Oxymoron miniblogs

  • Oxymoron
    +3

    Tikko pieliku treknu komatu pokemon go karjerai. Ko jūs? Gan jau neko

    • PainFoinmr
      +1

      Neko

    • Reljefs
      +1

      Nesen nopietni saku pokemon go karjeru dabuju jau 21lvl tas ir labi?

      • Zveraboj
        -1

        Tas ir slimi, bet gan jau tavā vecumā ir ok.

        • GG_Boom
          +8

          Saka kāds kurš pavadījis cik tās stundas skatoties uz pixeli, kas kaļ virtuālos akmeņus

          • Zveraboj
            -5

            Nenoliedzu, esmu geimojis, nolaifojis un citādi darbojies, bet staigāt pa āru un ķert pokemonus manuprāt ir daudzejādā ziņā savādāk. Protams katrs dara to, ko pats grib, bet no malas tieši atklātais veids - staigāt pa ielu un ķert pokemonus ir nožēlojami. Var jau būt jauniem cilvēkiem ir funny, bet tomēr tas ir diezgan bīstami.

          • purawskis
            +9

            @Zveraboj sēžot pie datora un kaļot akmeņus arī ir bīstami, var aptaukoties un palikt resns.

          • Hibs
            +8

            Nu jā, ķert pokemonus ir nožēlojami. Kāpēc ķert virtuālus pokemonus, ja var ķert pavisam reālus un totāli eksistējošus spokus, rūķīšus un lietuvēnus?

          • Zveraboj
            -2

            @Riki tas, kā kāds pavada savu brīvo laiku un laiku vispār savās mājās ir tikai viņa personīgā darīšana līdz tam brīdim, ja nesāk ciest citi mājas iedzīvotāji, ģimenes locekļi, tuvinieki. Nevienam citam svešam cilvēkam nerūp pa lielam, kas kā katrs savā mājā pavada laiku, jo tā ir viņa izvēle. Kaut stāv uz galvas. Līdz ko sāk rasties problēmas, neizdarīti darbi, attiecību problēmas, netiek pienācīgi veltīta uzmanība tuvajiem, tā tas ir neveselīgi, es pat teiktu nevajadzīgi un slimi. Ar visu to tas cilvēks atklāti neizrādas citiem par to kāds viņš atkarīgs no savām spēlēm. Tā būtībā ir viņa paša izvēle un darīšana, ka viņš nokauj savu veselību, ja sēž 24/7, apkārtējo nervus, ja cieš attiecības, cieš finansiāli, ja neiet uz darbu, kavē to dēļ spēlītēm un citādi notērē to dēļ spēļēm. Nemaz nerunājot par jauniešiem, kas iespējams nemācās pietiekoši labi, nepilda mājasdarbus uzliekot citas prioritātes. To es saku no dzirdētā paziņu loka, ka kādam tā ir gadījies.
            Piekrītu, ka kustēšanās pa āru ir ok, vajadzīga. Taču arī ir jauzmanās no iespējamām sekām. Būtiskākais ir ievērot savu un citu drošību ceļu satiksmē, jo runājot par šo Pokemon GO tieši bīstamāk ir ceļu satiksmes tuvumā, ka neuzmanīgs solis var būt liktenīgs kādam. Saprotu, ka spēle ir aizraujoša un gribās spēlēt vēl un vēl, kamēr esi ārā, bet kā jau teicu, jādomā par drošību. Varbūt gadīsies noķert 7 pokemonus vienkārši un droši, bet kādā situācijā pakļausi sevi nevajadzīgam riskam sevi un citus.
            Uzskatu, lai ko arī darītu uz ielas ir jābūt piesardzīgiem, arī pat vienkārši ejot pa ielu un nelūrot 24/7 savā mobilajā gadžetā. Spēlīte uz ielas ir tikai viens no faktoriem, kas var būt par iemeslu uzmanības zaudēšanai.
            Pati būtiskākā atšķirība no mājās sēdēšanas ir tas, ka spēlētājs uz ielas padebīli izrādās citiem, ka viņš ir atkarīgs no konkrētās lietas. Tajā vietā, lai normāli ietu no punkta A uz punktu B skraida ar telefonu rokās un meklē pokemonus. Man nav iebildumi, ja ķeršana notiek parkos, pludmalēs, vai vietās, kur tas īpaši netraucē citiem un nav tik bīstami pašam.
            Pokemoni visai nosacīti bija manā bērnībā, es pat teiktu, ka drīzāk bija citas lietas. Pokemonus atceros daudz vēlākā periodā un arī tad viņi mani nepiesaistīja, nekļuvu pokemonu multeņu fans. Lai vai kā, nedomāju, ka šis ir tas veids ko ikdienā labāk darīt. Protams izvēle jau katram sava, un tādēļ tas man netraucē pokemonistus uz ielām nosaukt par slimi atkarīgajiem. lol_mini.gif
            @Hibs Tu tagad katreiz aiz viesiem maniem komentāriem meklēsi saistību, vai saderību konkrētajam manis teiktajam ar spokiem, rūķīšiem un citplanētiešiem? Kas tev no tā kam es dzīvē ticu/neticu un maniem personīgajiem uzskatiem? Es ne tev ne citiem nebāžu kur nevajag savus uzskatus. Pie attiecīgās diskusijas, ja tāda exsā ir es paužu savu viedokli, kuram var piekrist un var nepiekrist. Katram ir sava pārliecība un ja manējā nesakrīt ar vairums citu, man tāpēc nevajadzētu izteikties? Gudrākais paklusēs, negudrākais nesapratīs. Es nevienam nebāžu pirkstu, nevienam neko nesaku, aiz katra posta, kurš saka ka nekas neiespējaimais neeksistē. Un Tu @Hibs arī varētu manā virzienā neko vairs neteikt par lietām, kurām tu nepiekrīti, bet citiem (Man) ir savs uzskats. Paliksim katrs pie saviem uzskatiem!
            Paldies.

