RuneScape ir pārveidots, un tagad tas izskatās labāk nekā jebkad. Ja Jūs esat members, Jums ir pieeja šim uzlabojumam. Ja Jūs esat bezmaksas spēlētājs, Jums ir jāgaida, kamēr beidzas šī uzlabojuma Beta laiks. Bezmaksas spēlētāji, kuri paņems RuneScape HD iespēju, saņems bildes no jaunās grafikas - Jūs to varat redzēt, bet ne spēlēt.

Piezīme - šī ir īsta Beta versija. Tas nozīmē, ka, ja Jūs pazaudējat kādu mantu, tā būs pazaudēta arī tad, kad Beta versija beigsies. Tāpēc, lūdzu, nemetiet prom savas mantas, domājot, ka tās tiks atgrieztas Beta versijas beigās.

RuneScape HD spēlēšana:

Jūs redzēsiet, ka mājaslapai ir pavisam jauns dizains, bet pieeja spēlei ir saglabājusies tāda pati. Spiediet "Play RuneScape" mūsu mājaslapas galvenajā lapā, lai tiktu līdz Detail Izvēles lapai. Tad spiediet labo peles taustiņu uz "RuneScape High Detail", lai ieietu jaunajā grafikas versijā. Visbeidzot, izvēlieties serveri(pasauli), kurā vēlaties spēlēt.

Lai spēlētu RuneScape HD, Jums nepieciešams tik jaudīgs dators:

  • 1.5GHz procesors. Protams, der arī augstāks.
  • 256MB RAM. Protams, der arī augstāks.
  • 64MB 3D grafikas karte - Nvidia(R0 GeForce(TM) 3 vai augstāks.
  • Sun Java 1.4 vai arī augstāks

Kad spēle ir ielādējusies, Jūs varat izmantot Grafikas Izvēles logu, lai pārslēgtos uz jauno grafiku.

Jaunajai piln-izmēra(pa visu datora ekrānu) versijai var pieslēgties Log-In vietā.

Kad esat izvēlējies grafikas iespējas, Jūsu izvēle tiks ieseivota(dators to atcerēsies) katru reizi, kad Jūs ieiesiet spēlē.

Ja ir vēl kādi jautājumi, apmeklējiet mūsu FAQ.

Spēlēšana vecajā versijā:

Lai pieietu vecajām High vai Low Detail, spiediet ar kreiso pogu "RuneScape" Detail izvēles logā. Jums būs iespēja izmantot Grafikas Izvēli(spēlē), lai izvēlētos tieši atbilstošo Detail, kurā vēlaties spēlēt.