Static miniblogs

  • Static
    +4

    Komentāros kaut kur izskanēja un kaut kad @Hyacinth jau bija pieminējis, bet nu nolēmu padalīties ar ekranizējumu un savu progresu eksiņā arī (centīšos regulārāk iepostot pa kādam jaunumam, lai pats varu sekot līdzi progresam). Bet nu jā, šis un tas ap ko ķimerējos savā paralēlajā mūzikas daiļradē. smile_mini.gif

  • Static
    +4

    Mīļais eksiņ, kamēr mediju rokās vēl nav nonācis. Nododu jums pirmklausījumam savu radošo pusi un jauno dziesmu. Paldies un lai jums prieka pilna šī skaistā un saulainā diena. smile_mini.gif

    Ja ir vēlme sekot turpmākām aktivitātēm, tad var abonēt to pašu yt kanālu, vai arī iesaku piesekot FB lapai, pārējie rekvizīti/sociālie profili, lai nebūtu spams, atrodami mājaslapā.

    Pārējās dziesmas un gaidāmie singli no solo albuma “Magical Things” iznāks šī gada laikā.

    • Lukijs
      +2

      Arī nepatika, sorry.
      Un izmanto autotune? Izklausījās pabriesmīgi vietām.

    • Hibs
      +2

      Nākamā gada mērķis - iebalsot Spodri eirovīzijā!

      • Static
        +1

        Haha. Ja timings būs īstais, tad varbūt, varbūt. biggrin_mini2.gif

  • Static
    +21

  • Static
    +16

    Ir gandrīz noslēdzies vēl viens brīnumu bagāts un notikumiem pārpildīts gadiņš.

    Nepagāja ne 2 (?) gadi, kopš biju izdevis vienu instrumentālo dziesmu. Daudzi eksieši bakstīja - "Nu kad tad būs vēl?". Biju pārsteigts par pozitīvajām atsauksmēm. Taču nekad dzīvē nebiju domājis, ka šis radošais process paņems tik daudz laika. Bet drīz tas kļuva par manu pirmo lielāko/primāro ikdienu visu šo laiku.

    Pēc diviem gadiem tomēr ieripoju finiša taisnē. Lūk dziesma un video no otrā, jaunizveidotā blakus projektiņa. Bet būs arī no solo projekta!


    Edit: Ja ir vēlēšanās, var piesekot Facebook profilam.

    • shevijs
      0

      Skatās un klausās lieliski! good_mini.gif

      Un nepajautātais jautājums - kāpēc Dance With Me For The Last Time pazuda no, piemēram, YT?

      • mazuliss
        -8

        Gandriz izvemos lol kas par shitu. naxs iepostoji exsaa loksi?

        • mazuliss
          -3

          Tagad edu savus vemeklus zbal nu

    • Static
      +24

      Piedūmoju visu pagalmu un exa runskeipieši feisbukā pieprasīja Firemaking apmetņa emociju un drop party. Nolēmu nebūt fagots un deliveroju. hihi.gif

      • risins
        0

        Sorry, something went wrong.
        We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can.

      • Brutgans
        0

        Skalins

        • Static
          0

          Riktīgs.

    • Static
      0

      ITT: Domas par VID rotāciju?

      Nezinu vai šitā ir diskusija priekš eksiņa, bet vienkārši gribējās parunāt par šo tēmu. Vairāk par darbinieku rotāciju kā tādu - tās implementēšanu reālajā dzīvē. Man kaut kā šķiet, ka amatu rotācija kā tāda ir diez gan neiespējama misija. Neredzu tai nekādus vērā ņemamus plusus, kas spētu atspēkot mīnusus.

      Nedz darbiniekiem kaut kāda saprašana, kas notiek vai notiks, pluss vēl taču kamēr aprod ar jaunākajiem pienākumiem (ja vispār tiem ir kvalificēti...). Šķiet, ka darbinieku lietderības koeficients samazinās vēl vairāk. Vai nav tā, ka ar šito visu vēl dziļāku bedri rokam?

      • Hibs
        0

        Es saprotu, kāpēc sabiedrībai tas nepatīk, taču iemesli tam gan ir visai loģiski.
        Atlaist tos darbiniekus uzreiz ir diezgan sarežģīti, pat ja aizdomas ir ļoti pamatotas. Pirmkārt, ir jāievāc neapgāžami pierādījumi, kas aizņem samērā ilgu laiku. Pretējā gadījumā VIDs tiks izvazāts pa tiesām par nepamatotu darbinieku atlaišanu. Pietiekoši daudz līdzīgu gadījumu ir bijis ar valsts amatpersonām.
        Otrkārt, pēc tādas masu tīrīšanas būtu darbinieku vakuums, kas novestu pei vairāk problēmām nekā labuma. Ar rotāciju darbinieki ir ar līdzvērtīgu kvalifikāciju un pārzina VID darbību, respektīvi, pielāgošanās jaunajiem pienākumiem būs vieglāka un ātrāka nekā pilnīgi jaunam cilvēkam pa tiešo no augstskolas sola.
        Ar darbinieku rotāciju aizdomīgie tiek aizsūtīti uz citu nodaļu, kas limitē viņu spējas turpināt savas mahinācijas. Savā ziņā tas ir arī tāds kā pēdējais brīdinājums, ka viņa darbībām tiek cieši sekots līdzi. Neesmu naivs un pavisam noteikti būs tādi, kas turpinās iesākto, taču gan jau viņus paņems pie dziesmas. Daļa sīko ik pa laikam kukuļņēmēju gan puslīdz droši izvērtēs, ka tas risks nav tā vērts.

        Runājot par amatu rotāciju kā tādu - daudzās vietās (jo sevišķi vēstniecībās) tā ir ierasta prakse šā kā tā. Lai neaizsēžas un nesāk veidot savu mazo impēriju, lai nāk cilvēki ar jaunām idejām. No visiem sliktajiem variantiem man tas šķiet vismazāk sliktais.

        • Static
          0

          Neesmu tik ļoti sekojis līdzi. Kāpēc šādas reformas vispār tika uzsāktas? Tikai dēļ aizdomām par konkrētiem indivīdiem un tālāk no sabiedrības uzpūstā burbuļa? Man vienkārši palika interesanti un sāku domāt kā valsts iestādes darbinieks, cik ļoti haotiski man tas šķistu, ja tagad sāktu mētāt cilvēkus pa amatiem. Arī alga nezini kāda būs. Kaut kur lasīju, ka iecēla līdzīgā amatā, bet algas līmenis mazāks.. Tad jau nepieciešama arī kaut kāda algas līmeņošana, bet tas atkal neiet kopā ar amatu atbildībām. Baigais sviests no darbinieka skata puses.

          • Hibs
            +1

            "Kāpēc šādas reformas vispār tika uzsāktas"
            LTV raidījuma Aizliegtais Paņēmiens sižets izraisīja diezgan lielu ažiotāžu. Vari noskatīties šeit: https://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/bi...pasumi.a166743/

            Par rotāciju - tas ir tiešām atkarīgs no ieņemamā amata. Un rotēti jau netiek itin visi darbinieki, tikai neliela daļa. No nerotēto darbinieku skatpunkta tas diži neatšķirtos kā tad, ja kāds no kolēģiem aizietu prom un nāktu vietā cits.

    - 1 - 2 - 3 - ... - 123 - 124 - 125 -