Chivalry ir vērts pirkt, ja?
STEAM
- 0
BljeKotlete 20.07.2013. 23:33
Viņu var kādu laiku paspēlēt, ir interesanti, tikai viņa diezgan ātri apnīk. Jāspēlē ar pārtraukumiem.
-
- 0
shevijs 19.07.2013. 17:47 teica:
Operation Payback pasi var mainīt? Ja jā, tad kāds varbūt vēlas nopirkt (50 santīmi) un iemainīt man pret kādas spēles keyu?
- 0
Ridiculus 18.07.2013. 20:54 teica:
Hei! Palīdziet izvēlēties, kuru spēli lai iegādājas. @PainFoinmr piedāvā man nopirkt spēli 5 eiro vērtībā, lai es pēc tam izveidotu "Let's play" sērijas YT mājaslapā. Tas ir diezgan viegli izdarāms, un pašam arī būtu prieks to darīt, bet ir jāizvēlas viena spēle no tik daudz piedāvātajām. No lielā saraksta izvēlējos tās, kuras patiešām arī varētu spēlēt:
* Mount & Blade: Warband (4,99€)
* Deus Ex: Human Revolution (1,79€)
* The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (4,99€)
* The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut (1,99€)
* Grand Theft Auto IV (4,99€)
* Crysis (3,89€)
* Mount & Blade: With Fire & Sword (2,49€)
* The Stronghold Collection (4,99€)
* Half-Life (3,99€)
* Company of Heroes (3,99€)
* Rome: Total War (3,99€)
Gaidu ieteikumus un domas ja ne par visām, tad vismaz par dažām spēlēm, kuras esat spēlējuši. Citas idejas?- 0
e35 18.07.2013. 20:56
Es, ja būtu iespēja, laikam ņemtu Rome: Total War, ieteikumus gan ko dot nezinu.
- 0
Ridiculus 18.07.2013. 20:57
Pats vairāk sliecos uz Stronghold'u, jo tur nāk klāt uzreiz 5 spēles, kā arī pirmais Stronghold un Stronghold Crusader ir vienas no manām mīļākajām spēlēm, bet nezinu, cik interesanti būtu skatīties stratēģijas spēļu "Let's play" sērijas.. Otrais variants varētu būt HL, jo es nekad dzīvē neesmu spēlējis HL (varbūt kādu reizi arī biju, bet patiešām tik minimāli, ka to neatceros). It kā arī Witcher varētu būt laba spēle (abas daļas), bet nezinu, vai īsti dators pavilktu.
- 0
Reaktors 19.07.2013. 12:03 teica:
Kāds nevēlās iemainīt Tomb Raider kartiņu?
Pret:
Bioshock Infinite,
Chivalry: Medieval Warfare.Edited!