Alt Child miniblogs

  • Alt Child
    -1

    Mojonēze/kečups/krējums? kas jums vislabāk iet pie sirds?
    Personīgi krējums

    • mazuliss
      0

      Krejums

    • Mincītis lv
      -1

      Viss kopā + ķiploki + dilles = ideāla mērce

      • obsidian
        0

        Majonēze der pilnīgi visam. Kečups, pie ceptiem kartupeļiem, makaroniem un griķiem. Krējums pie zupām, vārītiem pelmeņiem, pankūkām. Tā biežākie lietojumi.

        • Alt Child
          0

          Bet krējums ar kraukšķīgi saceptiem kartupeļiem !!!

          • obsidian
            0

            Ja tā ir vienīgā pieejamā mērce, tad jā, bet tāpat par garlaicīgu priekš manis.

      • Kārlis
        0

        Kartupeļiem, griķiem, makaroniem etc.- tomātu mērce ar ķiplokiem
        uz desām parasti saziežu kārtīgu sinepju kārtu

      • lvmazaafakaa
        0

        Atkarīgs ko ēd, nejau pie zupas liks majonēzi un nejau uz siermazītēm liks krējumu crazy.gif

        Btw ja grib mazāk kalorijas tad labāk likt labu kečupu, nerunāju zem <1 gala.

        • Alt Child
          0

          Nu ja vēlas garšīgu un labu kečupu tad ir tikai viens variants - Heinz

      • Krāniņš
        0

        Kečups un krējums, majonēze ir briesmīga.

        • Aizkadrs
          0

          Viss atkarīgs no tā, kādu majonēzi pērc. Piekritīšu, ka 90% no tām, kas atrodas veikala plauktā, ir briesmīgas.

          • Krāniņš
            0

            Neesmu daudzas viņas ēdīs, jo vnk negaršo un negribu mēģināt, laigan gurķu majonēze nazos daudzumos ir Ok.

      • TheChristii
        0

        Nelietoju nevienu (izņemot pie pelmeņiem krējumu/kečupu un ja es taisu tomātu salātus pielieku nedaudz krējumu biggrin_mini2.gif ).
        No majonēzes man paliek slikti, es pat nevaru ieēst salātus kur ir majonēze. :/

        • pumasiK
          0

          Sūdīgi nākotnē būs ja ar majonēzi slikti

      • Aizkadrs
        +1

        Majonēze vai krējums, vai abi kopā. Atkarībā no ēdiena. Kečups pavisam ne, bet tomātu mērce gan ir laba.

      • Space
        0

        Lietoju tikai sinepes, pa retam mājas adžiku'

      • mclatvietis
        0

        Tomātu mērce

      • Oqeoo
        0

        Visi trīs, taču varētu kečupu mainīt pret tomātu mērci, jo garšīgāka.

      • Ralfs154
        0

        Tomātu mērce.

      • pumasiK
        0

        Visi kopā.

      • dr0p?
        0

        krējums blyad es varu karotēm ēst

      • Wanted
        0

        Kā kuram ēdienam. Majonēzi nelietoju

      • HenrihsT!
        0

        Pie katra ēdiena savs...

      • SupremeQ
        0

        Majonēze & kečups

      • Ridiculus
        0

        Negaršo majonēze un kečups/ tomātu mērce. KRĒJUMS MASTERRACE!

      • Siamese
        0

        Mojonese.

      • Bodnieks
        0

        Kečups pie makaroniem, ja nav siers. Krējums pie griķiem. Majonēzi nelietoju.

      • Mahjarrat
        0

        Majonēzi ēdot notiek resnēšana, bet ēdu tāpat. biggrin_mini2.gif
        Mājās ir paštaisīts kečups.
        Krējums - ja no veikala, tad jā. Ja no laukiem - nty, viņš neforši garšo.

      • Hibs
        0

        Katram ēdienam sarindošu secībā no biežāk izmantotā uz retāko.

        Salātu pagatavošanai: olīveļļa, krējums, majonēze
        Maizītēm: ļoti retu reizi majonēze, adžika, bārbekjū mērce vai saldskābā mērce
        Zupām: ļoti retu reizi krējums (tikai sēņu zupām)
        Pankūkām: krējums, medus, ievārījums
        Dārzenīšiem vai čipsiem: krējums
        Pie pamatēdieniem - ja kaut kas tāds tur prasīsies, uztaisu labāk pats miltu mērcīti vai kaut ko citu interesantu. Ļoti retu reizi adžika vai Ķīnas saldskābā mērce.

        Kečupu īsti pat neēdu. Varbūt vienīgi pie šašlika/desiņām vai frī kartupelīšiem. Nav tā, ka man kečups negaršo,vienkārši tas pārmāc visas citas garšas parasti.