Jau pēc nosaukuma izlasīšanas daudzi droši vien metīsies rakstīt, ka kam šādam ir paradzēts PM, taču pagaidiet.

 

Es, protams, varētu šo rakstīt arī vakardienas populārajā m-blogā par homoseksuāļiem, un Ingvara aka Aikis nostāju pret tiem, taču uzskatu, ka tad manis rakstīto izslasītu salīdzinoši maz cilvēku.

Jau iepriekš pateikšu, ka neesmu ne Ingvara, ne arī Homoseksuāļu pusē, mana nostāja pret neordināri orientētiem cilvēkiem ir neitrāla.

 

Tātad - diezgan uzskatāmi šajā m-blogā bija redzams Ingvara naids pret homoseksuāļiem, viņš pat draudēja tos nogalināt.

Well, jāsaka ka gana drastiska pieeja, vai ne? Katrā ziņā nenoliedzams ir fakts, ka Ingars ir entuziasma pilns ko mainīt. Varbūt šo milzīgo enerģiju, Ingvar, ir vērts pielietot darot ko lietderīgāku? Piemērs - ja reiz esi tik agresīvs, dodies pasvilināt spaisika būdiņas, varbūt nav tas labākais variants, taču vismaz izlādēsies un būsi paveicis labu darbu. Ja nu nepatīk uguns, bet agresija paliek, varu iedot kāda ~140kg liela tauku maisa kontaktus. Šī "kunga" hobijs ir iekaustīt viņa sievu un meitu. Ja vēlies, katru reizi braucot garām/cauri Iecavai vari ieskriet, sadot pa seju un doties tālāk, vienmēr būs pelnījis.

 

Varbūt tomēr agresija nav tas, kas raksturo Tevi, taču vēlies uzlabot situāciju valstī?

Zinu, ka esi gana labs futbolists, un Tev noteikti ir daudz tādu pat paziņu. Sasēdini viņus visus savā audi, un braucat uz Latvijas mazajiem ciematiem, kuros jaunieši nodzeras tikai tādēļ, ka nav ko darīt. Pirms kāda laika biji iepostojis video, kur varen ilgi spārdīji bumbu pa gaisu. Braukā, rādi šādus trikus un motivē jauniešus sportot, tici man, tas būs daudz lietderīgāks veids kā izmantot savu enerģiju, lai uzlabotu situāciju.

 

Katrā ziņā kādas savādāk domājošas meitenes publiska apriešana, izkropļojot valsts valodu, kā arī draudi nogalināt homoseksuāļus, nebūs tas labākais variants.

 

Visu cieņu un liels paldies visiem, kas šo blogu ir izlasījuši, ar lielāko prieku uzklausīšu argumentētus komentārus par šo tēmu. Lūgums lieki netērēt mums visiem laiku, un bezjēdzīgi nespamot.