Kas?

Parasti esmu tas cilvēks, kas peldēšanas sezonu pabeidz salīdzinoši ātri, tas varētu būt ap 20tajiem augusta datumiem. Gribās šoreiz pieņemt tādu nelielu izaicinājumu, pārbaudīt cik ilgi sanāks izturēt. Ņemot vērā, ka jau sāk kļūt diezgan vēsi un ne uz kādu baigo karstumu es vairs neceru, sākšu tagad. No rūdīšanās īpaši daudz neko nejēdzu, taču ceru, ka arī šis savā veidā spēs palīdzēt vismaz nedaudz.

Kā?

Katru dienu vai pēc iespējas biežāk vienkārši aizbraukt uz upi un pāris minūtes 3-10 pavadīt vienkārši un mierīgi peldot. Ja dienā būšu izpildījis iecerēto, tā tiks iekrāsota šādi, taču, ja diena tiks izlaista, tā tiks iekrāsota šādi.

Kāpēc te?

Vienkārši sen jau nav izmantots blogs, šis tiek veidots vienkārši kā dienasgrāmata sev, nevienam netiek spiests sekot, vienkārši, ja kādu interesē, var pasekot līdzi manām gaitām. Papildināšu rakstu pēc katras reizes ar atskaiti, ka biju, bet komentārus pievienošu tad, kad kaut kas jau sāks mainīties.

 


14. augusts

15.augusts

Šodien tāpat kā vakar palīgā nāca lietus tieši uz peldes laiku. Bija līdzi arī Viesty, kurš uzņēma laiku, ~11 minūtes.

16.augusts

17.augusts

Šodien manā spotā peldēja arī vietējā dačņica ar savu mazdēlu un kaut kādu kaimiņu laikam, runāja par to, ka ir izlaiduši pāris dienas bez peldes un izrādās, ka ūdens pa šīm dienām nav palicis diez ko vēss. Mani sūruma punkti samazinājās.

18.augusts

19.augusts

20.augusts

21. augusts

22.augusts

Šodien dienā apstākļi sakrita tā, ka peldēt sanāca tikai ap astoņiem vakarā, pēc braukšanas. Lija lietus un bija diezgan vēsi, taču atbraucot uz upi, beidza līt.

23.augusts

24.augusts

Atkal tikai vakarā sanāca braukt, ārā jau 16 grādi, diezgan nepatīkams vējš. Rudenīgs laiks.

25.augusts

Nomainīju peldēšanas vidi uz lauku dīķi. Vietām vienkārši ledanis, vietām paciešams, neskatoties uz to, ka spīdēja saule.

26.augusts

Šodien atkal upē, laiks ļoti foršs, bet krītošās lapas jau atkal atgādina par rudeni. Vispār diezgan silti, varēja nesteidzoties visu mierīgi izdarīt.

27.augusts

Ceļš uz upi nez kāpēc bija nobloķēts, nolēmu braukt uz karjeru, bet pa ceļam atcerējos par vēl vienu vietu upē. Aizbraucu, taču tur blakus mazgāja 2 mašīnas, negribējās līst pa vidu, tāpēc nobraucu gabaliņu tālāk pie viena tilta un tāpat pasēdēju kādu pusstundu un skatījos uz galvaskausiem mākoņos. Tad aizbraucu tur, taču tur ūdens bija līdz ceļiem, bet tāpat kaut kā nomanījos izpeldēties. Cerams, ka tā blokāde nav uz ilgu laiku.

28.augusts

Ceļš uz upi atkal vaļā, jau sāk palikt vēsāks, jāiztur tas pirmais moments, kad ielien ūdenī.

29.augusts

30.augusts

31.augusts

1.septembris

Manuprāt, septembrī es vēl neesmu iepriekš peldējies. Salīdzinoši ar iepriekšējām dienām ūdens bija silts, sanāca ilgāk papeldēt. Lapas jau sāk pārņemt ūdens virsmu.

2.septembris

Ārā jau diezgan auksti, bet ūdenim nav ne vainas, atpakaļceļā sāka līt. Pa ceļam uz upi sanāca šāds atgadījums:

https://exs.lv/say/8531/3013339-braucot-peldet-ka-vienmer-nacas

3.septembris

4.septembris

5.septembris

6.septembris

7.septembris

8.septembris

Nu ko, izskatās, ka šis pasākums ir beidzies, jo kaklam kaut kas sāk nepatikt. Laikam vakar nevajadzēja braukt uz upi sasvīdušam, žēl, ka tā sanāca :/ 25 dienas pēc kārtas un viss beidzies.

Laboja Wanted, labots 21x