          • Skkar.
            +1

            Vecais krabis tak galīgi apsities jau. Pansionāts gaida tevi.

          • Zveraboj
            +1

            @pankijs, kas tev no tā, ka es vai kāds cits "gados vecāks" uzturās eksā?
            Šeit nav nekāda robeža aiz kuras lietotāji ir laižami pensijā. biggrin_mini2.gif
            Katrs nāk un uzturās pēc savām interesēm un vēlmēm. Ja kaut kas nepatīk, vari ignorēt mani, vai citus lietotājus. Es šeit uzturos jau vairāk kā 9 gadus un nejūtu vajadzību pamest exsu un savu patreizējo statusu. Netaisos izdabāt ne tev ne citiem!
            Es šeit vēlos atrasties un būšu tik ilgi, cik pats uzskatīšu par vajadzību.
            Un nebūt neesmu šīs lapas vecākais aktīvais lietotājs, kuram vajadzētu bāzt acīs vecuma lietas. Es nejūtos vecs tādā izpratnē kādā jūs mani te pataisiet. Man ir 37 gadi, cmoon, tie nav nekādi 87.

          • purawskis
            +1

            @Zveraboj tas, ka tev tas liekās padebīli nenozīmē, ka tā ir. Es pat domāju, ka lielākā daļa cilvēku tā nedomā, lai gan te jau būtu jātaisa aptauja.
            Es piemēram esmu atkarīgs no skriešanas. Kad es izeju arā uzskriet, tad es arī padebīli izrādos citiem, ka atkarīgs? Turklāt es visbiežāk pat nenonāku no punkta A līdz punktam B, bet nonāku beigās tajā pašā punktā A? Nu wtf, pilnīgs stulbums, tā tač ir, ne?

          • Zveraboj
            0

            @purawskis katram taču ir savs vaļasprieks, nodarbošanās, vai aktivitātes. Skriešana ir pat teicama nodarbošanās. Nedomāju, ka tagad vajadzētu nosaukt visas skriešanas pozītīvos momentus. Arī citas sportiskās aktivitātes ir noderīgas, ja vien no tā pārlieku bieži nerodās sportiskā tipa traumas. Piemēram braucot ar BMX pa rampām ir ok uztrenēt sevi normālā līmenī, lai izdodās dažādi triki. Sliktākais ir ja iesācējs nenodrošina ar vajadzīgo ekipējumu un sāk izmēģināt advancētus trikus un tādā veidā iegūst traumas. Saprotu, ka liels % BMX braucēji un lēcēji ir guvuši dažādas traumas, jo tikai mācoties var visu apgūt. Tikai kopumā šādas aktivitātes ir diezgan bīstamas. Uzskatu, ka labāk ir braukt ar to pašu bīstamo sportu, nekā sabeigt veselību pie datora.
            @pankijs, savu laiku pie Runescape esmu nosēdējis, kas bija, bija. Šobrīd es vairs nesēžu pie spēlītēm tādā izpratnē kā nespēju vairs atteikties, kad vajag. Esmu daudz ko sapratis un pielicis punktu pxeļošanai (Runescape). Protams es neesmu aizgājis no PC kā tāda, jo ir savas intereses un vajadzības. Tāpat mana ikdiena ir mainijusies salīdzinoši ar RS laikiem. Vairāk pavadu laiku ar ģimeni tiešākā tuvumā un esmu nomainījis nodarbošanos uz Slēpņošanu (Geocaching). Pēdējā laikā tieši šīs aktivitātes izveicu ar savu velosipēdu. Un daudz vairāk novērtēju iespēju atrasties svaigā gaisā ārpus pilsētas, kur var redzēt un sajust grandiozus dabas momentus, ko citādi dzīvē neredzēsi.
            Runājot par pokemonu ķeršanu, es nesaku ka ir slikti, ja "iziet ārā no mājas", bet ka to pārvērš par atkarīgi slimu + vēl to izrāda citiem, ka viņš ir tas atkarīgais pokemonu ķērājs.


