ARK spēlētāji ? atsaucieties
STEAM
- 0
Jake Henderson 02.03.2016. 11:46 teica:
Jautājums sekojošs. Pazaudēju telefonu uz kuru nāk kods, lai ielogotos steam. Tā teikt man bija ieslēgts Steam Guard Mobile Authenticator, bet par cik nav telefona vairs nevaru ielogoties savā steamā. Ir kāda iespēja kā to var izdarīt bez telefona? Jāraksta kaut kādiem suportiem? Varbūt kāds ir ar kaut ko šādu saskāries un zin risinājumu, paldies.
- 0
MGΡ 🏀 02.03.2016. 11:59
Kad uzliki šo fīču, tad atnāca kods, kurš bija jānoraksta, lai gadījumos, kad telefons ir pazudis tu viņu varētu dabūt atpakaļ. Ja tev viņš ir, tad raksti steam support, ja nē, tad nezinu.
- -1
Ghetto 25.02.2016. 20:59 teica:
Problēma ar steam savienošanos.
Paņēmu kompi līdzi uz darbu un izdomāju uzraut csgo. Ieslēdzu iekšā, un rāda, ka nevar savienoties ar steam serveri. Vairākkārt restartēju steam, bet rāda to pašu. Internetā mierīgi varu ieiet, lietoju vienu no darba wifi. Pirms vairākiem mēnešiem biju spēlējis go arī darbā, tikai citā telpā, pie cita wifi. Steam mājaslapā varu mierīgi ielogoties.
Kas par problēmu varētu būt?- 0
PainFoinmr 25.02.2016. 22:22
Man tas pats kojās. sad lyf.
Bet es vairāk nesaprotu - kāpēc es pat offline mode nevaru palaist nevienu spēli?
- 0
PainFoinmr 23.02.2016. 21:50 teica:
Nopirku šo - https://www.humblebundle.com/humble-indie-bundle-16
Ko jūs?- 0
Lukijs 23.02.2016. 22:31
Vienīgais jaunums ir Transistor ko ieguvu samainot pret 90smth kapeiku I have no mouth and I mus Scream giftu(iegādāts halloween sale), transistor tagad sale bija gandrīz 5eur, norm pisnes.
- +1
Lukijs 17.02.2016. 18:27 teica:
Šitie early access survivali in nutshell
Also iečekojiet un subscraibojiet čali, awesome video