Shattred miniblogs

  • Shattred
    -1

    [Serious]
    Jūs smērējat sviestu/margarīnu uz maizītēm? If so - kādēļ? Es pirms kāda laika pārstāju tā darīt, jo sapratu, ka maizīte izskatās apmēram šādi:
    . Protams gan ar sviestu vismaz uz pusi mazāk, bet tomēr.. Kaut kāds tauku blāķis starp maizi un to, ko lieku augšā. Ja gribās ieraduma dēļ kaut ko smērēt uz maizes, tad paķeru krievu sinepes.
    Thoughts?

    • Dawgora
      0

      I'm too poor priekš tādām ekstrām. bet tā- sviestu all the way un ja sviestu, tad kvalitatīvu, kas taisīts vai nu paša lauku mājā vai arī kkādā tirgū.

      • Lukijs
        0

        Jā, mājas diļļu sviests ir great, tiesa bieži nesanāk taisīt.

        • Dawgora
          0

          Kaņepju sviests ir better, tho. ar sāli jaukts arī ir labi. Tad var ņemt ēst maizi ar sviestu un kādu sēklu maisījumu.

          • Lukijs
            0

            Ar kaņepēm nav mēğināts, man diļļu sanāk arī gana sāļš vienmēr crazy.gif

      • Gime+
        0

        Mājās gatavots sviests, poh kāds tā pat pārāk labs.

    • Lukijs
      0

      Smērēju margarīnu, parasti ņemu bolero ar maizes garšu.

      • Bulldawzer
        0

        dis! vienīgais ko smērēju.

    • Oqeoo
      0

      Ye, mājās taisīts sviests bestest. Tāpat vienmēr smērēju tikai plānu kārtu.

    • Zveraboj
      0

      Sviests, kas taisīts dabiskā veidā, kuļot krējumu, atdalot no tā paniņas ir daudz veselīgās nekā margarīns.

      • Dawgora
        0

        Es vēlaizvien nezinu kas ir sviests. margarīns. Augu tauki?

        • Zveraboj
          +2

          Piena produkts.
          Sviests ir piena tauku koncentrāts, kas iegūts sakuļot saldo vai skābo krējumu un atdalot izdalījušās paniņas. Papildus taukiem, sviestā daļēji pāriet arī pienā vai krējumā esošie fosfatīdi, tostarp lecitīns, kā arī olbaltumvielas, minerālvielas, laktoze un dažādi vitamīni.

          • Dawgora
            0

            Mūsdienās skatoties uz veikala plauktiem, vairs neliekas, ka tas ir piena produkts. Bet paldies par info. atleast TIL something.

        • Zveraboj
          0

          Augu tauki vairāk sastopami margarīnā.
          Reku viena klasiska, vienkāršā margarīna pagatavošanas recepte:
          - Cietie palmu tauki, 30 g.
          - Augu eļļa (piemēram saulespuķu eļļa), 20 g.
          - 1 olas dzeltenums
          - nedaudz parastā jogurta (1- 2. .ēd.k.);
          - pēc garšas sāls, pipari.

          • Dawgora
            0

            ... un tikko es sapratu, ka esmu smagi brainfarted un sviestu sāku jaukt ar margarīnu...

      • Hibs
        0

        Nu nevar arī visus margarīnus mest vienā katlā. connie_mini_huh.gif Margarīni var būt gan ievērojami neveselīgāki, gan ievērojami veselīgāki par sviestu, atkarībā no to ražošanas veida un ķīmiskā sastāva. Cilvēkam veselīgas ir nepiesātinātās cis-taukskābes, kas arī ir sastopamas absolūtajā vairumā augu eļļu. Dažu augu (palmu, kokosa) eļļas un dzīvnieku izcelsmes tauki (to skaitā piena tauki) satur pamatā piesātinātas taukskābes. Tāpat rūpnieciskās pārstrādes procesā iegūst taukskābju trans izomērus, kas cilvēka organismā tik viegli nepārstrādājas.

    • Anarhists
      0

      Kaut kādām parastām desmaizēm nē, fuck it. Bet kaut kādām lašmaizēm, ķilavmaizēm vienmēr.

    • MMD:LV
      -1

      • Dawgora
        +1

        Kurš izgrieza maizē caurumu, un iepļūtija tur? literally, izskatās netīkami acīm.

    • Shelby*
      0

      Nope, nepatīk ne margarīns, ne sviests.

    • Kārlis
      +4

      Es varu iesmeret tavu maiziti, pm

    • mailija
      +1

      Ja ir sviests mājās, tad sviestu, ja nav - margarīnu

    • pj sk1ll
      0

      Margarīnu vienmēr

    • Arnis
      0

      Kad taisu tostermaizes, tad sviestu izmantoju.

    • Ronalds
      0

      Varbūt reizi mēnesī smērēju sviestu, jo vienkārši ir baigais slinkums vienmēr smērēt to. Un arī baigo kaifu sviests nesagādā.

      Margarīns - nekad.

    • H5x
      0

      Sviests vienmēr

    • Amorphis
      0

      Visbiežāk kausēto sieru

      • Lukijs
        0

        Arī norm, tikai tur ar paku sanāk dažām maizēm tik ;/

    • obsidian
      +2

      Sviests, jo tas ir gardāks un to var slinkāk uzsmērēt un neviens nepiepišas, ka pardaudz vai parmaz, vai netrāpīji visai maizei.

    • janna
      0

      Nē, slinkums to darīt, jo visbiežāk viņš ir bijis ledusskapī un tad baigi grūti

    • line^
      0

      Negaršo maize ar sviestu vai margarīnu.

    • shevijs
      0

      Margarīns ir pretīgs, bet sviesta praktiskā izmantošana ir meh, izvēlos majonēzi.

      • skinnyboy
        0

        Sviestu parasti, ļoti garšo saldskābmaize ar pliku sviestu.

      • melnaistirgus
        0

        Tikai sviestu.
        Kādreiz ļoti garšoja baltmaize ar sviestu, un cukuru pa virsu, mana bērnības garša.

      • mad
        +1

        Nē.

        Dažreiz kausēto sieru. Neko citu gandrīz nekad nesmērēju uz maizes.

      • Hibs
        +1

        Visbiežāk uz maizītēm smērēju Rasas krēmsieru. Pēdējā laikā gan arī ik pa laikam smērēju zemesriekstu sviestu.
        Vienkārši margarīns mājās ir tikai konditorejas vajadzībām, sviestu arī izmantoju vairāk gatavošanas vajadzībām.

      • Minchuks
        0

        Sāku slinkuma dēļ nesmērēt un vairs arī negaršo ne sviests, ne margarīns.

      • Earthquake
        0

        Man parasti ir slinkums kko smērēt virsū, parasti uzlieku tāpat uz maizes, kas jāliek, un ēdu

      • Qyntra
        0

        Ja maize no tostera, tad ļoti plānu kārtu sviesta, lai iekūst maizē.

      • MGΡ 🏀
        0

        Nevaru iedomāties ēst sviestmaizes bez margarīna/sviesta.

      • MMD:LV
        0

        Sviestu margarinu neizmantoju, nu tikai tad kad man uztaisa maizi, lieks darbs smeret

      • purawskis
        0

        Neēdu sviestmaizes.

      • rebel scum
        0

        IMO sviests > margarīns