Mojonēze/kečups/krējums? kas jums vislabāk iet pie sirds?
Personīgi krējums
Alt Child miniblogs
- -1
Alt Child 04.04.2015. 14:05
- 0
Majonēze der pilnīgi visam. Kečups, pie ceptiem kartupeļiem, makaroniem un griķiem. Krējums pie zupām, vārītiem pelmeņiem, pankūkām. Tā biežākie lietojumi.
- 0
lvmazaafakaa 04.04.2015. 14:14 #
Atkarīgs ko ēd, nejau pie zupas liks majonēzi un nejau uz siermazītēm liks krējumu
Btw ja grib mazāk kalorijas tad labāk likt labu kečupu, nerunāju zem <1 gala.
- 0
Kečups un krējums, majonēze ir briesmīga.
- 0
TheChristii 04.04.2015. 14:26 #
Nelietoju nevienu (izņemot pie pelmeņiem krējumu/kečupu un ja es taisu tomātu salātus pielieku nedaudz krējumu ).
No majonēzes man paliek slikti, es pat nevaru ieēst salātus kur ir majonēze. :/ - 0
Katram ēdienam sarindošu secībā no biežāk izmantotā uz retāko.
Salātu pagatavošanai: olīveļļa, krējums, majonēze
Maizītēm: ļoti retu reizi majonēze, adžika, bārbekjū mērce vai saldskābā mērce
Zupām: ļoti retu reizi krējums (tikai sēņu zupām)
Pankūkām: krējums, medus, ievārījums
Dārzenīšiem vai čipsiem: krējums
Pie pamatēdieniem - ja kaut kas tāds tur prasīsies, uztaisu labāk pats miltu mērcīti vai kaut ko citu interesantu. Ļoti retu reizi adžika vai Ķīnas saldskābā mērce.
Kečupu īsti pat neēdu. Varbūt vienīgi pie šašlika/desiņām vai frī kartupelīšiem. Nav tā, ka man kečups negaršo,vienkārši tas pārmāc visas citas garšas parasti.
Ielogojies vai izveido profilu, lai komentētu!