Spēles nosaukums: The Godfather: The Game

Žanrs: Action-adventure

Izdevējs: Electronic Arts

Platforma: Windows, Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Wii

Izdošanas gads: 2006/2007

 

Prasības:

CPU: 1.4 GHz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
RAM: 256 MB or more
Disc Drive: 2x or faster DVD drive
Hard Drive: At least 5 GB of free space
Video: 64 MB T&L capable DirectX 9.0c compatible video card (ATI Radeon 8500 or greater; NVIDIA GeForce 3 or greater [excluding GeForce 4 MX])
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card.

Apraksts:

Spēle sākas 1936. gadā, Ņujorkā. Tu esi Aldo Trapani un Tu strādā pie mafijas krusttēva "Vito Corleone". Bērnībā Tavu tēvu nogalināja "Corleone" ienaidnieki. Tu tiec uzticēts krusttēvam un viņa vīriem, lai Tu vēlāk varētu atriebt sava tēva nāvi. Tev tiek uzticēts atņemt dažādus reketus un biznesus no citām mafijām. Pavisam ir piecas mafiju ģimenes - Corleone, Barzini, Tattaglia, Cuneo un Stracci. Šo mafiju biznesi un reketi ir izkaisīti pa visiem Ņujorkas rajoniem - "Little Italy", "Midtown", "Brooklyn", "Hell's Kitchen" un "New Jersey". Tev ar laiku jaiznīcina visi Corleone ģimenes ienaidnieki un jākļūst par Ņujorkas mēru.

Spēle ir balstīta uz filmas "The Godfather". Stāsts ir diezgan interesants, bet stāsta beigas liek nedaudz vilties. Izejot dažādas misijas Tu atklāj filmas fragmentus no oriģinālās "The Godfather" filmas. Spēlē ir dažādi ieroči, bet ļoti mazs mašīnu klāsts. Lai iegūtu biznesu vai reketu, Tev ir jāspīdzina šī biznesa īpašnieks kuru apsargā citas mafias. Spīdzināšanas veidi ir ļoti dažādi un diezgan daudz. Tikai nepāršauj pār strīpu, citādi īpašnieks nepiekritīs darijumam vai arī Tu viņu nogalināsi. Katram biznesam ir savs seifs kurā atrodas nauda.

Plusi: Interesants stāsts, daudz un dažādas spīdzināšanas un nogalināšanas iespējas, laba spēles vide.

Mīnusi: Sliktas stāsta beigas, mazs mašīnu klāsts.

IGN vērtējums: 7.9

Gamespot vērtējums: 8.1

Mans vērtējums: 7

 

Screenshots:

Traileris:

Gameplay:

Laboja Nilsonz, labots 2x