Režisors: Gore Verbinski 

Galvenie aktieri: Breds Pits, Džūlija Robertsa un Džeimss Gandolfini 

Valsts: ASV 

Mans vērtējums: 7


Ievadam:
Filma ir izveidota tā, lai tā patiktu plašākai auditorijai un dažādiem cilvēkiem ar dažādām gaumēm, jo filmā ir iekļauti gan satraucoši un asi mirkļi, gan nebeidzama romantika un šarms, kas jūtams no lieliskajiem aktieriem. 

Sižets īsumā: 
Džerijs jau ilgus gadus strādā mafijas labā un beidzot viņš ir nolēmis doties prom, jo darbs sāk nostāties starp viņu un viņa mīļoto sievieti Samantu. Taču ne viss var notikt pēc viņa prāta. 

Viņš Samantai bija apsolījis ceļojumu uz Lasvegasu, kur beidzot viņi varētu izbaudīt divvientulību, taču Džerijam tiek dots vēl pēdējais uzdevums, kas viņam jāizdara, lai tiktu prom no mafijas - sagādāt leģendāru un vēsturisku revolveri, kurš atrodams Meksikas bīstamajos apvidos. 

Samantai nākas vilties un viņa dodas uz Lasvegasu viena, taču Džerijs, lai gan sākumā to negribēdams, nolemj izpildīt savu pēdējo uzdevumu. 

Viss sāk izvērsties vēl interesantāk, kad Samantu nolaupa kāds pavisam dīvains tips, kas strādā citas mafijas labā un Džerijam rodas sarežģījumi savas "Meksikāņa" misijas izpildē. 

 

leģenda

...

...

...

...

Laboja mad, labots 9x