STEAM

• shevijs
    0

Kāds jau ir saņēmis jauno ''Family sharin'' beta kodu?

• breikeris
      0

Uz e-pastu sūta?

• shevijs
    +1

Vai kāds no jums izmanto Steam skinus? Pats uzliku šo brīnumu: https://www.deviantart.com/deviation/211426153/ , man patīk.

• Earthquake
      0

Man ir, bet nemāku uzlikt :-D

• shevijs
      +1

Tāpēc tādām lietām līdzi nāk ''readme''...

• Shattred
      0

Nebiju aizdomājies likt vai pat meklēt steam skinus. Tas, ko tu iedevi, ir tik skaist! Uzliku un nenožēloju! Paldies.

• PainFoinmr
    0

Par steam sharing:
    Kas notiek, ja es aizdodu spēles diviem cilvēkiem un viņi reizē spēlē dažādas spēles?

• SJohnson
      0

Divi cilvēki reizē nevar ielogoties. Spēlē izmetīs "You have logged in from another computer", un prasīs paroli. Ierakstot izmetīs otru.

• Brutgans
      0

Iesakiet kādu spēli. Pagaidām domāju pirkt Medal of Honor vai Tomb Raider.
      Budžets: 15.75 eiras. crazy.gif

• shevijs
        0

MoH pirms brīža varēja pa 55 santīmiem iegādāties kopā ar citām 5 spēlēm...

• Athe
        0

Ja vajag medal of honor, tad man kkur vēl ir viens keys no hib. varu pa simbolisku summu atdot.

• Danalabi
        -1

MoH suc.

• Mr Raccoon
      0

ITT spēles, kurām nevajag lielus kompju resursus. Neko lielāku par tf2 prasībām, pls.

• shevijs
        0

Šeit var nosaukt vismaz pusi no STeamā atrodamajām spēlēm, kaut ko konkrētāk, lūdzu.

• Mr Raccoon
          0

Jebko, kas neatgādina flash spēlītes.
          šūteri, racing, MMO... Galvenais lai nav 2d.

• shevijs
        0

Track Mania, abi Half-Life, Audiosurf.

• Mahjarrat
      0

Nevienam nav vairs awesomenauts kods vai gifts? Esmu gatavs nopirkt ;D Tikai lētāk protams.

- 1 - 2 - 3 - ... - 222 - 223 - 224 - ... - 294 - 295 -