Nosaukums: SPORE
Žanrs: simulation
Ražotājs: Maxis
Izdevējs: Electronic Arts
Iznākšanas datums: 2008. gada 7. Septembris

Prasības
Windows XP
2.0 GHz P4 procesors, 512 mb RAM, 128 mb Vcard, 6 gb uz C/D diska. 

Windows Vista
2.0 GHz P4 procesors, 768 mb RAM, 128 mb Vcard un 2.0 Pixel Shader, 6 gb uz C/D diska. 

Par Spēli:
Tātad šī ir viena no kārtējām [The Sims] izstrādātāju spēlēm. Domāju, ka šī ir domāta tieši tiem lielajiem spēlētājiem, kuri jau ir izpētījuši visas iespējas, ko piedāvā SIMSI. Krāsainā, limonādes izraisošās vēlmes spēle. Nu dien arī spēles izmērs liecina par to, ka šis būs lielisks laika kavēklis vairāku nedēļu garumā. Ideāla atslodze no darba, vai kašķa ar ģimeni. Personīgi spēle tiešām ir spēlējama. Šeit jūs spēsiet izveidot anomālijas, kuras jums pat sapņos nav rādījušās. Ragi, nagi, mutes, mugurkauli... Jums ir ideāla iespēja izveidot nekur neredzētas dzīvības formas. Izlocīt mugurkaulu 9 līkumos, izvēlēties vis neiedojamākās rokas, kājas un visu pārējo. Es ieteiktu labāk patrennēties taisot savu briesmoni Single Player režīmā, jo tur jums būs piedāvāti daudz DNA points,  par kuriem jūs drīkstēsiet iegādāties savas lokamās, staipāmas detaļas.

Spēles gaita (Career):
Tātad jūs izvēlaties jau piedāvāto anomāliju, kura kā pēc spēles motīva ir izveidota ka pati pirmā dzīvības šūna kas vispār uz Pasaules ir parādijusies. Lai attīstītu augumu līdz sauszemes iemītniekam, jums ir jāapēd milzum daudz citu dzīvībiņu, kas ēd un peld jums visapkārt. Apēdot kādu, kuram ir kas īpatnējs no ragu, ieroču, kāju u.c. arsenāla, jums būs iespēja tos no viņiem savākt un pievienot sev pašam. Protams, lai būtu vieglāk jāapēd ir pēc iespējas vairāk gaļas un visa pārēja, lai iegūtu DNA points. Nākamā ir stadija, kad jūs beidzot izlīdīsiet no ūdens ir savvaļas rijēja režīms, kurā jūs jav spēsiet attīstīt savu mošķi līdz tādiem elegantiem soļiem kā spārni, muskuļi un daudz, daudz vairāk. Atkal jums ir jāēd, jāvāc vairāk fragmentu no detaļām un visu pārējo... 
BET jūs domājiet, ka spēle ir tāds vienīgs mazu bērnu sviests. Nekā nebija, jo pēc ilgās attīstības spēles jums tikai tad sāksies īstie brīnumi. Jums būs jāsāk iekarot Visumu. Jāizvedo no milzum daudz detaļām kosmosa kuģis, ar kuru jūs spēsiet ieņemt visumu. Jāveidot no milzum daudz detaļām pilsētas un mājas. Jāiznīcina šausmīgi daudz pretinieku, lai iegūtu vairāk naudas, pārtiku, degvielu, dzinējus un vēl un vēl... ticiet man grafika ir to vērta. Visums ir tik iespēju milzīgs ka jums aizrausies prāts un aizdomāsaties par to cik niecīgas daļas mēs no tās esam. Visiem Simsu mīļotājiem šī spēle tiešām ir jāpamēģina. 

Traileris: 


Un jā, 2.20 tur visur iespējams ir nokļūt. 

Laboja , labots 1x