STEAM

• lemonwave🍋
    0

Esmu gatavs summer sale. Pārdevu cs:go knife in market, nopirku 1 setu mysterious kartiņu. Domāju, ka būs tāpat, kā winter sale. Kartiņas pārvērta par winter kartiņām un pirmajās stundās daudz maksāja. Moš sanāks uzvārīties.

• Emesy
      0

Laimīgais ar tādu value sad_mini.gif uzdāvini nabadziņam itemiņu

• Castiel
      0

Mysterious cards is random drops jebkurā spēlē?

• Cordell
        0

Nē, no badge craftošanas.

• shevijs
      0

Bet kurš ir teicis, ka summer sale tūlīt sāksies? Tas visticamāk būs pēc kāda mēneša. crazy.gif

• Pampox
        +1

Laicīgi sagatavojas. loģiski padomā, kad sāksies summersale būs 2 varianti - pirkt spēles pa lētu naudu un pirkt itemus arī par ļoti lētu naudu, kā nekā visi pārdos savus iekrājumus lai nopirktu kādu kārotu spēli. šoreiz lemangs rīkojās prātīgi :- D

• lemonwave🍋
        0

Nevar zināt, kad būs. Ja es mēģinātu pārdot summer sale laikā itemu, gan jau kādu pusi tik dabūtu, tādēļ laicīgi sagatavojos.

• Swarley
      0

A es dulburis savus badge vakar kraftoju biggrin_mini2.gif

• Jānis
      0

Kādu pārdevi?

• lemonwave🍋
        0

M9 bayo stained ft un kara vanilla paturēju sev, jo smux.

• Jānis
          0

Bayo vannila bestest

• lemonwave🍋
            0

Man karambit arī baigi patīk. Pašlaik nedomāju treidoties uz priekšu. Ja vien nesanāks atrast labu deal marketā. hihi.gif

• Swarley
      0

Paga, tās kartiņas par kko pārvērtīsies? crazy.gif

• lemonwave🍋
        0

Es domāju, ka būs tā pat, kā winter sale, kad tās kartiņas pārvērtās par winter badge kartiņām un pirmajās stundās bija cena uz 1-5 eiro ea.

• Brushie
      0

Tfw nav naudas

• Jānis
      0

Lol, es jau sāku domāt, ko pārdošu, bet tad atceros par doto, n1.

• Swarley
      0

Man pietrūkst 3 kartiņu setam, gan jau sagrabināšu.

• Worst
      0

Ielikšu mazliet naudu steamā lai cs:go varētu nopirkt un viss, pārējais jāatstāj priekš jaunas videnes.