STEAM

• LVG
    0

Man vienīgajam markets gluko>

• skinnyboy
      +2

Ne
      man vairākas lapās rādās ka viss sold

• LVG
        +1

Same

• Persepolis
    0

Sale lads!

• ZeVV
    0

Sveiki, jau ļoti ilgu laiku @ Arma2 Modā Dayz saņemu erroru- Wait for host, iesprūdis un viss (Ejot caur DayzCommander) un ejot caur Armu 2 OA Multiplayer, tad man veinojas serverim un tad izmet- Connecting Failed.

Jau izmēģināju no interneta fixiem šos soļus-
    Izdzēsu spēles un atkal nolādēju- Arma 2, Arma 2 OA, Dayz mod, Epoch modu. Un izdarīju šos soļus no i-neta fixiem.
    Go to your "Steam\Steamapps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\Expansion\Battleye" Folder
    Run "UnInstallBe.exe" and follow the steps to uninstall
    Go to Steam, right click on "Arma 2 Operation Arrowhead - Properties - go to "LOCAL FILES" tab - "VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE"
    Delete the Battleye folder here at "C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye" (or if you are running 32bit windows "C:\Program Files\Common Files\BattlEye")
    locate the following folder "%localappdata%\ArmA 2 OA" and delete everything inside it
    Run Arma2 OA (to the main menu then quit)

Bet vēljoprojām nekā nav.

• LVG
      0

Pēc būtības jābūt pirktam arma2 un arma2 oa,jo ar krekoto arma2 vairs neies,man tā pati problēma bija...

• ZeVV
        0

Ir pirktas, iepriekš gāja biggrin_mini2.gif

• Athe
    0

Pirms nedēļas nolockoja acc, jo aizdomas par fraudulent activity. par ko vēl jo projām nezinu, visu laiku pārdevu, viss bija ok. vienīgais, ka caur mani izgāja lkm divi revoked gifti.

bet ne par to ir runa. biju atvēris ticket. šdien closed un nekādi paskaidrojumi. reopened, stundas divas vēlāk vnk izdzēsa. es vnk uz dupša.

• skinnyboy
      0

ACC bija diezgan labs tev, bet vaitad tā var vnk acc ņemt un lock?

• MGΡ 🏀
        0

Rip...

• skinnyboy
          0

Viņam bija vairāku naži, tie ari RIP sad_mini.gif

• lvmazaafakaa
        0

Kāds spēlē loadout ?

• Lukijs
        0

Jau šodien : )

• Athe
          0

Kāpēc telltale taisa spēli par borderland? izskatās jau super, bet borderlandā man patika tikai divas lietas - dinamiskums un humors. pirmais atkrīt :/

• Lukijs
            0

Hvz : D , atsauksmes ir labas though, laikam bus vismaz kada jauna, interesanta story driven spēļe, dinamiskum Pre-Sequel jāspēlē.

• Athe
              0

Tieši nesen pārgāju otro borderlandu. super spēle, pre-sequel ir tik pat labs?

- 1 - 2 - 3 - ... - 91 - 92 - 93 - ... - 294 - 295 -