            Un par manu loģiku tev nevajadzētu satraukties. Es taču tev nepārmetu, ka Tu visus exsā nosauc par autistiem? Ko man par tevi padomāt?

          • Hibs
            +3

            @Zveraboj, problēm ir tāda, ka savus uzskatus tu uzdod par faktiem un runā ar pilnu pārliecību par to eksistenci. Es esmu pilnīgi pārliecināts, ka dezinformācija un muļķību uzdošana par faktiem ir kaitīga sabiedrībai. Skatīt, piemēram, arī vakcināšanās pretošanās kustību vai antiglutēna muļķības. Uzskatu arī, ka pseidozinātnes nodara milzīgu kaitējumu sabiedrībai, jo pilnībā tiek izniekoti milzīgi līdzekļi bez kādiem reāliem vai replicējamiem rezultātiem. Tāpat arī cilvēkiem veidojas maldīgs priekšstats par pasaules uzbūvi un kā lietas strādā.

            Neviens gan tev neliedz izpaust savu viedokli, gluži tāpat kā neviens man neliedz norādīt, ka tavs viedoklis ir slimi suņa murgi. Un nē, aiz katra tava komentāra es neņirgāšos par spokiem. Tikai aiz īpaši idiotiskajiem kā šis.

          • Styrnucis
            +1

            O, beidzot trigerojās. Bija werc gaidīt. @Hibs - lepojos ar tevi. Respekcija!

             

        • GG_Boom
          0

          double post sorri

        • Reljefs
          -2

          Ha ha uzkeries uz akja

    • Brutgans
      0

      Kip komats, jo sodienai pietiek?

      • Oxymoron
        0

        Komats, jo dzīve ir neparedzama. Bet tā nolēmu, ka vairs neizniekošu laiku muļķībām

    • Swarley
      0

      Skatos šautriņu turnīru un nesaprotu, kas ir dzīve.

    • Sid Vicious
      0

      Klausos mūziku, čilloju un domāju.

    • The 37
      0

      Mokos nenormālās sāpēs, celis nenormāli sāp.viss žopa.

      • MGΡ 🏀
        -2

        Nobrāzi?

        • The 37
          +2

          Jā, mammai palūdzu, lai papūš.Nehuja nelīdz. sad_mini.gif

    • Reljefs
      0

      Badas varbut satiekamies un uzspelejam kopa kadu reizi

    • pj sk1ll
      0

      Nesen no darba, skatos MLB

      • Swarley
        0

        Uz mačiem liec naudu, vai vienkārši tā skaties?

        • pj sk1ll
          0

          Uz beisbolu vairs nelieku, pizdu

    • Vēžuks
      0

      Darbā. Elkoni sapisu. cray_mini2.gif

    • Lukijs
      0

      Darbā

    • Laciz
      0

      Kolekcionēju kaķus, jo Pokemoni ir pārāk oldschool.

    • Mincītis lv
      0

      Instalēju, sapratu, ka neta nav ārpus mājām, atinstalēju. Nav priekš manis biggrin_mini2.gif

      • Bulldawzer
        0

        same

      • Jocinsh
        0

        2016 un nav pieejams savs internets telefonā, lol

        • Mincītis lv
          0

          Kādēļ man maksāt par internetu +10eu mēnesī, ja ir pieejams Lattelecom free nets visā pilsētā?

          • Jocinsh
            0

            "nav neta ārpus majām" kooo? Pats saproti, ko uzrakstīji?
            Un still, mūsdienās tel bez neta ir kā nokia 3110 ar kuru var tikai pazvanīt un sms

          • Lukijs
            0

            @Jocinsh *pati

          • Bodnieks
            +1

            @Lukijs Tāpat nav smuka.

    • Phechinc
      0

      Accounti labi pārdodas ) nu par saprātīgu cenu protams )

      • Jocinsh
        0

        Kāds arī pērk poke go acc?

        • Oxymoron
          0

          Gan jau ar laiku sāks pirkt, un it kā vēl varēs tradot

    • Emesy
      +1

    • Funky
      0

      Imitēju darbu