Sveiki eksieši! wink_mini.gif   
Ir pagājis krietns laiks, kopš pagājušo reizi nācu uz acc vērtēšanu. Tā ir sanācis, ka pēdēja laikā nesanāk tik bieži spēlēt RS, jo bieži laiku paņem darbs, ģimene un citas lietas. Cik nu pats spēju visu apvienot, tā arī notiek spēlēšana un statu kačāšana.

Uz doto brīdi esmu sasniedzis kārtējo apaļo Total lvl 2400! Pašam prieks par sasniegto, taču neskatoties uz sasniegumiem, turpinu attistīt, kačāt un darīt to, kas pašam patīk.
Stati:

Pašam stati liekas tīri ok, uz doto brīdi aktīvi tiek trenēts Ranged, vēlos sasniegt 99 pirms EOC update. Kopā ar Ranged ir doma sasniegt Smithing 99. Citādi ir plāni trenēt Slayer, lai iegūtu labāku (augstāku) līmeni un Runcrafting pacelt vismaz uz 97 priekš assist.
Kā otra lieta, gribu tiekties arī uz 90 +, jo palicis nav daudz.
Ja runā par cmb kačāšanu, tad kā jau teicu, patreiz tiek spiests uz Ranged. Kas attiecas un melee statiem, tad tie tiks kačāti kopā ar Slayer.
Skillingam arī tiks veltīta liela uzmanība, lai pēc iespējas ātrāk sasniegtu plānotos mērķus.
Uz šo brīdi man ir 13 skillcapes.

Quest points:

Kā redzams, kvesti visi man ir izpildīti. Savu iespēju robežās cenšos izpildīt drīzākā laikā pēc iznākšanas. Starp citu, nesen rādijās 138 / 138, iespējams tagad jagex kko salaboja punktu skaitīšanas sistēmā.

Combat:

Uz doto brīdi cmb ir 133, pašam apmierina. Nemaz nesatrauc, ka nav max cmb, jo vienmēr paliek uz ko tiekties. Nāks laiks, nāks cmb up, es katrā ziņā ar to nesteidzos. Kā jau minēju, melee tiks kačāts kopā ar Slayer.
CMB  121 + 12.

Bankas update:

Salīdzinoši ar citiem laikiem rsgp īpaši nav palielnājies, vai samazinājies. Es cenšos tērēties atbilstoši vajadzībām, kā arī pelnīt tā, kā sanāk, lai nauda neietu tikai prom, bet krātos citām vajadzībām.
Manā skatījumā naudas daudzums nav pārāk liels, man pašam liekas ir OK.

Pirmais tabs - Viss pārējais, kvestu lietas.

Šajā tab'ā lieku visu to, kas neiederas citos, te arī glabājas mantas no Sof.
Novērtējamo lietu vērtība: 25m.

Otrais tabs - Magic, Runecrafting.

Šeit glabājas viss Magic stuff, kā arī dažādas pārvietošanās lietas. Esmu dabūjis Full setu no Runespan, ir punkti, lai izņemtu to speciālo staff. Pagaidām cenšos turēt tikai nepieciešamās lietas.
Novērtējamo lietu vērtība: 219,2m.

Trešais tabs
- Fishing Cooking un Hunter.

Šeit glabājās manas Cooking, Fishing un Hunter lietas. Summer pie lietoju uz Barbarian advanced agility trasi. Chinchompas netiek ķertas, bet tērētas uz Ranged.
Novērtējamo lietu vērtība: 44,3m.

Ceturtais tabs
- Herblore.

Herblore tabs tiek uzturēts atbilstoši vajadzībām, šeit vēl glabājās nesataisīti 2k extremes. Ir doma tuvākā laikā pārtaisīt par Overloads. Katru dienu cenšos rakt Red sandstone un taisīt Potion flask's.
Novērtējamo lietu vērtība: 122,2m.

Piektais tabs
- Crafting , Juvelier izstrādājumi, rings.

