmierina manā darbībā, uzvedībā, vai kaut kur citūr – saki man par to, nevis stāsti par to, kad manis nav clan chatā tiem, kam tas nav jāzin. Es zinu, ka abiem mums kādreiz bija teikšana, bet tagad Tev tās nav. Ko tu jaucies lietās, kur Tu nepieņem dalību? Man apsolūti neinteresē tas, ka ienākot man clan chatā daudzi paliek kārtīgāki, bet Tev ienākot nav tāda cieņa. Pats Tu veido savu tēlu gan Te exā, gan spēlē, gan dzīvē. Un ja tev kaut kur neiet, vai neveicas, nevajag par to vainot citus. Tu pats ar savu uzvedību esi nostādījis daudzus pret sevi. Tā nav mana vaina. Es neatbildēšu par taviem darbiem, lēmumiem un kādu kārtību Tu vēlējies redzēt. Pats visu savārīji, tagad laiks pašam visu strebt. Ar šo es pārtraucu administrēšanas sadarbību ar Tevi jebkādos clan chatos. JO TU ESI VISU SAČAKARĒJIS. Pats RuneScape nespēlē, bet lien un jauc visu. Pats neesi pierādījis, ka vari sakarīgi ko vadīt. Tavas privātās dzīves problēmas nevelc uz citiem, jo citi dabū varbūt ciest no tā, ka tev neiet. Katram varbūt pienāk Baltās dienas, Melnās dienas, bet tas Tev nedod tiesības bojāt citiem garīgo. Vēl nesen padzirdēju neoficiālu informāciju, ka vasarā Rpgra turpinās Runescape.com.

Tad, kad esmu visu pateicis, nobeigumā vēl svarīga informācija! Visi visi, kas līdz šim gāja uz clan chat Lv Miners – turpmāk no 2009. gada esat laipni gaidīti jaunajā (manis izveidotā) CC Lv Mineris. Tur būs visi iepriekšējie ranki, kādi bija Lv Miners. Ar cieņu Zveraboj