Šeit glabāju visādus rings, amuletus, visu, ko vajag, vai var iederēties.
Novērtējamo lietu vērtība: 40,2m.

Sestais tabs - Mining, Smithing, Summoning.

Te glabāju Mining, Summoning un Smithing lietas. Ar laiku šeit parādās un pazūd atsevišķas lietas, tas atkarībā no plānotajiem darbiem, mērķiem.
Novērtējamo lietu vērtība: 206m.

Septītais tabs
- Woodcutting, Construction, Fletching

Šeit redzams, kas palicis pāri pēc Construction, kā arī šeit glabāju dažādām vajadzībām tās lietas, kas saistās ar Woodcutting, Fletching.
Te ir daļa no aurām, kopā man ir 5 auras, kuras cenšos upgreidot.
Novērtējamo lietu vērtība: 52,4m.

Astotais tabs
- Armour, cmb gear, ieroči, Capes.

Šeit glabāju visādus cmb gear, kā arī full setus, kas salikti kubiciņos. Tur ir gan Dragonhides, gan full barrows seti un dažādi citi seti. Ikdienā lietoju full Arma un full Bandos. Nesen tik iegādājos Arcane spirit shield, lai varētu dabūt Kiln cape. Pēc Vajadzības lietoju ganodermic setu. Drīzumā ir doma iegādāties pirmo Chaotic wepu, taču tagad jāpagaida Eoc un tad izlemšu, ko labāk. smile_mini.gif
Novērtējamo lietu vērtība: 380,7m.

Devītais tabs
- Farming

Šajā tab'ā joprojām lieku visu to, ko iegūstu savācot ražu un ja gadās atbilstoši dropi.
13k Supercomposts, 77 Snapies, 87 dwarf weed seeds, 10 torstol seeds. Nedaudz krājumi ir priekš Herblore habitat.
Novērtējamo lietu vērtība: 59,5m.

Kopējā bankas (+ RSGP) vērtība uz doto brīdi ir: 1,429,946,411

Kopsavilkums:
Neskatoties uz daudziem kritizējumiem, ka manam acc nav tas, vai tas, es uzturu acc aktīvu, cenšos attīstīt pēc saviem ieskatiem, jo tas tomēr ir mans acc. Protams pateicos par katru kritiku, jo tā es varu redzēt, kas patīk, vai nepatīk jūsu redzējumā.
Lūdzu vērtēt (1 - 10 Ballēs), ja jums kas patika, vai nepatika. Kā arī gaidu atsauksmes, novērtējumu, kā jums liekas acc, banka, vai viss kopumā.

Gribēju vēl no sevis šo to pateikt. Varbūt daudziem šķiet, ka RS ir miris, daudzi nespēlē, un ka manā vecumā spēlēt tādas spēlites nevajag, var jau būt, taču Rs mani joprojām piesaista, un tā ir mana izvēle. Es neko sliktu nesaku par citām spēlēm, kā arī nesaku neko ka jūs viņas spēlējat. Katram ir sava dzīve un izvēle ko dzīvē darīt, kādas spēles spēlēt un kādā vecumā. Mani personīgie uzskati netiek uzspiesti, kats rīkojās tā, kā viņam škiet labāk, vai gribās. Neraugoties uz visu, es bieži pamanu, ka citi, kuri itkā beiguši RS gaitas, tomēr mēģina kaut ko atsākt, vai parādās. Iespējams citiem RS ir kā instruments lai nopelnītu kaut ko un pārdotu pret īsto naudu, tā ir katra darīšana. Es RS spēlēju spēlēšanas pēc, nevis, lai tik nopelnītu un pārdotu RSGP. Vismaz šajā laikā es netaisos neko pārdot. Nāks laiks, tad arī redzēs kas un kā.
Paldies, ka lasījāt! Ja ir kas sakāms, lūdzu komentēt un novērtēt acc. wink_mini.gif

Laboja Zveraboj, labots 1x